Snelle service afhalen in de winkel kan al dezelfde dag! hoe fijn is dat!
Snel kunnen bestellen en binnen een uur een reactie dat de bestelling klaar lag. Vriendelijk medewerkers.
Ondanks de drukte met pakketten kwam mijn bestelling enorm vlot. De spullen die ik heb besteld zijn van goeie kwaliteit.
Volgens afspraak op tijd geleverd. Product is uitstekend
Ik had de materialen die ik zocht snel gevonden op deze website en het werd vlot geregeld, ondanks dat het artikel niet voldoende op voorraad was, had ik het toch voor de kerst in huis.
Ik heb binnen een uur bericht dat mijn bestelling klaarligt. Bij het afhalen tref ik een zeer klantvriendelijke dame, die maakt dat ik me welkom voel, al is het bij de deur aan de achterkant. Top hoor
De bestelde producten waren niet allemaal op voorraad, maar hier werd duidelijk over gecommuniceerd. Zodra het bij hun binnen was, is het naar mij verzonden. Ondanks de ontzettend drukke tijd (tussen 19-22 december) is m’n gehele pakket zsm verzonden zodat het nog op tijd was voor de kerst. Geweldig!
Besteld vanuit België, vlotte levering, alles kwam mooi op tijd aan. Mooie producten.
This is my second order from Hobby Gigant. Excellent variety of yarns. Fast delivery and product well packaged. An item I ordered was not in stock. Hobby Gigant notified me right away and provided an alternative option. Highly recommend for any craft enthusiast!
Een fijn babybreipakket. Ik geef het een 7 omdat ik uiteindelijk 1 bol tekort kwam. Het was handiger als wat minder afgemeten geleverd werd. Gelukkig was een extra bol nog op voorraad. Met porto werd het wel wat duurder. Compliment voor service en snelle levering.
producten voldoen aan de beschrijving, correct geleverd
Service is super en producten mooi!
Zeer snelle afhandeling van mijn bestelling.
Vandaag besteld , morgen in huis. Ik ben blij met jullie!!
Tot op heden uw bestellling niet ontvangen. Mag ik u adviseren nooit meer iets op te sturen met GLS. Waardeloze post afhandeling. Met tracking kan ik volgen dat het dagen blijft liggen. Heb met GLS al vaker problemen gehad. Meestal komt het pas na 3 / 4 weken aan
Het patroon zit vol (schrijf)fouten en is geen touw aan vast te knopen. Maak er daarom mijn eigen patroon van.
Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest voor wat ik bij hobbygigant besteld heb, het was altijd naar wat ik verwacht had.
Ruime keuze, snelle levering.
Dat staat hierboven al. Ik vind vooral de snelle levering een enorm pluspunt. Als ik aan een nieuw project wil beginnen is het niet zo fijn als ik een week moet wachten op mijn bestelling.
Super service meedenken, en zelfs uitleg en advies om een beslagen bril te voorkomen
Snel en goed veroakt
Normale levering, goed verpakt en ze hebben een grote keuze
Zelfs een extra bol bestellen was nog mogelijk nadat ik mijn bestelling had gedaan en een snelle levering, super geregeld!!
Fantastisch, binnen 2 dagen al in huis!
Besteld binnen een paar dagen heb je het al in huis super fijn