Ik wilde iets nieuws proberen, namelijk sloffen breien en vilten, maar daar had ik vragen over, dus ik heb gebeld en heel vriendelijk te woord gestaan, maar ook is de bestelling echt lekker snel geleverd met een leuk presentje. Dus keep up the good work, zou ik zeggen!
Hobby Gigant is een ruimdenkende winkel in handwerk artikelen maar vooral garen voor breien en haken. Een zeer ruim assortiment waarmee je vele kanten uit kunt. Mooie garens voor kleding en fijne garens van sokkenwol. Goed assortiment met accessoires voor bewerking van de garens. De website is volledig, overzichtelijk en uitgebreid, vooral ook met goede informatie. We komen er graag voor wol en om patronen te snuffelen :)
Veel,verzorg, en vriendelijke bediening.
Jammer dat niet altijd alles wat ik wil bestellen op voorraad is.
Wat we gekocht hebben is goed
Jullie assortiment is groot de service / bezorging is snel. En als er iets is geven jullie goede feedback.
Het pakje was goed verpakt en snel binnen.Het ziet er goed uit
Mijn bestelling was binnen 2 dagen bezorgd en was goed te volgen via de link. Keurig verpakt en prima verzorgd.
Echt een vakkundig team en mooie materialen
Ze hielpen mij om mijjn wol op tijd binnen te krijgen toen ik naar het buitenland vertrok
veel keuze dit maakt kiezen moeilijk maar wel erg fijn. snel bezorgd en goed verpakt.
Ik was iets vergeten bij mijn bestelling, toen heb ik gebeld , en het kon zonder extra verzendkosten mee met de eerste bestelling! Top!!
prettig om contact mee te hebben. correcte verzending en altijd leuk krabbeltje op de rekening. dus gewoon goed.
Prima producten, niets mis mee
Precies volgens verwachting: aanrader
Ik zocht kraamcadeaus. Slab, washand en badcape gevonden met junglemotief. Onduidelijk in het boekje van “Rico” welke kleuren , patronen te gebruiken. Er ontbraken ook wat kleuren. Deze gebruikt uit eigen voorraad. Eindresultaat is wel mooi. Volgende keer een cadeau.
Goede website en service.
4 jaar geleden een grote bestelling gedaan. Niet alles op voorraad en zonder overleg hebben zecmaar wat gedaan. Gisteren wol en breinaalden bestelt en betaald. Vandaag een mail, niet alles op voorraad en als het er over 14 dagen niet is nemen ze contact op. Hallo ik heb wel betaald, zij hebben nu mijn geld( net als de vorige keer) en leveren niets.
Had een bestelling geplaatst en die kwam een dag later keurig verpakt bij mij thuis met de post. Dat norm ik TOP Service
Er was iets stuk gegaan bij het verzenden en ik kreeg meteen een vriendelijke mevrouw aan de lijn die het goed heeft opgelost. Binnen enkele werkdagen had ik een vervangend exemplaar.
Goede tweetalig breipatronen en snel bezorgd
Ik bestel altijd mijn Aida stof bij Hobbygigant en ik ben altijd tevreden. Het is vaak al de volgende dag binnen en zoniet en duurt het wat langer nemen ze contact op. Ik kan deze winkel dan ook van harte aanbevelen.
Prima service, wol vacuum opgestuurd, en patroon in een link in de mail. Het patroon is lastig leesbaar, ik doe vast iets verkeerds maar iedere keer weer naar het nederlandse blad toe scrollen en de extra toevoegingen die weer 20 pagina’s verderop staan, opzoeken is erg vervelend.