De joggingbroeken van Girav zijn, zoals gewoonlijk, prima van kwaliteit! Ze zijn niet gevoerd en hebben een slanke schnitt. Er zitten twee zakken met ritsen in. Ik ben er blij mee!
Beste Ron, Bedankt voor uw prachtige review en veel plezier met de joggingbroeken!
Ik had alleen niet de goede maten bedacht, Dus alles weer terug. Maar door de bijgeleverde adres sticker lijkt dat ook vlot te verlopen
Beste Paul, Bedankt voor uw review. Onze klantenservice helpt u graag bij het vinden van de juiste maat, lengte en pasvorm van de artikelen. Mocht u vragen hebben kunt u altijd onze klantenservice benaderen. Wij staan graag voor u klaar! Ons telefoonnummer luidt 020 47 21 002 of stuur een mail naar [email protected] Een prettige dag gewenst!
Cape Town polo: heel goed, ik ben fan. Mooie pasvorm, goed afgewerkt, fijne stretchy stof, kraagje houdt zich goed ook onder een colbert of jasje - thumbs up! Eén verbeterpuntje wat mij betreft @Girav: mag dat te stugge kriebelende maatlabeltje wat in de kraag zit vervangen worden door iets anders :-) Bv printen aan de binnenkant, of een dunner en zachter stofje dat niet irriteert. Ik weet het, een klein zeurpuntje maar het doet voor mij precies af aan het supercomfortabele gevoel van de polo.
Beste Leander, Bedankt voor uw bericht en review. Dit is heel waardevol voor ons. Ik heb u feedback meegenomen en op ons klanten wensen lijstje gezet. Veel plezier van uw bestelling en een fijne dag gewenst!
Dit shirt gekocht omdat hij wat langer is. De kwaliteit op langere termijn moet ik nog ervaren maar lijkt goed.
Beste Vincent, Bedankt voor uw 10 en heel veel plezier van uw bestelling!
Zelf kopen dan weet je genoeg
Beste Jacques, Bedankt voor uw mooie review en veel plezier met de bestelling.
Levering binnen 1 dag en leuk en effectief verpakt.
Beste Jacques, Wij van Girav zijn blij met uw 10! Veel plezier met uw bestelling.
Goede kwaliteit en blijft perfect in vorm. Ik doe de hemden niet in de droger maar hang ze op een klerenhanger.
Beste Simone, Bedankt voor mooie review en veel plezier met uw order.
Zoals beschreven en snel geleverd
Beste Jan , Wij van Girav zijn blij met uw 10! Fijne dag gewenst en veel plezier met uw order.
Levering etc prima, lengte voor lijf prima helaas mouwen echt te kort
Beste Maartje, Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat de mouwen van de shirts te kort waren. Onze klantenservice helpt u graag bij het vinden van de juiste maat, (mouw)lengte en pasvorm van de artikelen. Mocht u vragen hebben kunt u altijd onze klantenservice benaderen. Wij staan graag voor u klaar! Ons telefoonnummer luidt 020 47 21 002 of stuur een mail naar [email protected] Een prettige dag gewenst!
Super kwaliteit
Beste Lily, Bedankt voor uw mooie beoordeling!
voor de 1e keer besteld, blij mee. pasvorm is oké.
Beste Michel, Wij van Girav zijn blij met uw 10! Veel plezier met uw bestelling.
Mooie pasvorm, mooie kwaliteit. Mijn zoon had altijd moeite om goede t-shirts te vinden en dat is dus nu eindelijk gelukt.
Beste Jolanda, Onwijs bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Veel plezier met de T-shirts.
Mijn leuke man draagt de Livorno overhemden en staan prachtig! Hij krijgt heel vaak complimenten! Er zit een soort glans overheen en ze blijven ook mooi. Wat mij betreft mogen ze in meerdere kleuren gemaakt worden!
Beste Mireille, Wij van Girav zijn heel blij met uw 10! Veel plezier met de overhemden.
Ontzettend mooie polo’s Goede lekkere stof en uitstekende pasvorm. Snelle levering!
Beste Gert-Jan, Onwijs bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Veel plezier met uw nieuwe poloshirts!
Erg snel bestelling ontvangen, goede pasvorm en hele leuke aanbieding!
Beste Joost, Heel erg bedankt voor uw mooie review en veel plezier met uw order.
Tee-shirts blijven goed in model na vele wasbeurten ! Prima pasvorm
Beste Maya, Onwijs bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Veel plezier met uw order.
De T-shirts zitten voortreffelijk, en mooi van lengte, absoluut top (geen te korte T-shirts meer!)
Beste Henk, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!
De mooiste polo’s in geweldige kleuren snel thuisbezorgd. Nooit meer een ander merk!
Door mijn lengte (1.95) had ik altijd problemen met shirts die net iets te kort zijn. Door Girav heb ik dit probleem niet meer. Laatst had ik polo’s gekocht bij Girav en ze zijn echt van topkwaliteit! Ik ben hier heel tevreden mee. Girav is echt een aanrader voor lange mensen!
Beste Niek, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze shirts. Daar doen we het voor!
1e klas shirts van een zeer goede kwaliteit die eindelijk een keer de juiste lengte heeft.
Beste Otto, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Maar was niet goed heb geretourneerd en nieuwe besteld.
Beste Rien, bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat u uw bestelling moest retourneren. Mocht u vragen hebben kunt u altijd onze klantenservice benaderen. Wij staan graag voor u klaar! Ons telefoonnummer luidt 020 47 21 002 of stuur een mail naar [email protected] Een prettige dag gewenst!
Goede kwaliteit en pasvorm en heel snelle levering.
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Dit is de vierde of vijfde keer dat ik bij Girav kleding bestel. De eerste keer waren de polo's naar mijn idee te lang. Daarna in de maatkiezer 1 cm van mijn lichaamslengte afgehaald. Ik bleek net op de grens te zitten. De keren erna heb ik 1 lengtemaat korter besteld en die zitten prima.
Bedankt voor uw beoordeling!
mijn shirts zitten altijd heerlijk
Beste Adri, bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Veel plezier met uw T-shirts!
Mooie kwaliteit en een leuke aanbieding, top!
Beste Marc, Bedankt voor de mooie beoordeling! Wij wensen u veel en lang plezier met uw aankoop!