Perfecte pasvorm en een sublieme kwaliteit!

Geweldig, nooit meer iets anders!

beste shirts tot nu toe!

Draag de basic t-shirts nagenoeg dagelijks, nu voor het eerst 2 shirts weggegooid vanwege slijtage (2018 aangeschaft)

Prima pasvorm en kwaliteit, Top

Mooie en blijvende pasvorm, ook na veel keer wassen.

Comfortabele ondershirts die lang meegaan

Shirts blijven perfect zitten ook na vele keren dragen en wassen

Top in alles

Snelle levering van lange perfect zittende kwaliteits shirts.

Fijne trui, goede kwaliteit

Hele mooie trui. De pasvorm is perfect, alleen zouden de mouwen voor de M/XLF 1,5 tot 2 cm langer mogen zijn.

Altijd maximale kwaliteit

Tot nu toe altijd tevreden met de kleding van Girav.

Niet meer voor mij

Heerlijke shirts maar niet meer te betalen

Heel goeie communicatie en service

Producten waren heel snel geleverd. Ik heb er 1 teruggestuurd, maar ook dat ging heel eenvoudig en ik ontving ook nog een mailtje dat ze het in goede orde ontvangen hadden.

Prachtig product, uitstekende klantenservice

Elk product is elke keer van goede kwaliteit en pasvorm. De ene keer dat er iets net niet helemaal goed ging, was de service perfect en heel snel. Ik kom hier altijd terug.

Snelle en fijne levering

Top kwaliteit

Shirt Palermo mooie stof, perfecte pasvorm, strijkvrij.

Super polo

Mijn man is super tevreden over de polo. Onder een trui staat deze polo met overhemdkraag heel netjes, maar ook met een trui met een hogere kraag valt deze polo er mooi onder. Het kleed een casual outfit een beetje af. Was dus een super cadeau!

Mooi en perfect qua maten

Hele mooie trui waarvan verhoudingen kloppen

Fijne shirts

Ik had ze al een paar keer eerder besteld, dus eigenlijk geen verrassing dat het fijne T-shirts zijn.

Mooie trui

Helaas te wijdt. Wel lang genoeg

Super shirts & vesten!

In het begin twijfelachtig geweest, maar na de eerste 3 shirts kwamen er al snel 9! Daarna een probleem met vesten gehad, hier 1 besteld en al snel volgden er meer! Alle kleding gaat lang mee, en kleur blijft goed bestaan.

Fantastisch!!!!

Top bedrijf met kwaliteit!

Na 2 jaar intensief dragen nog steeds mooi

Ik heb een stuk of 15 girav shirts en draag ze bijna elke dag. De shirts blijven echt mooi. Ik ben begonnen met blauw en zwart maar heb nu ook andere kleuren in mijn assortiment omdat ze in bijna elke kleur te krijgen zijn. Ik geloof 35 kleuren.

Ik geloof niet dat er betere t-shirts zijn !!!

Mooi extra lang, goede kraag en zeker in de maar xxxl groot genoeg voor grote kerels

Snelle levering, goede kwaliteit en mooi verpakt.

Fijne lange shirts van goede kwaliteit.

Erg Smal overhemd, onduidelijke tabellen

Erg Smal overhemd, onduidelijke tabellen

Beste aankoop van mijn shirts sinds jaren

Heerlijk product Fijne pasvorm en geen koude rug meer. Die extra lengte is perfect

Prima t shirt.

2 zwarte Sydney aangeschaft. Mooie shirts. Goede snelle service.

Blij met de shirts

Eindelijk shirts die niet uit mijn broek komen, snelle levering en prima kwaliteit