Vlotte levering, prima verzending.

Groot assortiment, de bestelling is prima en vlot geleverd.

website overzichtelijk en pakket op tijd ontvangen

Mijn bestelling was niet op voorraad, dus het duurde even voor de zending verstuurd kon worden. telefonisch contact was behulpzaam en ik kreeg op tijd bericht over het afleveren aan huis.

Kwaliteit en goede service

Toppers

Snel en goed verpakte bestelling top

goede kwaliteit

De kwaliteit is goed, dat ervoer ik toen de bestelling niet goed werd afgeleverd. Werd altijd met neerzet toestemming. Nu was dit niet zo en gelukkig was ik op het goede moment aanwezig en kon een handtekening zetten.

Goed,ben tevreden

Goede ervaring,bestelling was snel binnen

Mijn vaste winkel voor borduurgaren

Fijne winkel, goede voorraden, snelle verzending en altijd de juiste kleurnummers en aantallen. Enige tip die ik heb is PostNL als vaste verzenddienst gebruiken, GLS houd mijn pakket regelmatig tot 5 werkdagen "vast" en zeggen dat ze langs zijn geweest terwijl dit niet zo is.

Geweldig. Super service.

Ik had verkeerde naalden ontvangen, werden meteen opgestuurd en een retourtetiket bijgevoegd en tadaaa de volgende ze dag de goede naalden al in huis. Top service vind ik dat.

Vlotte verzending

Prima verlopen en vlotte verzending.

Netjes op tijd geleverd!

1.ste keer een bestelling geplaatst, netjes , keurig op tijd geleverd zonder probleem

Hele fijne service. Snel afgehandeld

Ik kom al meer dan 40 jaar bij de Beekbergse Wolhal. Hele fijne winkel met deskundig personeel. Het is erg prettig dat de materialen die over zijn altijd weer terug mogen.

Snel en netjes verpakt

Goede site, snel en netjes verpakt, volgende dag in huis Top

Goede service, persoonlijke aandacht

Ik moest wol hebben voor haakwerk, kon de juiste nier vinden. Een telefoontje en ik wist alles. Superfijn om zo geholpen te worden.

Perfecte service

Een bol ipv 2 ontvangen. Bij onsctelefoon gesprek geen wantrouwen. Er werd gelijk een bol nagestuurd,de volgende dag al geleverd. SUPER SERVICE

Betrouwbaar en correct

Bestelling vaker via internet, mocht het niet voorradig zijn dan meteen een berichtje terug. Toen ik belde waren ze vriendelijk en kwamen we tot een goede oplossing. Erg fijn. Ben zeer tevreden

Geweldig, snelle service

Mooie, niet pluizige katoen. Ik heb Durable Coral gekocht. Echt hele fijne katoen om mee te haken.

Ik heb er goede ervaringen mee.

Prima bezorgers en bezorging en elke keer weer netjes op tijd.

Correcte vlotte levering

Mijn eerste kennismaking was zeer positief. Jullie website is overzichtelijk wat het bestellen gemakkelijk maakt. Goede communicatie over geplaatste bestelling en vlotte levering

Wat ik hebben wilde was niet op voorraad. Een duurder alternatief wel! Na mijn bijbetaling werd het direct opgestuurd! Alles ging supersnel!

Ik wordt altijd goed geholpen.

Snel levering.Zeer tevreden

Uitstekend!

Al vele jaren koop ik mijn wol bij Hobbygigant. Fijne winkel met enorm veel keus. Ook hele fijn personeel met verstand van zake is altijd bereid om je te helpen.. Dat het cijfer geen 10 is geworden ligt deels buiten de schuld van Hobbygigant. A het is jammer dat het bedrag om zending portvrij thuisgestuurd te krijgen is hoog. En B GLS ligt ver achter met track en trace. Ze sturen vrijdag bericht dat ze maandag komen, en dan wordt pakket alsnog reeds op zaterdag geleverd Erg jammer.

Boekje baby breipatronen tijdig geleverd, bleek in Duits maar met keurige vertaling er bij..

Keurige afhandeling.

Makkelijke website. Eenvoudig te bestellen.

Geleverde materiaal van prima kwaliteit

zeer tevreden met de spullen.

alles is zoals op de website vermeld en snelle levering!