Het bestellen bij Girav verloopt vlekkenloos. Ik draag de shirts al vele jaren. In maart weer een nieuwe bestelling geplaatst, en weer snel ontvangen! Goede service en top T-shirts!
Hier worden wij blij van, bedankt en veel plezier van uw shirts!
Mooie halsaansluiting en lang genoeg. Ook het materiaal is zacht en elastisch
Bedankt voor uw 10: daar worden wij heel blij van!
Ze waren te lang en ik heb ze terug gestuurd. Even uitproberen en als het geld is teruggestort , bestel ik een maat korter.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Halsboord is mooi afgewerkt
Wat fijn dat je blij bent met de afwerking van de hals, veel plezier van het shirt!
Kwaliteit en snelle levering
Dat horen wij graag, bedankt voor je beoordeling!
Eindelijk een hemd wat heerlijk lang is
Bedankt voor de beoordeling, zijn wij blij mee!
producten en kwaliteit zoals omschreven in beschrijving kloppen. t shirt extra lang zijn ook extra lang. Een aanrader voor iedereen.
Heel fijn dat alles in orde is, veel plezier van uw shirts!
Hele mooie kwaliteit en lekker lang. Blij mee!!
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Ik vind de shirts tamelijk wijd. Die ervaring hadden we niet met de bij u bestelde witte t shirts
Bedankt voor uw beoordeling, jammer dat de shirts te breed waren. Ik heb het even nagekeken en u heeft nu de New York shirts besteld, dat zijn regular fit shirts 100% katoen, en die vallen ook breder, dat hoort. Eerder had u de Barcelona, en dat is een slim fit shirt met 5% elastan, die vallen meer aangesloten.
Ik heb meerdere van deze shirts, altijd tevreden!
Bedankt, daar wijn wij heel blij mee. Veel plezier van uw shirts!
Dit is niet de eerste keer dat ik Bilbao-shirts koop. Uitstekend
Bedankt voor de beoordeling: veel plezier ervan!
Geweldige shirts ontvangen deze week van Girav. Eindelijk shirts gevonden die op maat zijn voor mensen van twee meter. Vlotte levering. Aanrader.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Fijne broek. In de omschrijving staat achter broekzakken met klitteband. Heeft helemaal achter broekzakken.
Bedankt, en goed dat u dat doorgeeft: ik laat de omschrijving aanpassen!
Just in time. Fijne shirts, hoop nog lang met jullie zaken te doen.
Wij worden heel blij van uw 10!
Het zijn mooie shirts van goede kwaliteit. Het enige is dat de oksels van de witte shirts snel vies worden in vergelijking met andere shirts en het zwarte shirt gaat snel ruiken in vergelijking met andere shirts. De prijs is ook wat hoog. Echter, is de pasvorm echt perfect en heb ik nooit dat mijn shirts omhoog kruipen (ik ben 1,95)
Bedankt voor uw beoordeling, het schijnt dat azijn helpt om vieze geuren en vlekken uit je was te verwijderen. Misschien dat u dat eens probeert?
De broek is echt heerlijk. Hij zit precies goed. De maatbepaling werkt in ons geval dus ook perfect!!
Dat horen wij graag, veel plezier van uw broek!
Wat ik zeg, zit als gegoten, maar wel een beetje aan de prijs.
Wij van Team Girav worden blij van uw 10!
Zéér goede kwaliteit, maar dat mag dan ook wel voor die prijs ! Shirts zitten lekker en schieten niet steeds uit je broek omdat ze extra lang zijn.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Perfect product.
Een 10: super, daar worden wij blij van!
Twee t-shirts extra lang besteld, zitten perfect.
Dat horen wij graag: veel plezier van de shirts!
De bestelling ging vlot en de levering ook. De artikelen waren naar tevredenheid.
Goede maat.
Beste Ruben, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden met met ons. Prettige dag gewenst!
Mijn man wil geen andere t shirts meer omdat deze zo goed bevallen
Beste Catharina, Wat fijn te horen dat u zo blij bent met onze artikelen. Bedankt voor de mooie beoordeling en uw 10! Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Op uw website de maattabel gevolgd, daarbij toch een maat groter gekocht, deze zijn echter toch nog te krap. De t-shirts zijn daarbij ook nog dunner dan verwacht.
Beste Bart, Dank voor uw feedback. Excuses als onze maattabellen niet duidelijk zijn. U kunt ons altijd bellen met vragen over uw maat. Onze klantenservice staat u graag te woord. Ons telefoonnummer luidt 020-47 21 002. Wij horen graag van u! Ter info: Mocht een artikel niet goed zitten, kunt u deze altijd gratis retourneren. Na ontvangst zullen wij het aankoopbedrag crediteren voor u. Een fijne dag gewenst!
Ook voor joggongbroeken kun je op de site kun je duidelijk en makkelijk je maat kiezen (alsof je een jeans besteld met breedte en lengte maten); simpel digitaal advies. Bestelproces werkt verder simpel en prima.
Beste Maarten, Wat fijn te horen dat u zo blij bent met onze artikelen. Bedankt voor de mooie beoordeling en uw 10! Veel plezier gewenst met uw aankoop!