Goed passend en lekker zittend
Dank u hartelijk voor uw mooie beoordeling!
Ik heb de grootste shirts met lange mouwen genomen, in tegenstelling wat ik als advies kreeg bij het maatadvies, wat aangaf dat ik korter en kleiner moest nemen. Deze grote shirts zitten fijn, en ook de mouwen zijn nu lang genoeg. Ik ben er blij mee.
Bedankt voor de feedback: goed om te horen dat de shirts groot genoeg zijn!
Snelle levering . En fantastische t shirt s . Bestel ze al jaren .
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Makkelijk aan en uitdoen. Boord is prettig hoger aan de hals.
Hartelijk dank voor deze beoordeling: daar worden wij heel blij van!
Pure kwaliteit en schoonheid
Bedankt voor uw review en uw mooie 10! Dit waarderen we enorm!
Goede kwaliteit t- shirt! Snel geleverd en prima pasvorm door prima advies !
Beste Henk, Bedankt voor uw mooie review. Daar worden we bij Girav blij van!
Perfecte kwaliteit
Beste Rene, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Daar zijn wij trots op!
Helaas was de maat niet naar mijn wens. Ik had de maat configurator van de website gebruikt. Maar de uiteindelijke items die ik besteld had vielen mij te groot. Ik heb het dus retour gestuurd. Het etiket daarvoor zat er al bij. Ik ga het opnieuw in een andere maat bestellen.
Bedankt voor de beoordeling. Wat jammer dat de maat niet goed was. Onze klantenservice neemt even contact met je op, wellicht dat wij hier een makkelijke oplossing voor hebben!
Heerlijke Tshirts vooral de verschillende lengtematen is een waar genoegen. Zullen zeker bij Girav blijven bestellen. Zijn zeer tevreden.
Beste Eddy, Wij van Girav zijn blij met uw 10! Bedankt. :)
Kan niet meer zonder Girav
Beste Johnny, Bedankt voor uw mooie review. Daar worden we bij Girav blij van!
Goede hulp ervaren als nieuwe klant. Chino valt erg fijn en materiaal lijkt van goede kwaliteit. De tijd zal dat leren, maar heb er alle vertrouwen in!
Beste Ronald, Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! 😊 Veel plezier met de chino.
Altijd zijn de T-shirts van goede kwaliteit en deze hebben fijne stretch dus zit comfortabel.
Beste Rob, Dank u voor uw mooie beoordeling!
Nadat ik een product had ontvangen wat erg gekrompen was heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Gelukkig namen ze m’n probleem serieus en behandelde ze het probleem snel. Vervolgens wat foto’s van de gekrompen artikelen gestuurd en 2 dagen later had ik weer vervangende artikelen in huis. Kortom ben erg tevreden hoe snel ik antwoord kreeg op mijn e-mails en hoe snel ik vervangende kleding in huis had.
Beste Timo, Bedankt voor uw reactie en mooie review. Hier zijn wij bij Girav en bij de klantenservice erg blij mee. :)
Prachtige t shirts goede pasvorm
Beste Jan, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling: daar worden wij heel blij van!
Geweldige kwaliteit en blijft heel mooi na het wassen. Heel blij mee. Geldt trouwens ook voor de shirts!
Beste Brigitta, Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! 😊
Mooie kleur.
Beste Erik, Hartelijk dank voor deze prachtige beoordeling: daar worden wij heel blij van!
Dit is mij 1e bestelling geweest en het bevalt pima. De T-shits zijn van goede kwalitet en de levering is prima geregeld.
Beste Carlo, Wat goed te horen dat u blij bent met uw eerste bestelling. Heel veel plezier met uw order!
Goede service super snel bezorgd
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! 😊
Lekker lange shirt die bij effe bukken of hurken gewoon in de broek blijven zitten. Bestellen en levering gingen ook heel Vlot .
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Veel plezier met uw order!
prima service
Beste Ad, Bedankt voor uw fijne review. Zijn wij blij mee.
Ik ben een lange vrouw, moeilijk voor mij om leuke lange shirts te vinden, XL in dameskleding is kort en wijd. Dus daarom koop ik veel bij jullie, XLF en ene keer XL dan L. Ze zitten lekker, blijft lang mooi na het wassen Ik zie nu ook dat er roze shirts komen voor de zomer, leuk!
Beste Karin, Wat goed te horen dat u een fan bent van onze lange shirts. In de zomer komen inderdaad veel prachtige nieuwe zomerse kleuren (waaronder wat mooie pastels). :)
De juiste maat voering
Beste Dick, Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! 😊
ik vind deze teeshirts perfect en long fit doet mij goed
Beste Freddy, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Daar worden wij blij van bij Girav!
Lengte en maat helemaal goed. Superfijn
Beste Berry, Heel erg veel dank voor uw mooie beoordeling. Daar zijn we blij mee!
Wat een geweldige pasvorm en kwaliteit !
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Daar worden wij blij van!