Shirts fit well. From website UX experience to delivery to packaging to fit, I had a positive experience.
Many thanks for your rweview and your 10. We are glad you've had a positive experience!
De shirts zitten heerlijk, en de lengte is perfect. Ik heb 2 x standardlong en die zijn prima. Ik zal er zeker nog een paar betsellen, vooral de kwaliteit van de stof en de afwerking van de kraag en mouwen zijn keurig.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Op zich prima shirt qua lengte maar na het wassen erg kreukelig dus wel weer moeten strijken en dat is jammer!
Beste Judith, bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat u tevreden bent met de lengte. Een tip: als u de shirts op minder toeren centrifugeert zullen ze minder kreukelen. Veel plezier met uw aankoop!
Het maatadvies bleek prima voor eerder bestelde hemden. Voor de nu bestelde polo’s met dezelfde maat (hetzelfde advies) waren te kort en te krap. Ik heb ze terug gestuurd.
Beset Gerard, wat ontzettend jammer dat de polo's te krap zaten. Als wij je kunnen helpen met het vinden van de juiste maat, neem dan contact met onze klantenservice op via [email protected]!
In november 2 polo’s Almería gekocht, groen en zwart. Groen viel goed, lekkere zachte stof. Een paar weken later deed ik de zwarte aan. Hoewel ook Almería was het een totaal andere stof en zat deze te krap. Vreemd. Ik had korting dus van €79,95 voor €49,95. Ook die prijs vind ik te hoog voor deze kwaliteit. De eerder gekochte t-shirts en slip zijn geweldig en zijn prijs waard! (aanbevelen? Ja voor de t-shirts, nee voor de polo’s. Inmiddels heeft Girav contact met mij opgenomen om het te regelen. Goede service!
Originele beoordeling
Goede kleding, snelle levering en bij problemen snel en zonder zorgen opgelost
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Te klein rond de schouderss
Beste Simon, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat uw T-shirts niet helemaal lekker zitten, Wellicht zou een maat groter beter zitten? U mag de T-shirts uiteraard gratis retour sturen. Wij zorgen na ontvangst voor de terugbetaling. Een fijne dag gewenst!
Maar ik heb ze al ontdaan van kaartjes etc. Dus kan ze niet meer terugsturen.
Beste John, bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat de shirts te klein zijn. Mits de T-shirts alleen gepast zijn en ongewassen mag u ze gewoon retourneren. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen zullen wij voor de terugbetaling zorgen. Een fijne dag gewenst!
Ik heb net mijn lengte van 203 cm altijd problemen gehad een goede joggingbroek te vinden. Via jullie ben ik goed geholpen via de mail welke maat ik zou moeten kiezen. Resultaat is een perfect zittende joggingbroek!
Beste Alexander, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Wij zijn blij dat de joggingbroek de juiste fit heeft voor u! Veel plezier met uw aankoop!
Ik bestel al langere tijd voor mijn man en zoon bij Girav. Kleding met de juiste lengte en goede kwaliteit. Ook steeds meer mooie verschillende kledingstukken. Mijn laatste bestelling is zoek bij PostNL en na contact met de klantenservice kreeg ik heel snel melding dat ze het opnieuw versturen omdat we wegens omstandigheden erg op de bestelling zaten te wachten. Echt zo fijn dat er nog van dit soort top bedrijven zijn die begrijpen hoe het werkt!
Beste Pascale, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Daar zijn wij blij mee. En uiteraard veel plezier met uw bestelling! Fijne dag!
Prima passende t shirts klasse
Wat fijn dat u blij bent met de shirts, veel plezier ervan!
Altijd aan kleding sjorren omdat het na het wassen te kort was. Met girav kleding is dit niet meer het geval en ook goede kwaliteit waardoor ik even weer vooruit kan. Als man zijnde is kleding kopen niet echt mijn ding. Ook zeer goed retour- en bezorgservice.
