Pluspunten
snelle levering en als allerbeste punt: de met hand geschreven tekst op de pakbon: Bedankt en succes! dat vond ik zo mooi, dat kom je eigenlijk niet tegen wanneer je gaat shoppen op internet!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Als je via internet besteld is de afhandeling snel, mocht het zo zijn dat een artikel niet op voorraad of niet genoeg op voorraad is word je er over opgebeld. heb je vragen kun je altijd tijdens de openingstijden bellen en wordt je vriendelijk te woord gestaan.
Verbeterpuntenik zou geen verbeter punt weten.
Pluspunten
site is mooi overzichtelijk en er wordt snel geleverd ik ben er tevreden over
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Mooie site, snelle levering, prima producten!
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Prijs kwaliteit gied, snelle levering
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik heb meerdere malen besteld bij de Hobbydoos en ben meer dan tevreden. Je hoeft nooit lang te wachten op je bestelling, keurig verpakt en het klopt altijd!! Mist nooit iets. Bovendien altijd een vriendelijke mededeling op de afrekenbon! Ik zal hier i.i.g. blijven bestellen!
Pluspunten
groot assortiment, mooie gratis patronen en snelle service
Pluspunten
Duidelijke communicatie
VerbeterpuntenSite vereenvoudigen
Pluspunten
Zeer vriendelijke die je to woord staan
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, doen wat ze beloven
Verbeterpunten-
Pluspunten
Verbeterpunteneen track en tracé van de levering is handig als je bv er niet bent of een datum dat er een levering kan plaats vinden!
Pluspunten
soms wordt de verf of het schilderij snel geleverd
VerbeterpuntenAf en toe moet mijn dochter heel lang wachten op de verf. Het is voorgekomen dat de doos met verf helemaal volgestopt was met afval(lege verfdoosjes) als vulmiddel. Dit werd door mij niet zo op prijs gesteld
Bedankt voor je beoordeling. Wij proberen milieu verantwoord te ondernemen en recyclen vulmateriaal. Het mag echter niet zo zijn dat het afval is. Ik zal de inpakker vragen beter te selecteren. Excuses voor het ongemak. R. Suijker
Pluspunten
snel toegestuurd.Geweldig
Pluspunten
grote keuze en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering en er wordt goede kwaliteit geleverd. Prijzen zijn uiteenlopend dus voor elke portemonnee is er wat bij.
VerbeterpuntenMisschien wat meer knal acties zo af en toe???
Pluspunten
Pluspunten
Je bestelling is snel binnen vaak binnen 24 uur.
VerbeterpuntenHeb ik niet
Pluspunten
Snelle levering; goede service. Er bestond een kans dat 1 van mijn 2 bestellingen pas geleverd kon worden. Ik ben keurig netjes gebeld met info over evt. vertraging van dat artikel. Compliment! Alles is echter in dezelfde snelle levering bezorgd. Dank!
VerbeterpuntenGeen idee. Slechts 1 x bestelling gedaan, en die service was prima!
Pluspunten
Snelle service.en perfect
Pluspunten
De zending is keurig verpakt en op tijd bezorgd. Goede kwaliteit garens.
Pluspunten
alles, tot nu toe, vooral het vacuümgeperst verzenden. Geweldig idee.
Verbeterpuntengeen verbeterpunten
Pluspunten
ik vond dat de bestelling snel bezorgt werd en telefonisch werdt ik ook erg vriendelijk en goed te woord gestaan