Pluspunten
uitgebreide en keurige website. uitstekend verpakt en snelle verzending.
Pluspunten
Goed telefonisch advies en correcte levering
Pluspunten
Vlotte levering, product voldoet aan de verwachtingen. Prima communicatie per mail. Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
VerbeterpuntenWat besteld wordt ook leveren, zeker als er een betaling gedaan is.
Pluspunten
snelle levering, leuk assortiment
Verbeterpuntengratis breitas werd niet meegeleverd
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levering, netjes verpakt, snel antwoord op vragen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Alles werdt keurig verpakt en snel geleverd. De site is overzichtelijk ingedeeld en duidelijke uitleg bij de producten. Kortom een super fijne webwinkel voor al m'n handwerkspulletjes!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle reactie via de mail, zéér duidelijke uitleg van het bestelde digitale patroon, waardoor er eigenlijk niets verkeerd kan gaan. Zeer aan te bevelen.
Pluspunten
Snelle levering en alles compleet
VerbeterpuntenKon niet beter
Ik heb breiwol besteld die niet in voorraad is. Ik ben daar onmiddellijk van op de hoogte gebracht, wat positief is. Sindsdien heb ik echter geen nieuws meer. Ik heb dus nog niets ontvangen, maar weet ook niet of/wanneer de breiwol kan geleverd worden.
Pluspunten
snelle levering, persoonlijke touch op leverbon.
Pluspunten
Snelle afhandeling
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik heb nog maar een keer bij jullie besteld. Alles was netjes verpakt en de persoonlijke notitie is erg leuk. Ik vond het wel jammer dat ik "lang" op de wol moest wachten omdat het weekend ertussen zat blijkbaar. Ik hoewel ik donderdagochtend de bestelling had geplaatst en jullie adverteren met voor 10 uur besteld devolgende dag in huis...
VerbeterpuntenOok op zaterdag laten bezorgen graag...
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle afhandeling, duidelijke site, lage verzendkosten, goede servic
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super service
VerbeterpuntenZou het niet weten
Pluspunten
Snelle service.
Pluspunten
NETJES VERPAKT
VerbeterpuntenER WAS IETS TEKORT MAIL HIERVOOR GESTUURD EN NOOIT REACTIE GEHAD 888
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Groot aanbod, gunstige prijs en zeer snel geleverd! Ik ga hier zeker vaker bestellen!