Pluspunten
Ruime keus aan producten en goede service
VerbeterpuntenHet zou leuk zijn als per artikel alle kleuren beschikbaar zijn. Ik heb gemerkt dat er vaak een of meerder kleuren ontbreken en dan zijn dan net de kleuren die ik graag zou willen. En het zou leuk zijn als jullie misschien wat meer internationale merken (zoals RedHeart, King Cole of Ice Yarns) in het assortiment opnemen. Er zijn namelijk weinig winkels in Nederland met die merken, terwijl ze heel mooie producten hebben.
Hallo Eline, Wat vind je van onze nieuwe garens als Debbie Bliss en Norro? Ik ga kijken of de door jou voorgestelde garens opgenomen kan worden. MvG R. Suijker
Pluspunten
Hele snelle levering en goed te volgen de weg die het pakket aflegde via de mail.
VerbeterpuntenIk zou niet weten hoe het nog beter kan is al geweldig zo.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteitsverhouding * Vanavond al meteen een reactie op mijn verbeterpunt. Kijk dat is nou typisch Hobbygigant. Je wordt als klant echt serieus genomen!!*
VerbeterpuntenWebwinkel is niet altijd heel logisch ingedeeld, wat soms veel zoeken tot gevolg heeft.
Bedankt voor uw tip. Wij zijn nu bezig de zoek functie te verbeteren waardoor je makkelijker het gewenste product kan vinden. In een volgende fase gaan wij de navigatie verbeteren. MvG R. Suijker
Verbeterpunten2
Pluspunten
snelle leveringen Goed advies kon zelf in de winkel komen voor hulp.
Pluspunten
Pluspunten
Perfecte service
Pluspunten
- Prettige website - Snelle levering - Geen spam
Verbeterpunten- De teksten kunnen wellicht wat inspirerender worden geschreven, maar dat zie ik alleen omdat ik zelf tekstschrijver ben (www.lettergeniek.nl)
Bedankt voor de tip. Sinds kort zijn Francis en Marleen ons team komen versterken. Hun taak is de teksten en afbeeldingen te verbeteren. Ik ben benieuwd wat u over een paar maanden van onze teksten vindt (Oeps de oude teksten heb ik geschreven) MvG R. Suijker
Pluspunten
snelle levering en goede informatie.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Snelle levering, als een artikel niet op voorraad is wordt er contact op genomen.
Pluspunten
Goed verpakte levering
Pluspunten
Snelle levering:)goede overeenkomst met de kleuren op de website. Maar vooral erg blij met jullie aanbod, gewéldig. Erg blij en er ga zeker weer bij jullie bestellen.
Pluspunten
Duidelijke beschrijving op de website bij het product en zeer goede uitleg hoe het te gebruiken. De levering was snel en goed verpakt. Heb verfstiften besteld om een windroos op een tafel te tekenen en het resultaat is zeer mooi geworden.
Pluspunten
Ruime keus, snelle levering. Duidelijke afhandeling.
VerbeterpuntenHet aanpassen van de bestelling bv iets aan toevoegen zou makkelijker kunnen.
Pluspunten
Vriendelijke en deskundige hulp, ook bij een telefonische vraag. Snelle levering, pakket ziet er perfect uit, alles netjes verpakt.
Pluspunten
rapidité de livraison , grand choix de laine et prix plus bas
Pluspunten
klantvriendelijk en zeer vlotte levering
Verbeterpuntenniets
Pluspunten
Netjes ingepakt en zeer snelle verzending.
Pluspunten
Bestelling was snel in huis. Veel keuze. Goede informatie bij produkten. Heel mooie sokkenwol.
Pluspunten
volgens mij kan ik niets negatiefs bedenken.
Verbeterpuntenheb ik niet
Pluspunten
Snelle verzending
VerbeterpuntenKlacht over product nooit op gereageerd en dus ook niet opgelost!!
Ajh, Beste Esther, Ik probeer je klacht te vinden, maar kom deze niet tegen in onze mailbox. Wil je aub bellen met Janny (055 5336007) dan proberen wij het zsm op te lossen. Excuses voor het ongemak. R. Suijker