Prima en snel geleverd

Geweldig shirt!

Al jaren ervaring met deze fantastische lange shirts. Perfecte pasvorm, ook na veel wassen. Kraag blijft goed in vorm. Manlief wil absoluut geen ander merk shirt!

Eindelijk geen blote rug meer

Eindelijk lange shirtjes zodat als je handen omhoog doet geen blote rug meer hebt. Volgende dag in huis

Mooie shirts.

Fijne online-winkel om langere shirts te kopen. Goede kwaliteit en snelle bezorging.

snel en netjes verzorgde levering

goede prijs-kwaliteitsverhouding zowel in product als in levering

De chino was de volgende dag al in huis en past precies, helemaal blij!

Goede pasvorm en lang genoeg. Snelle levering

Prima pasvorm

Wederom besteld omdat het fijne sokken zijn, volgens mijn man

Man helemaal happy

Het is de 3de keer dat we shirts bestelde. Ze zijn top blijven mooi ook na tig keer wassen. Kortom top shirts.

valt tegen

zitten kleine roestvlekjes op (mouw)

Snelle levering, goede kwaliteit kleding, maat klopt niet helemaal.

Volgens maattabel moest ik maat S long fit nemen. T-shirts kloppen de maat. De jas moet ik een maat groter hebben, die niet meer te leveren is, dat vind ik wel jammer.

Prima kleding al jaren erg tevreden

Doen wat ze beloven.

Prachtige shorts, heb ze al eerder gehad. Waren goed, dus kom ik bij jullie terug..

Zeer goede kwaliteit en een perfecte pasvorm

Vreemde stof

Ik wilde alleen maar een lang T-shirt met v-hals. Dat werd “Hanoi”, twee stuks. Helaas bleken ze niet zoals verwacht gemaakt van katoen maar van een eng soort kunstsof. Voelt als een soort panty. Ze gaan ongetwijfeld een leven lang mee, maar of ik ze die ga geven…..?

Super fijn shirt.

Ik heb als vrouw een herenshirt besteld, extra lang en met een V-hals. Fijn shirt, want hals helemaal goed (niet te diep) en shirt erg lang zodat ik geen blote rug meer heb bij werken in de tuin.

Duidelijk en supersnel

Mooie kwaliteit T-Shirts en goede bezorging

De Sidney T-Shirts zijn een erg mooie kwaliteit. Ik heb zowel effe gekleurd als effe zwart. De hogere prijs is het waard. De levering is snel, 2 tot 3 werkdagen. Ik heb geen garantie klacht gehad, dus hoe Girav dit afwikkelt weet ik niet.

Geweldige t-shirts

Goede kwaliteit, goede pasvorm, snelle levering, kortom: geweldig

Prima service en super long t-shirts

Levering is snel en keurig verpakt, Mooie lange t-shirts met hoge nek.

Goede kwaliteit en op tijd bezorgd

gut

bin zufrieden

Prima kwaliteit

Mijn bestelling werd snel geleverd. Keurig verpakt en prima kwaliteit. De shirts zijn lekker lang zeker voor mijn zoon van 1.91 cm

Fijn dat er nu t-shirts zijn lang genoeg zijn!

Goede uitleg over maten, snelle levering.

1e aankoop verricht, goede instructie over maten waardoor ik in één keer de juiste bestelling kon doen. Goede omschrijving van het kledingstuk. Aankoop voldoet zeker aan mijn verwachting

T Shirts zijn volgende dag geleverd. Kwaliteit van T Shirts is wat ik gewend ben van Girav