volgende keer bestel ik zeker weer bij hobbygigant
Mooie prijs en snelle service. Mijn was ruikt weer zalig.
Als ik het niet kan vinden bij mijn eigen wolwinkeltje, kan ik altijd bij de Hobbygigant terecht. Zó fijn!
Mijn bestelling was niet compleet, netjes over gebeld door een medewerker! Snelle levering, netjes verpakt!
Mijn ervaringen zijn zeer goed.
Goed materiaal genoeg garen duidelijke telpatroon
Heel fijne service , voor herhaling vatbaar .
Goede en snelle service. Bestelling was snel binnen. Ook heeft hobbygigant een breed assortiment.
Ik had de producten die ik zocht snel gevonden en ze werden echt snel geleverd. Heel tevreden.
Super mooie slabbetjes besteld. Prachtige kwaliteit met een mooie borduurrand. Ga hier zeker vaker bestellen!
De bestelling werd vlot en correct afgewerkt
Een heerlijke winkel met vriendelijk personeel en heel veel bolletjes wol!
Grootste gedeelte van de bestelling was goed. Maar ik heb een bol wol gekregen die los lag, dus zonder naamkaartje en lijkt daardoor gebruikt. Ook lijkt deze kleur niet de juiste. Hierover heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice. Dat de kleur die ik wilde, ik niet heb ontvangen. Daarnaast lijken foto's van kleuren die ik wel wil online dezelfde. Dus hier heb ik ook een vraag over gesteld. Helaas heb ik hier na 2 weken nog geen antwoord op gekregen. Helaas want ik ben op zoek naar een kleur voor een groot tapijt en heb daarvoor veel wol nodig. Mijn vertrouwen in de website is nu een beetje weg dus ben op zoek naar een andere site en wol.
Top gedaan. Had besteld en kwam er achter na het weekend dat ik iets niet goed had berekend, heb gelijk gebeld en met hulp van hun het juiste gemaakt en ze hebben het voor mij veranderd en toen de goede maten opgestuurd dus TOP
Twee dagen na de bestelling had ik alle spulletjes al thuis, zo fijn, kon ik gelijk verder.
Veel artikelen bij jullie. Veel keuze. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Ik zal hier vaker bestellen.
Supersnelle levering
De zoektocht naar een bepaald product ging snel en gemakkelijk. Nadat de bestelling geplaatst was kwam er meteen een melding via de mail dat de bestelling binnen was. Ben zeer benieuwd naar de aflevering.
Website is helder. Ik bestel en mijn moeder ontvangt de wol vrij snel daarna. Veel keuze. Blij mee!
Altijd netjes geleverd als er een nalevering is goede communicatie en later netjes afgeleverd Kwaliteit is erg goed en geeft veel borduur plezier
goede geregeld en snel
het artikel dat we bestelden werd snel geleverd. Artikel is in de smaak gevallen. Wij zijn tevreden klanten.
Snel, correct en juiste top artikel
Fijne ervaring qua leveringen en aanbiedingen.
Leuk assortiment en duidelijke handleiding bij de artikelen.