Mooie kwaliteit en een leuke aanbieding, top!

Er waren problemen met de bezorger maar die zijn door Girav snel en goed opgelost

Na mijn melding over de niet bezorgde bestelling heeft Girav snel gereageerd. Uiteindelijk kreeg ik de bestelling 2 x geleverd. De tweede uiteraard geretourneeerd. Communicatie was goed en vriendelijk. En dus tevreden

Fijn ondergoed

Zit ook heel fijn

Voelt goed

De lengte van de polo's is geweldig. Geen opkruipende rugstukken maar strakke pasvorm. Daarbij komt de prima behandeling van de order. Snelle levering.

KLASSE

Geachte administratie, bij deze ben ik zeer tevreden met deze T-shurts zit goed goeie kwalitijd en zeer perfect ingepakt, binnenkort komt er een nieuwe bestelling.

Prima.

Prima kwaliteit polo's, snelle levering. Geen klachten.

Perfecte maatvoering voor lange mensen.

Met de maattabellen is het eenvoudig de juiste kledingmaat te kiezen.

woow

deze zijn echt lang perfect

Excellente pasvorm en kwaliteit, maar duur

Materiaalkeuze, pasvorm zijn prima. Ook bestellen en levering gingen snel en foutloos. Verkrijgbaarheid van mijn maat ook prima in orde. Maar de prijs per artikel overschrijdt mijn acceptabele maximumprijs met tientallen euro's. Het ontbreken van een alternatief zorgt dat ik toch bestel. Als elk Girav kledingstuk volledig CO2 neutraal en liefst lokaal zou zijn gefabriceerd en met een maximum aan social return, dan zou de hoge prijs wel acceptabeler worden.

Eindelijk passende kleding voor lange mannen

Snel geleverd en goede kwaliteit t shirts en sokken. Gelijk maar 3 polo's geboekt. Niet goedkoop wel een fijne kwaliteit en vooral goed passend.

Niet ontvangen, maar opgelost door Girav

PostNL zegt dat ze het door de brievenbus hebben gedaan, maar ik heb niks ontvangen. Dit is 3 dagen geleden. PostNl wil me niet helpen. Contact met Girav gehad en mijn geld terug terug gehad.

Kleding is goed

De hoeveelheid eenmalig plastic verpakkingsmateriaal moet echt omlaag. Dit is zo zonde van de grondstoffen. Elk T-shirt apart verpakt in een plastic zak. Als je drie t-shirts in de aanbieding doet, verpak ze dan ook per drie. Dat scheelt al iets.

Fijne kwaliteit t-shirts en lekker lang.

Snel geleverd, goed verpakt, erg blij mee!

Gewoon perfect

Voor deze ene keer dan…

Ik ben nu al 4 keer terug geweest voor een aankoop. Dus of ik tevreden ben hangt erg van de intelligentie af van de bedenker van dit hulpmiddel. De ene keer dus. Mochten jullie mij missen in de bestelling dan is ervoeren voor zorg, anders niet. Succes!

Geweldige pasvorm

Zit als gegoten

Snel geleverd en lekker lang zo dat je moet buigen geen blote rug krijgt

Uitstekende pasvorm die ik niet gewend ben

Als lang slank persoon is het niet makkelijk om goed passende shirts te vinden. Deze shirts van girav zijn een uitkomst.

Beoordeel ik Girav of mn Bestelling?

Want… ik koop al jaren bij Girav en dat is altijd prima. Snel verzonden, probleempjes snel opgelost. Maar als ik mijn laatste bestelling moet beoordelen dan komt die er minder goed vanaf. Ik heb Heavy Sidneys gekocht in het wit, nadat de zwarte goed bevielen. De witte voelen nauwelijks dikker. De zwarte is echt wel een wereld van verschil maar dit is hoe de gewone witten zijn of horen te zijn. Misschien zijn die nu ook dunner. Maar deze “heavy” is echt niet heavy. Dus voor Girav altijd een volle score en de Heavy Sidney een 5-6je

Super sokken!

Deze enkelsokken zijn de beste! Zakken niet af!

Gewoon goed

Gewoon goed

Goede kwaliteit en service vandaag besteld morgen thuis wij zijn zeer tevreden

Perfecte pasvorm

Goede pasvorm, snelle levering.

Gewoon lekker

De bestelling was makkelijk gedaan. De levering snel. En nu dragen ze heerlijk. Gewoon lekker hoe makkelijk en goed het werkt bij Girav.

Goede pasvorm

Zit meteen als gegoten, ook na wassen. Onbekend of de shirts in de droger mogen, dus dat niet uitgeprobeerd