altijd problemen met vinden extra lange shirts, nu heb ik ook nog keuze qua hals etc, top!
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Ik heb 20+ witte shirts Barcelona shirts waar ik erg tevreden over ben, elke dag aan - shirts zijn zo goed als foutloos. Ook de ski-pullies zijn echt fijn. Ga niet voor de Cambridge sweaters, deze heb ik er een paar keer aangehad (3/4x) en vallen nu al vallen in 3 truien de gaten.
Beste Jeroen, bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze T-shirts en thermoshirts. Erg jammer dat u een slechte ervaring had met een van onze Cambridge sweaters. Graag horen wij hier meer over. Zou u ons wellicht een mail willen sturen naar [email protected] zodat wij uw klacht kunnen oplossen? Alvast bedankt voor de moeite!
Van deze toch wel prijzige hemden mag ik toch verwachten dat ze recht zijn en dat ze niet na 1 keer wassen scheve verdraaide naden hebben
Bedankt voor uw beoordeling, wat jammer dat u deze ervaring heeft. Onze klantenservice zal contact met u opnemen!
Naast enkele T-shirts ook enkele vesten besteld. Waar ik tot voor kort altijd maat L had, wordt tegenwoordig als ik mijn (niet veranderde) maten opgeef nu maat M Long Fit geadviseerd. Dat past ook, zit wat strakker en dat zal wel de bedoeling zijn om er slanker uit te zien. Het York vest was heel krap aan het eind van de mouwen, ik moest wat forceren zodat de band van mijn horloge knapte. Toch vreemd want ik heb slanke polsen. Heb zelf die uiteinden wat opgerekt. De ritssluiting van de merino vesten lijkt wat iel, is wel passend bij deze fraaie vesten, maar ik hoop dat ze sterk genoeg zullen blijven. Eén vest werd met een korte rits aan de bovenkant geleverd, maar ik had een echt vest besteld. Bleek dat ze hetzelfde artikelnummer hadden. Na een telefoontje is omruilen heel snel geregeld! Al met al ben ik blij met al het nieuwe spul!
Goed om te horen dat u al met al heel blij bent met Girav!
Geweldige kwaliteit. De Yale sweater ziet er goed uit en zit geweldig
Bedankt voor je leuke review Gert!
Vooral de extra lengte
Bedankt voor je review Bert!
Blij dat jullie bestaan en dat het aantal producten groeit. Kwaliteit is uitstekend
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
De relatieve dure merino sokken, daar vallen naar een paar weken dragen al de gaten in. Dit is niet wat ik gewend ben van de kwaliteit van de shirts.
Hi Frans, Wat jammer dat er gaten in de sokken zijn ontstaan! Je kunt contact opnemen met onze klantenservice ([email protected]) dan kijken we samen naar een passende oplossing!
Zit lekker en goede lengte.
Bedankt voor de review Koen!
I have been very happy with the result of my polo and undershirt. I just bought one of each to try but given the end result I will definitely be getting stuff from girav frequently. Quality and fit are great and I love that you can get longer fit lengths.
We thank you for your nice review, enjoy you shirts!
S avonds om 21.00 uur besteld. Volgende dag 10.00 uur afgeleverd. Geweldig. Mijn zoon is zeer blij met de boxers, zitten heerlijk
Wat fijn dat u zo blij bent met de snelle levering, veel plezier ervan!
Goede kwaliteit en mooie shirts. Heel handig ivm verschillende lengtes.
Bedankt voor uw 10!
Ik ben 1,90m en heb vaak joggingbroeken gekocht die net te kort waren. Zeker als ik op de bank zit dan kropen de pijpen tot ver boven mijn enkels. Zeker in de winter is dat niet altijd fijn. Dat is gelukkig verleden tijd nu. Ik heb een maat L / long fit. Ik ben 83 kg.
Bedankt, fijn dat u blij bent met Girav!
Fijne kwaliteit, goede pasvorm en goed op lengte, ben weer blij met mijn nieuwe Girav witte T shirts
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van de shirts!
Heerlijke stof en shirt en een perfecte lengte maat.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Goede kwaliteit en snelle levering. Met een lengte van 2.03 de ideale kleding. Maar buiten dit alles een enorme fijne klantenservice. We hadden een probleempje met een kledingstuk en het werd gelijk opgelost. Zo’n service kom je niet vaak maar tegen
Wat fijn dat u blij bent met Girav!
Wij kochten een trui voor mijn man en daar bleken ineens naadjes los te laten. Dat vinden we niet passen bij wat we van girav gewend zijn met de kleding die we tot nu toe kochten. Daarom gaven wij dit in een email door dat dit is gebeurd met als doel dat ze op de hoogte zijn en evt de productie kunnen checken. In een reactie van girav hoorden we dat het vermoedelijk idd in de productie niet goed is gegaan. Tot zover prima en wat ons betreft goed zo. We waren dan ook zeer aangenaam verrast dat mijn man een volledig nieuwe trui kreeg en die de volgende dag al binnen was. Bedankt girav (en jacquelien) voor deze verrassende uitstekende service. Wij waren al tevreden klant voor de kleding voor mijn lange mannen en nu blijkt de service ook nog eens top te zijn. Gr sandra
Wij van Girav zijn heel blij met uw 10!
Het shirt is van een soepele stof en geeft toch een luxe uitstraling. Met de donkergrijze kleur ook geschikt voor de feestdagen.
Bedankt voor uw 10!
Fijne t-shirts, goede kwaliteit. Levering snel en netjes.
Beste Jantine, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10!
Fijne, betrouwbare webshop. Geweldige producten. Echte aanrader
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Fijne trui, pasvorm uitstekend (1.91, 81kg), hoop dat ie lang mee gaat, is niet goedkoop-maar hopelijk duurzaam;)
Bedankt, veel plezier van uw shirts!
Vijf jaren geleden T-shirts van Girav gekocht (en ik koop altijd grotere hoeveelheden van iets om er vanaf te zijn). Bij Girav gaat het goed lang mee en het is nog steeds niet echt versleten. Maar toch alvast een voorraadkelder gekocht voor de komende jaren. Nog wat ondergoed en sokken erbij en wat blijkt: het is alles goede kwaliteit en het zit ook allemaal goed. En…. Ik blijf altijd klant - tenzij er nog iets beters komt. Bedankt voor de goede kwaliteit tegen redelijke prijzen.
Heel fijn om te horen dat u blij bent met Girav!
Snelle levering Goed te retourneren Goed product
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Goede maat, prima lengte. Blijft ook mooi na het wassen.
Goede maat, prima lengte. Blijft ook mooi na het wassen.