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Alhoewel ik heel blij ben met langere T-shirts, is de maatvoering niet erg consistent. Basic T shirts XXL voor mij te klein/krap (volgens de maattabel moet ik een XL hebben - die klopt helemaal niet), Effen T shirts XXXL weer erg groot. De lengtes zijn ook zeer verschillend. Een polo XXXL besteld (regular size) en die ws weer kleiner/smaller dan de basic XXL. Pffff, je wordt moe van het terugsturen. En vooral omdat de geautomatiseerde maattabel in mijn geval echt niet klopt. Dus ja, mooi dat er langere t-shirts bestaan, maar ieder model heeft zijn eigen aparte maatvoering.
Wat jammer dat u deze ervaring met onze shirts en polo's heeft. Onze klantenservice zal contact met u opnemen, zij kunnen u vast helpen om de juiste maat te vinden!
Het valt niet mee een oud, dik mannetje te worden. De t-shirts in de winkels zijn te kort om mijn grote buik te bedekken, zeker na een keertje wassen. Maar dan is dat buiten Girav gerekekend! Ik kan weer zonder schaamte (over een blote buik dan wel te verstaan) over straat. Dat van dat dikke ga ik aanpakken, maar in de tussentijd heb ik heerlijke shirts gevonden. Dikke aanrader!
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
De mogelijkheid om in lengte te kunnen variëren is ideaal. Prima kwalitatief product, prijzen relatief hoog.
Wat fijn om te horen dat u blij bent met de shirts!
Al een paar jaar gebruik ik deze shirts tot 100% tevredenheid blijven mooi in de was dragen lekker
Beste Koen, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
makkelijk bestellen snel in huis goed verpakt handig met retour etiket in de doos kleding zit lekker extra lang ik vindt dat prima in de winter maar dat is mijn mening iedereen denkt daar anders over, maar na 58 jaar weet je wel wat goed en lekkere kleding is. Bedankt Girav ik had dit veel eerder moeten kopen Mvgr. Gerard
Beste Gerard, bedankt voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw aankoop!
Het was even zoeken naar de gewenste lengte; maar het terugsturen van de te lange shirts was eenvoudig en ik zie net dat het geld vlot wordt teruggestort. De juiste maat en lengte is nu duidelijk, vlot besteld en ontvangen!En ook nog op het juiste adres! Dit overkomt ons haast nooit.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Ik heb 2 t-shirts met hoge boord besteld, de San Diego high neck. Ondanks zorgvuldig wassen blijft de boord niet mooi. Na 1x wassen ontstaan er plooien en wordt de boord te ruim. Toch jammer. Ik zou deze dus niet aanbevelen. Wel fijn: de lengte van het shirt, die ook weinig krimpt. Update 21/2: inmiddels heeft Girav gereageerd, dat is een mooie vervolgstap van ze. Eens zien hoe we dit samen oplossen. Wordt vervolgd.
Beste Thijs, Bedankt voor uw beoordeling. Wat vervelend dat de boord niet meer mooi is na het wassen. Als u ons via [email protected] een bericht stuurt kunnen wij uw klacht op de juiste wijze in behandeling nemen en kijken naar een passende tegemoetkoming. Wij horen graag van u!
Originele beoordeling
Mooie kwaliteit shirts. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Ik kies graag een wat langere variant en dat is bij Girav gewoon mogelijk.
Beste Eddie, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
Ik was al zeer tevreden over de kwaliteit en lange levensduur van Girav kleding. Daar komt nu een geweldige service ervaring bij. Zojuist ontving ik een vervangende hoodie omdat een ritssluiting was afgebroken. Bedankt Girav!
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw beoordeling!
Lekker lange hemden Snelle levering Gaxecht vaker iets bestellen
Beste Mark, wat fijn dat u zo blij bent met de lengte en de snelle levering, veel plezier ervan!
Niks te nadelen aan Girav, maar de Pisa sluit in maat L goed aan om de buik, maar te strak om de borst en de XL zit goed om de borst maar te slap rond de buik. Helaas dus terug moeten sturen. Wel een fijne stof, trouwens…
Bedankt voor uw feedback, jammer dat het niet goed past, wij gaan uw opmerking aan onze inkoop doorgeven!
Goede kwaliteit, betrouwbaar en snel geleverd
Beste Tiny, goed om te horen dat u al met al heel blij bent met Girav! Bedankt!
Door de extra lengte passen de shirts en truien mij ook
Beste Peter, bedankt voor uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw aankoop!