Great experience

Shirts fit well. From website UX experience to delivery to packaging to fit, I had a positive experience.

Goeie kwaliteit

De shirts zitten heerlijk, en de lengte is perfect. Ik heb 2 x standardlong en die zijn prima. Ik zal er zeker nog een paar betsellen, vooral de kwaliteit van de stof en de afwerking van de kraag en mouwen zijn keurig.

Prima shirt

Op zich prima shirt qua lengte maar na het wassen erg kreukelig dus wel weer moeten strijken en dat is jammer!

Maatvoering niet volgens verwachting

Het maatadvies bleek prima voor eerder bestelde hemden. Voor de nu bestelde polo’s met dezelfde maat (hetzelfde advies) waren te kort en te krap. Ik heb ze terug gestuurd.

1 Polo van de 2 viel erg tegen

In november 2 polo’s Almería gekocht, groen en zwart. Groen viel goed, lekkere zachte stof. Een paar weken later deed ik de zwarte aan. Hoewel ook Almería was het een totaal andere stof en zat deze te krap. Vreemd. Ik had korting dus van €79,95 voor €49,95. Ook die prijs vind ik te hoog voor deze kwaliteit. De eerder gekochte t-shirts en slip zijn geweldig en zijn prijs waard! (aanbevelen? Ja voor de t-shirts, nee voor de polo’s. Inmiddels heeft Girav contact met mij opgenomen om het te regelen. Goede service!

Top bedrijf

Goede kleding, snelle levering en bij problemen snel en zonder zorgen opgelost

Schouderbreedte net te kort/klein

Te klein rond de schouderss

3 XL t-shirts besteld, toch te klein.

Maar ik heb ze al ontdaan van kaartjes etc. Dus kan ze niet meer terugsturen.

Mooie pasvorm en goede kwaliteit

Ik heb net mijn lengte van 203 cm altijd problemen gehad een goede joggingbroek te vinden. Via jullie ben ik goed geholpen via de mail welke maat ik zou moeten kiezen. Resultaat is een perfect zittende joggingbroek!

Super service

Ik bestel al langere tijd voor mijn man en zoon bij Girav. Kleding met de juiste lengte en goede kwaliteit. Ook steeds meer mooie verschillende kledingstukken. Mijn laatste bestelling is zoek bij PostNL en na contact met de klantenservice kreeg ik heel snel melding dat ze het opnieuw versturen omdat we wegens omstandigheden erg op de bestelling zaten te wachten. Echt zo fijn dat er nog van dit soort top bedrijven zijn die begrijpen hoe het werkt!

Geweldige t shirts

Prima passende t shirts klasse

Heerlijk die lengte!

Altijd aan kleding sjorren omdat het na het wassen te kort was. Met girav kleding is dit niet meer het geval en ook goede kwaliteit waardoor ik even weer vooruit kan. Als man zijnde is kleding kopen niet echt mijn ding. Ook zeer goed retour- en bezorgservice.

Verbaasde teleurstelling

Alhoewel ik heel blij ben met langere T-shirts, is de maatvoering niet erg consistent. Basic T shirts XXL voor mij te klein/krap (volgens de maattabel moet ik een XL hebben - die klopt helemaal niet), Effen T shirts XXXL weer erg groot. De lengtes zijn ook zeer verschillend. Een polo XXXL besteld (regular size) en die ws weer kleiner/smaller dan de basic XXL. Pffff, je wordt moe van het terugsturen. En vooral omdat de geautomatiseerde maattabel in mijn geval echt niet klopt. Dus ja, mooi dat er langere t-shirts bestaan, maar ieder model heeft zijn eigen aparte maatvoering.

Eindeloos zoeken ten einde

Het valt niet mee een oud, dik mannetje te worden. De t-shirts in de winkels zijn te kort om mijn grote buik te bedekken, zeker na een keertje wassen. Maar dan is dat buiten Girav gerekekend! Ik kan weer zonder schaamte (over een blote buik dan wel te verstaan) over straat. Dat van dat dikke ga ik aanpakken, maar in de tussentijd heb ik heerlijke shirts gevonden. Dikke aanrader!

Ideale pasvorm

De mogelijkheid om in lengte te kunnen variëren is ideaal. Prima kwalitatief product, prijzen relatief hoog.

super lange t shirts van uitstekende kwaliteit

Al een paar jaar gebruik ik deze shirts tot 100% tevredenheid blijven mooi in de was dragen lekker

goede website en kwaliteit producten niet duur

makkelijk bestellen snel in huis goed verpakt handig met retour etiket in de doos kleding zit lekker extra lang ik vindt dat prima in de winter maar dat is mijn mening iedereen denkt daar anders over, maar na 58 jaar weet je wel wat goed en lekkere kleding is. Bedankt Girav ik had dit veel eerder moeten kopen Mvgr. Gerard

Goede kwaliteit

Het was even zoeken naar de gewenste lengte; maar het terugsturen van de te lange shirts was eenvoudig en ik zie net dat het geld vlot wordt teruggestort. De juiste maat en lengte is nu duidelijk, vlot besteld en ontvangen!En ook nog op het juiste adres! Dit overkomt ons haast nooit.

Niet wat ik van verwacht had.

Ik heb 2 t-shirts met hoge boord besteld, de San Diego high neck. Ondanks zorgvuldig wassen blijft de boord niet mooi. Na 1x wassen ontstaan er plooien en wordt de boord te ruim. Toch jammer. Ik zou deze dus niet aanbevelen. Wel fijn: de lengte van het shirt, die ook weinig krimpt. Update 21/2: inmiddels heeft Girav gereageerd, dat is een mooie vervolgstap van ze. Eens zien hoe we dit samen oplossen. Wordt vervolgd.

Goede kwaliteit shirts en snel geleverd

Mooie kwaliteit shirts. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik kies graag een wat langere variant en dat is bij Girav gewoon mogelijk.

Super service van Girav!

Ik was al zeer tevreden over de kwaliteit en lange levensduur van Girav kleding. Daar komt nu een geweldige service ervaring bij. Zojuist ontving ik een vervangende hoodie omdat een ritssluiting was afgebroken. Bedankt Girav!

Doe wat ze beloven

Lekker lange hemden Snelle levering Gaxecht vaker iets bestellen

Sluit niet mooi aan.

Niks te nadelen aan Girav, maar de Pisa sluit in maat L goed aan om de buik, maar te strak om de borst en de XL zit goed om de borst maar te slap rond de buik. Helaas dus terug moeten sturen. Wel een fijne stof, trouwens…

Goede kwaliteit, betrouwbaar en snel geleverd

Goede kwaliteit, betrouwbaar en snel geleverd

Fantastisch een lengte die mij past

Door de extra lengte passen de shirts en truien mij ook