Ik heb mijn contact met hobbygigant positief ervaren. De verzending liep vlot en het telefonisch contact daarna was ook goed.
snelle levering. prima.
Betrouwbaar bedrijf dat snel en goed levert.
Genoeg op voorraad vergeleken bij andere sites. Komt afspraak na, besteld voor... geleverd de volgende dag! Een volgende bestelling zou ik zo hier weer plaatsen.
Snelle levering, mooie producten.
De website is heel duidelijk. Ruime keuze en is iets er niet van de bestelling wordt je altijd gebeld. De levering gaat ook heel goed verzorgd. Kijk er naar uit om in april de winkel een keer te bezoeken.
Kon op de site gemakkelijk de materialen opzoeken en bestellen. De snelle levering is ook een pluspunt en de kwaliteit van de geleverde materialen was ook uitstekend.
Was op zoek naar info o.trent haken voor baby's. Kwam al snel op de website. Duidelijke info en precies wat ik zocht.
Ik wordt overgrootmoeder .Dat wordt dus breien . Te beginnen met een kinderwagendekentje ! Kon niet wachten om te beginnen .Mijn geduld werd niet op de proef gesteld , de wol werd na 1 dag al geleverd. TOP !
Goede kwaliteit en snelle levering
Medewerkers zijn deskundig en behulpzaam en geven goed advies. De winkel heeft een zeer uitgebreid assortiment, zeker de moeite waard om te bezoeken.
bij verkeerde zending goede hulp bij retourzending
Very good and fast service. Thank you very much.
Kon direct vinden wat ik nodig had . Fijne garens ,katoen etc.
super snelle levering en service
Snelle levering en alles zat er in wat ik besteld had :)
Op zoek naar iets om t scheurtje in m’n spijkerbroek te maken. Volop keuze en mogelijkheden
Gewoon zoals het hoort te zijn: goed en snel. Bovendien wordt er aan het milieu gedacht door verpakkingsmateriaal zoveel mogelijk te hergebruiken. Dat vond ik erg fijn.
Snelle en goede levering
Fijn om niet te hoeven zoeken in winkels maar rustig thuis op de bank uit te zoeken wat mooi is. Lekker aan het borduren tijdens de lange donkere avonden. Weer eens wat anders dan televisie kijken
Zeer klantvriendelijk wat betreft verzending van mijn bestelling vanuit Nederland naar België. Mijn bijkomende vraag om "leveren aan de achterdeur" (mbt rolstoelgebruik) op de verpakking van mijn bestelling, te vermelden, werd probleemloos uitgevoerd. Ook is het zeer positief dat men vooraf een "neerzettoestemming, met aanduiding van de afleverplaats" via mail kan doorgeven aan de verzenddienst GLS. Zo is er nooit achteraf gedoe zoals bij de bezorgdienst PostNl, waar er standaard met "burenlevering toegestaan" wordt gewerkt, ook al heeft de ontvanger van een pakket in België hiervoor nooit zijn toestemming gegeven.
Duidelijke website en groot assortiment. Prettig om lekker een middag wol uit te zoeken en een verrassing als het pakket komt.
Groot assortiment, de bestelling is prima en vlot geleverd.