Pluspunten
Groot asortiment aan verjaardags spulletjes en fopartiekelen
VerbeterpuntenEr zou een nog groter fun fop arsoriment kunnen komen
Pluspunten
de voorgang van de bestelling
Verbeterpuntenbezorgbericht tnt
Pluspunten
vandaag besteld, morgen in huis
Pluspunten
Snelle levering . Goede service
Pluspunten
Assortiment en behulpzame medewerkers
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Geweldig groot keuze gama, vele interessant kortingen, supersnelle levering, persoonlijke toets op bestelbon bij levering, perfecte service !
VerbeterpuntenHouden zoals het is !
Pluspunten
Snelle levering en wanneer iets niet op voorraad is meteen een telefoontje om samen naar een oplossing te zoeken.
Pluspunten
Snelle verzending goede service vriendelijk personeel groot aanbod
VerbeterpuntenIk heb op dit moment geen verbeter punten op tips.
Pluspunten
Duidelijk en snel
VerbeterpuntenGroter assortiment
Pluspunten
Duidelijke website. Makkelijk te bestellen en snelle levering. Leuk om te zien dat er kaartje inzat om iets te haken voor een goed doel
VerbeterpuntenEen persoonlijk gericht kaartje of leuk ingepakt is leuk, doen steeds meer bedrijven wel. Maar geen must
Pluspunten
Snelle levering. Zeer vriendelijk personeel. Zeer behulpzame personeel.
Pluspunten
Snelle bezorging.
VerbeterpuntenAfhaalpunt iets te ver weg.Miniaturen.
Pluspunten
Super snelle levering, goede service!
Pluspunten
Goede service,prijzen en artikelen indien artikel dat besteld is niet juist op voorraad is wordt je op de hoogte gesteld en artikel wordt alsnog voor je besteld en dat heb je snel binnen
Pluspunten
eigenlijk alles positief. Zeer snelle levering, artikel prima, goed verpakt en ook zeer positief: voortdurend op de hoogte gehouden van de status van de levering. Compliment!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Klant - en gebruiksvriendelijke website. Zeer overzichtelijk en een enorme keuze van artikels. Leuke patronen die gratis gedownload kunnen worden. Zeer correcte afhandeling en verzending. Bij een probleem wordt de klant direct gecontacteerd om tot een oplossing te komen = uitstekende service ! AAN TE BEVELEN !!!
Verbeterpuntennihil
Pluspunten
prima service, snelle levering
Pluspunten
Het handgeschreven berichtje op de bon.
VerbeterpuntenGa zo door.
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen
Pluspunten
aan de telefoon werd ik prettig en goed te woord gestaan en daarna kon ik mijn bestelling zonder probleem plaatsen. over het verdere verloop van mijn aankoop bij hobbygigant ben ik zeer tevreden
Verbeterpuntengeen enkele
Pluspunten
Geen op of aan merkingen alles goed gegaan!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, er was een probleem met mijn bestelling en die is gelijk oogelost.
Pluspunten
Snelle afhandeling en bezorging