Zie boven
Al jaren zeer tevreden over Girav.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Ik ben een slanke man van 1.92m. Nergens kon ik mijn juiste outfit vinden wat perfect zat. Bestelde wel dozen vol met 10 verschillende maten bij verschillende winkels maar niks was perfect. Soms hield je iets omdat het wel oké zat want je moet natuurlijk wel iets dragen. Toen zei mijn vrouw bestel is een keer bij Girav. Ik dacht mwaa het is best prijzig. Maar toch gedaan. En….. ik ben helemaal verkocht!! Ik wil niet meer anders. Nooit meer uren, dagen, maanden zoeken naar kleding wat perfect past. Girav is HET merk!!!! Het beste merk! Ik draag nu alleen maar Girav. Perfecte pasvorm, kwaliteit en superveel keuze. Het maattabel op de website van Girav klopt precies. De klantenservice is meer dan geweldig!! Wat een mooi merk!! Het is prijzig maar je krijgt er zoveel voor terug! Ontzettende snelle levering!
Wat een mooie review! Hier zijn wij heel erg blij mee!
Snelle levering. T shirt goede lengte en prima pasvorm. Niet erg goedkoop
Bedankt voor uw mooie beoordeling.
Bij het volgen van de richtlijnen zijn de maten toch iets te groot. Waardoor je helaas moet retourneren.
Bedankt voor uw beoordeling, jammer dat het net iets te groot was.
Tshirts snel geleverd, zitten heel mooi om mijn man zijn lichaam, niet te lang en zeker niet te kort!
Dat horen wij graag, bedankt!
de shirt is lang genoeg maar alleen jammer dat hij niet breeder is. verder is hij prima
Bedankt voor uw review!
De bestelling was vrij snel binnen En na een telefoontje met de service desk was een nieuw 't shirt zo geregeld Ik ben zeer tevreden
Dat horen wij graag, bedankt Rob!
Fijne shirts, en blijven ook lang mooi.
Bedankt voor uw leuke beoordeling Jan!
In eerste instantie verkeerde maat besteld. Mailtje gestuurd en zeer vlot reactie. De zending is direct door de medewerker veranderd en ik heb de juiste lengte ontvangen. Zeer goede klantenservice en een snelle afhandeling en levering van de 3 shirts!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Na invullen maathulp op de site dacht ik er niet naast te kunnen zitten. Zowel veel te breed als te lang. Cadeau gegeven aan m'n vader en nu binnen kort zelf een maatje kleiner proberen. Goede kwaliteit stof en mooie kleur dus dat is wel de moeite waard.
Bedankt voor uw review Marijn!
Ik ben erg blij met de T-shirts van girav. Eindelijk heeft mijn man weer een nette achterkant. En de zt-shirts zijn recht, dus makkelijk op te vouwen.
Bedankt voor uw leuke beoordeling!
Mijn ervaring is super. Maat zoals bschreven klopt! Eindelijk niet meer te korte kleding voor mijn lange man! Bezorging heel snel.
Top shop!
Bedankt Maurice!
Prima T-shirts. Precies hoe het beschreven is.
Dat horen wij graag bedankt Ton!
Lekker stofje perfecte pasvorm
Hartelijk dank voor uw review!
Altijd vlot geleverd (zoals altijd) en mooie kwaliteit shirts!!
Bedankt voor uw review!
These undershirts have a smart design where they’re long enough to stay tucked in yet have a deep enough cut to not show when a shirt is slightly unbuttoned.
Thanks Chris for your enthusiastic review!
Snelle levering en perfecte pasvorm
Bedankt voor uw top review!
Topblouse
Fijn te horen, bedankt!
Snelle levering en top shirts met super kleuren
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Geweldig betaalbare shirts voor de man die wat voller is. De keuze is reuze en zelfs het model is aan te passen naar jou eigen wensen. De long fit is met recht mooi lang en laat niet gelijk bij bukken een deel van de rug onbedekt.
Ontzettend leuke review, bedankt Larissa!
Aanrader!
Bedankt voor uw beoordeling!
Je kan de t'shirts zo Vaak wassen ze blijven mooi
Hartelijk dank voor de leuke review!
De shirts zitten als gegoten met een mooi lengte.