Zo fijn dat deze t-shirts niet uit je broek kruipen door de extra long fit. Voelt heel fijn op de huid.
Bedankt!
Zijn mooie t shirts lekker lang maar 35 euro voor 1 stuks is erg duur had er 2 dus 70 euro een hoop geld
Bedankt voor uw feedback en veel plezier van de shirts!
Op zich tevreden shirtjes voldoen aan de verwachting. Wat mij wel opvalt is dat in vergelijk tot een aantal jaar geleden de stof minder dik/zacht aanvoelt. En ik heb nu de middelste lengte besteld deze lijkt echter zo lang (normaal postuur 186cm) dat ik vermoedt dat langste tot op de knie komt ? Mogelijk kunnen jullie een betere manier om dit aan te geven hoe eea ‘valt’.
Beste Hans, Bedankt voor uw beoordeling. We hebben niets aan de productie van onze shirts veranderd evenmin aan de pasvorm. We zullen uw feedback meenemen voor toekomstige verbeteringen. Mocht u verder nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen. Ons telefoonnummer luidt 020 4721002. We helpen u graag verder!
Jogging broek zit perfect. Van hele mooie stof gemaakt. De maat tabel is heel duidelijk.
Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat uw nieuwe joggingbroek zo goed zit en de maattabel duidelijk was voor u. Veel plezier ermee!
Ik ben fan! Elke keer weer, wat een prachtige materialen van Girav. De snelle levering en hoe kwalitatief de kleding verpakt is. Niks op aan te merken, een voorbeeld bedrijf
Beste Erik, Bedankt voor uw onwijs mooie beoordeling en uw 10! Daar doen we het voor. Veel plezier met uw aankoop en graag tot de volgende keer!
Ik koop al jaren bij Girav, maar vind dat ze mee gaan met andere merken. Ga dus een andere zaak proberen! Ik merkte de laatste tijd al dat met verschillende kledingstukken de kwaliteit achteruit ging, nu laatste bestelling ondergoed van veel mindere kwaliteit! Sinds jullie reclame op de TV maken is het aan de gang. Jammer ga niet meer bij U bestellen, maar wens U wel een goede verkoop. Hoop U voldoende te hebben ingelicht, Met vriendelijke groet, Rob von Nordheim
Beste Rob, Bedankt voor uw beoordeling. Jammer dat u tevreden bent met uw recente aankoop. Onze klantenservice zal contact met u opnemen via de mail en proberen om het probleeem op te lossen, tot zo!
Tevreden klant.
Beste Gert-Jan, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u een tevreden klant bent. 😊 Graag tot de volgende keer!
Niet goedkoop, wel een goede kwaliteit
Beste Ronald, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! We wensen u veel en vooral lang plezier met uw aankoop!
Ik had witte t-shirts besteld en deze waren volgens PostNL bezorgd. Echter niet in mijn eigen brievenbus, en nadat ik al mijn buren langs was gegaan waren de t-shirts nog niet terecht. Ik heb de klantenservice van Girav benaderd en zij hebben direct nieuwe t-shirts opgestuurd die wél bezorgd zijn. Zonder al te veel vragen. Ik vind dit werkelijk top service!
Beste Hans Willem, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Jammer dat uw bestelling kwijt is geraakt. Goed om te horen dat onze klantenservice dit zo goed heeft opgepakt! We wensen u veel plezier met uw aankoop en graag tot de volgende keer!
Superrrrr fijne shirts En hele vlotte levering
Beste René, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! 😊 Daar worden we blij van! Veel plezier met uw aankoop!
Jas voldoet aan verwachting, keurig verpakt en op tijd gearriveerd. Wel jammer dat er daags daarna een kortingscoupon op de mat viel, lijkt haast bewust.
Beste Sander, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent met uw nieuwe jas. Jammer dat de kortingscoupon net iets te laat arriveerde. Uiteraard komen we u graag tegemoet en zullen de 10% korting achteraf voor u verrekenen. Veel plezier met uw aankoop en graag tot de volgende keer!
