Uitstekende service

Snel verzonden en goed verpakt

Vlotte afwerking, goede kwaliteit garens. Ben heel tevreden

Excellent

Processed very quickly and super follow up on issue - amazing service

Vlot en snel, zonder poespas

Zie boven

Het gekochte product, voldoet aan de verwachting !

Hobbygigant.nl aanbevolen !

Ik vond het allemaal prettig en vlot gaan. De zending kwam onbeschadigd aan. Mocht er iets niet kloppen dan ben ik er zeker van dat dit bedrijf er alles aan zou doen om het kloppend te maken. Ik ga zeker de volgende keer weer bij hobbygigant kijken.

Alleen maar positief

De keren dat ik een bestelling heb gedaan, is alles helemaal naar wens verlopen. Mijn dochter heeft vorig jaar meegedaan aan de Facebook actie en een pakketje gewonnen. Daarmee heb ik toen voor al mijn collega's een zorghart gehaakt. Heel leuk. Nu wacht ik met spanning op het nieuwe magazine.

Snelle levering, ruime keus

Fijne webshop, die goed werkt. Ruime keuze in patronen en kleuren. En vervolgens als je hebt besteld, een snelle levering. Top gewoon!

Heel tevreden

Na heel veel jaren weer het handwerken opgepakt. Er was voldoende keuze, netjes bezorgd. Ik had alleen niet opgelet dat er div. levels waren. Datgene wat ik had uitgekozen was direct een vrij hoog level. Maar na wat tijd besteden aan de uitleg, kwam ik er goed uit. Zo blijkt maar weer, een goede uitleg is waardevol. En nu aan de slag.

Waardeloos

Waardeloos ,heb mijn bestelling nog niet ons als dat ik heb gebeld ,misschien moet ik aangifte doen van flessentrekkerij/ fraude ,misleiding.

Prima bedrijf met snelle levering

Ik heb de breinaalden die ik nodig had besteld en een paar dagen later kwam er een pakketje met de breinaalden Prima, zo'n snelle efficiënte levering. Dit bedrijf is een aanrader.

Vandaag geleverd, prima service, thanks, Miep

tevreden

Tevreden met mijn bestelling. pluspunten: -snel en keurig verpakt minpunt: -verzendkosten aan de hoge kant

Super!!

Bestelling was er volgende werkdag. Filmpjes online haken voor beginners zijn heel duidelijk. Beginnerspakket haken voor volwassenen is het geld zeker waard. Volgende bestelling weer bij Hobbygigant!

Voor 1 a4 tje betaal je wel heel erg veel geld. En het patroon is ok nog heel summier beschreven

Ik had een patroon besteld, krijg je via de mail een bestand dat je moet uitprinten. Het gaat om 1 A4tje. En daar betaal je wel dik voor. Het patroon was dat in geld niet waard. Ook nog eens heel summier beschreven. Bestel hier niet weer een patroon.

Zeer vlugge verzending van de producten Goed verpakt Goede kwaliteit verder geen opmerkingen

Van bestelling tot de deurmat gewoon perfect!

Je besteld krijgt netjes een mail als het even niet voorradig is. Maar binnen 3 dagen had ik mijn bestelling op de deurmat. Netjes verpakt, alles zoals het hoort en het voelt vertrouwd.

Goed ter zake kundig en zeer vriendelijk

Daar ik meer informatie over mijn bestelling wilde deed ik een belletje naar Hobbygigant waar ik zeer vriendelijk en hulpvaardig te woord werd gestaan. Na mijn bestelling geplaatst te hebben kreeg ik al binnen twee dagen mijn pakket met een persoonlijk kaartje erbij. Super geregeld.

Goed assortiment

Bestelling gedaan vanuit het buitenland en alles is snel en intact gearriveerd binnen een week.

sneller dan verwacht

het bestellen ging eenvoudig, en het pakketje was een dag eerder binnen dan bij de bestelling werd aangegeven.

Super tevreden!

Er was een fout in de bestelling. Dit is heel goed en vlot opgelost. Mooie producten en goede kwaliteit.

prima kwaliteit en snel klaar gelegd om opgehaald te worden.

Ik wilde het bestelde eerst per post laten bezorgen maar kwam er achter dat ik een dag later in de buurt van de fysieke winkel zou zijn. De bestelling werd zonder problemen aangepast en klaar gelegd in de winkel. TOP !!

snelle en goede service met uitgebreid assortiment

Ik moest een bepaalde kleur en materiaal hebben, en dat vond ik direct bij de Hobbygigant. Gelijk besteld en zelfs de 2 dag al binnen (zeer snel). Ook telefonische info werd direct en heel goed gegeven.

snel en goed

Mijn bestelling was precies wat ik had besteld en kwam erg snel.

Helemaal goed precies wat ik wilde.

Ik heb precies gekregen wat ik besteld heb.