Bestelllen en leveren als altijd vlot en correct. Producten van goede kwaliteit en passende maat.
Na vele jaren klant voor het eerst een six-pack T-shirts besteld. Deze keer afwijkend van mijn gebruikelijke shirts. Volgende dag in huis. Te groot en geretourneerd. Direct kleinere maat besteld en weer volgende dag ontvangen. Perfecte fit. Nog even wachten op het terugstorten van mijn eerste bestelling maar dat komt zeker goed,
Goede pasvorm, uitstekende stof en supersnel geleverd
Prima shirts voor een nette prijs.
Super kwaliteit en de perfecte lengte
Uitstekende pasvorm, zit heerlijk!!
Mooie kleding die lekker draagt.
Prima broeken besteld
De kwaliteit is zoals altijd heel goed. De maat verschilt nogal eens. Ik haal altijd dezelfde shirts, en de ene keer is de maat helemaal goed, de andere keer zijn de shirts wat krap. Dit is weer een krappe versie. Niet té krap, gelukkig
Kwaliteitskleding met zeer goede pasvorm voor een schappelijke prijs. Zeer tevreden over. Ook de leveringen gaan vlot.
De bestelde chino broek is perfect qua pasvorm en draagt heel lekker. De langere maten zijn voor mij een uitkomst.
Goede kwaliteit en pasvorm mooie materialen
De S was er niet in de juiste lengte, de M was dan weer veel te lang, verhouding en overlap op assotiment is niet correct voor lange dunne mensen.
Beste Vincent, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te horen dat de maatvoering voor u niet goed uitviel. Onze items verschillen inderdaad per model, en daarom adviseren wij om altijd de maattabel op de productpagina te raadplegen. Daar vindt u de specifieke lengtematen per artikel. Onze klantenservice helpt u daarnaast graag persoonlijk met maatadvies. U kunt ons bereiken via [email protected] of telefonisch op 020 247 2102. Wij denken graag met u mee om samen de juiste pasvorm te vinden die bij uw lengte en postuur past.
Snel in huis, netjes verpakt.
Een zalige broek. Zit lekker ik heb er nu 3 . Blauw en zwart Ze blijven ook mooi toppertje.
Wij hebben n geweldige ervaring met de service van Girav. Heel goed afgehandeld . Dankjewel Malou van de servicedesk Girav.
Absoluut kwaliteit
Wij van team Girav worden heel blij van uw 10! 🚀 Bedankt!
Heel fijne webshop, snelle en correcte levering... helaas was de grootste maat net niet groot genoeg, dus moesten de broeken retour. Ook dat ging heel snel en moeiteloos en geld is snel teruggestort. Ondanks dat broeken niet pasten, toch een heel prettige ervaring met Girav!
Beste Marjolijn, Dank u wel voor de mooie woorden! Jammer van de pasvorm, maar fijn dat alles verder naar wens verliep. Hopelijk tot een volgende keer! 😊
Heb vorige week 3 t shirts gekocht voor mijn man. En deze shirts hebben mooie kleur en mijn man vind deze Girav shirts heerlijk om tedragen. En ze blijven mooi van kleur en van vorm.
Wat leuk om te horen! 😊 Fijn dat de shirts zo goed bevallen — daar worden we blij van! Veel plezier ermee! 👕💙
Ik heb nu al vaker besteld en ben gewoon erg tevreden
Beste Dirk, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met ons. 😊 Veel plezier met uw aankoop en tot ziens!
Beste Hermien, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u zo tevreden bent met ons! Veel plezier met uw aankoop en een fijne dag gewenst!
Ik ben lang en slank. Niet echt gemakkelijk om daar goed passende broeken voor te vinden. Hier wel in een keer geslaagd!
Wat fijn dat u meteen geslaagd bent! 🎉 Perfecte pasvorm voor lange en slanke mannen – daar doen we het voor! 😊
Shirts zijn echt veel te lang
Beste Peter, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat de T-shirts te lang waren. Wellicht is een lengtemaat korter beter ? XL/SLF. Dan heeft u 4 cm minder lengte. Mocht u interesse hebben in een omruiling, neemt u dan aub contact op met onze klantenservice. Ons telefoonnummer is 020 472 1002. Bedankt!
Onderbroeken en T- shirts besteld mate goed en snel geleverd
Beste Marc, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat alles naar wens was. Veel plezier met uw aankoop!