Ik ben erg tevreden met de firma GIRAV. Duidelijk, kwaliteit prima en uitstekende service.
Beste Louis, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn dat u tevreden bent over onze kwaliteit en service. We wensen u veel plezier met uw bestelling!
Makkelijk te bestellen en goede kwaliteit en lengte voor lange mannen
Beste Ruud, Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat de trui goed past en dat u tevreden bent over kwaliteit en bestelgemak. We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Goede kwaliteit en snel geleverd
Beste Theo, Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Dat waarderen we enorm! Veel plezier met uw aankoop en tot de volgende keer!
Perfecte pasvorm en duurzame kwaliteit
Beste Gerard, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Daar worden we blij van! 😊
Levering, verpakking en bezorging zoals gewoonlijk spot on! Jas is tof, kaaiwar en materiaal is ok. Value for money, blij mee. Nu gaan dragen en ervaren of kleur en materiaal langdurig goed blijft.
Beste Janek, Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u tevreden bent over levering, verpakking en jas. Veel plezier met uw aankoop!
Snelle levering, zeer goede producten en prima communicatie.
Beste Menno, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat alles naar wens was. Tot de volgende keer!
Snel geleverd en uitstekend product
Bedankt voor uw mooie beoordeling! We wensen u veel plezier met uw aankoop!
Maar ff wennen aan de stretchstof want ben katoen gewent
Beste Chris, Bedankt voor uw beoordeling! We wensen u veel plezier met uw nieuwe shirt. Hopelijk zit het perfect; zit het toch niet helemaal lekker, neem gerust contact met ons op via 020 4721002. We helpen u graag!
Fijn shirt, zoals altijd goede kwaliteit en snel geleverd.
Beste Johan, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat alles naar wens is.
Zoals ik gewend ben van Girav!
Beste Hans, Bedankt voor uw review en uw 10! Fijn om te horen dat u tevreden bent met het product en de snelle levering. Veel plezier met uw aankoop!
T- shirts met ronde hals besteld, maar jammer genoeg zichtbaar onder het overhemd, met het bovenste knoopje los. Dat was niet de bedoeling.
Beste Ron, Bedankt voor uw feedback! 😊 Het is jammer om te horen dat de T‑shirts niet helemaal aan uw verwachtingen voldoen. We nemen uw opmerking graag mee voor verbetering. Wellicht is het Jakarta T-shirt iets voor u? Dit shirt heeft een lagere hals. U kunt uw bestelling heel gemakkelijk gratis retour sturen indien u niet tevreden bent. Via deze link: https://www.montareturns.com/2f43aecf-82b8-46ff-8d14-2cc9f863ecfb?c=1&lang=nl kunt u uw retour aanmelden en een gratis retourlabel downloaden. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons altijd bellen 020-4721002. Wij helpen u graag verder!
Zeer snelle levering,mooie kwaliteit
Beste Henk, Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Veel plezier met uw aankoop!
Ik gebruik al heel lang T-shirts en polo's van jullie. En met volle tevredenheid. Recentelijk weer wat T-shirts gekocht, en deze keer ook een joggingbroek en een hoodie. Die gebruik ik 's-morgens vroeg na het opstaan in een koud huis (groot houten vrijstaand huis in het buitengebied zonder cv, maar met geweldige houtstook) Die hoodie en joggingbroek zijn heerlijk!! Ik hoef voor dit soort zaken nooit meer verder te kijken Dus, dames&heren, ik ben misschien een kleine.....maar zéér tevreden klant.
Beste Paulus, Wat een heerlijk bericht om te lezen! 😊 Fantastisch om te horen dat onze T‑shirts, polo’s, hoodie en joggingbroek zo goed bevallen — en dat ze u gezellig warm houden in uw prachtige huis. Dank voor uw trouwe klandizie en mooie woorden, dat waarderen we enorm! ❤️
Goede kwaliteit shirts en snelle verzending.
Beste Carola, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Hier worden we blij van!