Snel geleverd.
Snelle en adequate reactie op mijn vragen.
Het product aida (tafellaken om te borduren) is van zeer goeie kwaliteit. De verzending liep zeer vlot. de communicatie ivm verzendingskosten liep vlot.
Duidelijkheid over materiaal en levering. Goede kwaliteit, betrouwbaar!
Al meerdere malen heb ik de ervaring dat ik bij vragen over bestellingen of over de bestelwijze snel en met persoonlijke aandacht geholpen wordt. De afhandeling van een bestelling is altijd vlot. Het assortiment is uitgebreid en kwalitatief goed. Ik heb al meerdere projecten met veel succes afgerond.
Snelle levering. Goede retour afhandeling
had snel mijn bestelling
Alles goed verpakt en snelle levering
Er is de mogelijkheid om een opmerking mee te geven bij de bestelling en dat werkt perfect.
Ik werd goed geholpen door de klantenservice! Ik wilde namelijk een grote hoeveelheid bestellen en binnen 10 min werd ik terug gebeld met dat het geregeld was! Erg blij met mijn producten
moet nog beginnen.
De bestellingen bij “Hobbygigant”worden nauwkeurig uitgevoerd, op tijd bezorgt. Geweldig assortiment. Altijd weer een verrassing.
Ik ben heel erg tevreden met alles! Het garen en de wol zijn precies wat ik had verwacht nvh de beschrijving. En de Durable garen bowl is een echte aanrader - zo handig in gebruik en zo mooi om te zien. De klantenservice is ook erg behulpzaam, vriendelijk en reageerd heel snel. Een fijne online shop!
na telefonische hulp de juiste kleur wol ontvangen
mooi op tijd en goede kwaliteit
Makkelijk om de voorraad te bekijken en veel keuze
netjes snel en aardig
prachtige kleuren zie geen verschil
Klasse geholpen top
Makkelijk besteld, snelle levering. Top !!
Snelle en zorgvuldige levering
Mijn bestelling kwam vroeger dan gepland/verwacht. Zelfs indien dan bleek dat er een verkeerde levering bij zat, werd dit zonder problemen kosteloos opgelost. Zeer goede service
Prettig
Alles helemaal in orde! Bedankt!
Het zou handig zijn als direct in de webshop de voorraad wordt bijgehouden. Nu bleek na mijn bestelling pas dat de artikelen niet op voorraad waren.