mooie pasvoorm
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn blij met uw 10!
Prima shirtjes!
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10!
Goed passend, super soft.
Bedankt voor uw 10!
Waarom niet eerder gezien
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Goed product en snelle levering
Bedankt en veel plezier van de shirts!
Eindelijk een overhemd die lang genoeg is qua mouw en lengte terwijl je gewoon een L kunt bestellen. Andere merken moet je al snel naar XL en dat is weer te groot voor de rest van het bovenlichaam. Kwaliteit is ook erg goed en het ziet er mooi uit. Bovendien ziet het ook nog eens erg lekker.
Wat een mooie review, dank hiervoor!
Tot nog toe blijven ze prima
Bedankt voor uw beoordeling!
Ben tevreden over de twee hemden.
Dank voor uw 10!
Levering, verpakking en inhoud voldeden aan mijn wens.
Bedankt voor uw beoordeling!
Gewoon weer heel erg goed en mooi Geen gedoe meer met net iets te kort als je uit een sportauto stapt enzo
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Verwachten wat langere shirts
Snel geleverd en fijne shirts
Bedankt voor uw 10!
Snelle levering zeer leuke aanbieding.
Wij zijn heel blij met uw beoordeling, veel plezier ervan!
Perfecte lengte en pasvorm.
Bedankt en veel plezier van uw shirts!
1 bestelling geretourneerd Ivm te grote maat (mijn fout) 2e bestelling is perfect. Snelle levering.
Bedankt!
Ik ben 2.02 meter lang. Shirts in mijn maat zijn moeilijk te krijgen, en vind ik er die redelijk passen, dan zijn ze vaak te kort. De Sydney shirts in de grootste en langste maat passen mij perfect. Ik heb er nu al 15!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Was speciale stof die transpiratie geur tegen gaat. Werkt echt helemaal perfect. Echt goed getest en het werkt echt. Ben er heel erg blij mee.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Ook na diverse malen wassen blijft de kwaliteit goed.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
De eerste keer was het een heerlijke pasvorm. Het label gaf aan dat je het t-shirt niet in de droger moet doen, maar dat is niet meer van deze tijd. Na de wasbeurt was de pasvorm te krap. Helaas
Bedankt voor uw review. Wat jammer dat uw artikel gekrompen is. U kunt uw klacht naar [email protected] mailen, dan helpen wij u graag verder. Kunt u twee foto’s sturen? Alvast bedankt voor de moeite! Zodra wij de foto’s ontvangen hebben, zorg wij voor een passende oplossing.
*Snelle leveringen. *Goede kwaliteit. *Lengte en pasvorm goed Goede verpakking van de shirts
Dat horen wij graag, bedankt!
Oude hemden waren na jaren intensief gebruik wat uitgerekt, deze zitten weer als gegoten blij. met mijn bestelling
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Prima lengte, mooie kraag, goede kwaliteit stof en mooie lay-out. Zeer snelle en correcte levering . Chapeau!!
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Bestellen , snelle reactie, vlotte levering en fijne maten. Super tevreden.
snelle levering top t-shirts
Snelle levering mooie kwaliteit
Dat horen wij graag, bedankt!