Netjes gecommuniceerd over kleine vertraging en een kloppende voorspelling over leveringsduur. Fijn.

prettig shoppen

Ruim assortiment en snelle levering.

uitstekend

heel goed

ik heb een goede, klantvriendelijke ervaring. er werd goed meegedacht en de bestelling kwam keurig op tijd. de patroon beschrijving was duidelijk.

Snelle en mooie levering!

Dit was de eerste keer dat ik iets bestelde en ik ben verrast door de keurige en snelle levering. Wordt vervolgd….

Was netjes verzorgt.

Alles goed. En op tijd geleverd.

Bestelling snel en goed afgeleverd via de brievenbus.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Op de site kun je prima vinden wat je zoekt, bestellen gaat makkelijk en vervolgens een snelle levering

Overtuigend en verstand van zaken

Goede telefonische uitleg over het materiaal van mijn bestelde sokken. Hierdoor verdween mijn twijfel en het blijkt maar weer eens hoeveel kennis de mensen bij dit bedrijf hebben.

prima service

Gelijk antwoord na vraag per mail, heel fijn.

ruime online keuze naaigerief/knutsel, .... klantvriendelijke aanbieder

ruime keuze online naaigerief/knutsel en hobbymateriaal. Verzorgde afwerking van bestelling en klantvriendelijk

Keuze is reuze en fijne kwaliteit perfect en snel in huis.

Alleen positief.

Met de kerst drukte een klein foutje, met een telefoontje direct opgelost.. zeer dankbaar

Mijn bestelling was niet voorradig maar ik werd prima geïnformeerd over de voortgang.

Grote keus en snel geleverd

Sneller dan ik had gedacht had ik mijn bestelde items in huis, ook een van de weinige plekken waar ik borduurstandaarden kon vinden.

Probleem vlot opgelost

Bestelling is in de decemberdrukte ergens onderweg zoekgeraakt, maar na mijn bericht daarover is dat snel en afdoende opgelost. Goede service!

Veel producten en zeer snelle levering

Veel keuze en de bestelling was binnen 24 uur keurig verpakt in huis

mooie wol, snel geleverd

het bestelling ging makkelijk en de kleuren corresponderen met de afbeelding

Prima bestelling snel.klaar om op te halen

Super tevreden Ook altijd goed geholpen over gebruik materiaal

Supersnelle levering

Ik had verwacht dat het wel een week zou duren na de feestdagen. Maar nee hoor, mijn bestelling lag 4 januari al op de mat.

Eerlijke en integere communicatie.

Door de drukke kerstperiode was het er bij ingeschoten om door te geven dat mijn 3 stoppaddenstoelen niet op tijd konden worden geleverd. Hier zelf achteraan gebeld. Ik heb het telefonisch gesprek als uitermate prettig, eerlijk en integer ervaren. Er werd direct toegeven dat ze bij Hobbygigant nalatig waren geweest (mede door de kerstdrukte). Hierdoor kwam ik in de problemen omdat 1 paddenstoel met mijn dochter mee naar Duitsland moest. Hobbygigant dacht fijn met mij mee en stelde voor 1 paddenstoel rechtstreeks naar Duitsland te sturen. Uiteindelijk is het allemaal naar omstandigheden en tevredenheid opgelost. Maar het denken vanuit oplossingen voor de klant verdient een gouden Loeki!

Snel geregejd en altijd vriendelijk!!

perfect

De ene dag besteld, de volgende dag kon ik het ophalen.

Gewoon top!

Prachtig assortiment Makkelijk te bestellen Snel in huis Dus ook in 2022 lekker creatief bezig zijn

Geweldig!

Ik had wol besteld en hoopte het voor de kerst binnen te krijgen maar dat ging niet zeiden ze. Daarna hebben ze zo hun best gedaan zodat ik toch daags voor de kerst alles binnen kreeg. Alle lof voor de hobby gigant!