Zit goed en lekker lang

Goede pasvorm en mooie lengte.

Perfecte klantenservice aan de telefoon

Dacht de verkeerde maat T-shirt besteld te hebben. De medewerker heeft de bestelling geblokkeerd en de nieuwe maat ingevoerd. Toen zag ik tot mijn schrik dat ik in een ander merk T-shirt had gekeken. Bij dat merk is mijn maat xxl. Bovenin de Girav-T-shirts die ik al heb staat toch xl. De medewerker was heel vriendelijk en heeft mijn fout hersteld.

Uitstekende Service

4 polo shirts besteld, helaas was 1 van de shirts ruim 5 cm korter dan de overige shirts. Na contact met de klantenservice is er direct een nieuwe polo verstuurd. Klasse opgelost, helemaal happy!

wederom fijne pasvorm

juiste maat en fijne stof

Mooie shirts!

Mooie shirts, goede lengte, mooie kleuren!

Uitzonderlijke goede kwaliteit shirts, ook na het wassen. Echt onzichtbaar onder zelfs een polo. Koel in de warmte en geeft warmte bij koelte. Vandaag bestelt is ook echt dezelfde dag op de post (en morgen in de brievenbus als PostNL haar werk doet).

Zeer goede pasvorm joggingbroek

Zeer mooie arizona joggingbroek. Perfecte lengte en mooie slanke pasvorm

Sweaters zijn mooi poloshirts valt tegen

Mouwen van poloshirts veel te kort. Deze gisteren op post gedaan en terug gestuurd. Zodra het geld teruggestort is, bestel ik misschien nieuwe poloshirts, dan een maat groter. Groeten Henk van Wolde.

Polo zit perfect

Past perfect en materiaal voelt zacht en dun

Kwalitatief goed en perfect passend,

Al een paar jaar alle shirts, vesten en truien van Girav. Als je je maat eenmaal weet (check de maatkiezer) dan zit je altijd goed. Inmiddels ook een tussenjas gekocht. Ziet er mooi uit en ideaal voor de iets koelere dagen Zwaar tevreden en hoef niks anders.

Geweldige service

Geweldige polo’s, mooie kleuren Goede service

Net als altijd Super tevreden!

Ik bestel inmiddels al jaren bij girav en altijd blijvende kwaliteit en snelle levering. Dus heb niks te klagen.

Pasvorm is perfect

Als lange man die overal een mouwloos het te kort komt is girav een zege! Kwaliteit en maat zijn top. Ik ben ook blij om te zien dat girav zich blijft ontwikkelen en er steeds meer goede producten bijkomen.

Stoere details en een zeer nette afwerking

Mijn man bestelt hier altijd zijn t-shirts in maat M long fit (regular fit). Girav is het enige merk wat lang genoeg is voor hem. Leuk dat ze nu telkens een print hebben met natuur/bergen! Deze keer voor het eerst een trui mee besteld. De L paste beter dan de M (regular fit).

Het bestelde voldeed niet aan de verwachting.

Paar boxershorts op 5 mei besteld en betaald. Helaas bleek het materiaal van de boxershorts te zacht en miste het stevigheid.

Fantastische kwaliteit

Snelle levering in top kwaliteit verpakking. Ook de polo’s waren in uitstekende kwaliteit. Retourneringen ging ook uitstekend. Kortom een fantastische kwaliteit, daar betaal je ook voor, maar dat is prima als de kwaliteit goed is.

Goeie kwaliteit, goeie levering en goeie pasvorm! Enige puntje van krietiek is dat wat mij betrefd meer bedrukkingen beschikbaar mogen worden.

Eerste keer besteld, iets te grote maten besteld, retour binnen drie dagen afgehandeld en de juiste set besteld. Top kwaliteit en een echte aanrader

Goede en goed blijvende shirts

Niet de goedkoopste manier om aan shirts te komen, maar wel een goede kwaliteit en daardoor uiteindelijk langer te gebruiken. Door de extra lengte ook minder vaak een blote rug, wat ook fijn op de motor is.

Wit is niet wit....

Normaal kopen we model New York máár wilde niet méér zo'n diepe v-hals. Ging voor model Barcelona. Model is prima máár de kleur wit is niet echt wit. Zit een soort blauwen gloed doorheen. Mindere kwaliteit van wat wè gewend zijn van Girav! Kon na mijn bestelling mijn account niet méér in...... Gaan wè wèèr opzoek naar een andere leverancier.

Top product en onderneming

Verschillende keren contact gehad met de medewerkers van de webshop prima service, fijn product en top bedrijf

Top pasvorm!

Snelle levering en de pasvorm is echt heel goed

Snelle levering, producten zoals verwacht!

Goede kwaliteit en mooie lengte van shirts

Gekrompen

Lekker stof alleen zijn ze na een keer koud wassen iets gekrompen van de lengte. Aankomende week draag ik ze weer en na een tweede was nog een keer kijken of de lengte nog steeds hetzelfde is of nog kleiner.

Eindelijk passende T-shirts

Girav is het enige merk dat ik tot nu toe gevonden heb met kwaliteitsvolle kleding (dus niet verschrompeld na enkel keren wassen) die ook nog eens lang genoeg valt aan mijn rug en aan de mouwen. Helemaal top!