Snelle levering en eindelijk een broek die past.
Beste Chris, Wat fijn te horen dat u blij bent met onze artikelen. Bedankt voor de mooie beoordeling en uw 10! Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Prachtige sweater van mooie stof. Eindelijk mouwen die lang genoeg zijn met een mooie aansluitende pasvorm. Maatadvies klopt perfect
Beste R, uit Zwolle. Bedankt voor de mooie beoordeling en uw 10! Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Een mooi shirt van goede kwaliteit en snel bezorgd.
Beste James, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden met met ons. Prettige dag gewenst!
Ze doen wat zij zeggen.
Beste Aad, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden met met ons. Prettige dag gewenst!
Prima T-shirts, bestel ze al jaren. Dik tevreden.
Beste Huib, Bedankt voor de mooie beoordeling en uw 10! Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Bij de betaling van mijn bestelling maakte ik een fout zonder dat ik dat in de gaten had. Toen ik na 1 week mailtje stuurde naar de klantenservice waar mijn bestelling bleef kreeg ik dezelfde dag nog antwoord. Bleek dus dat mijn betaling niet binnen was. Medewerkster bood aan alsnog mijn bestelling opnieuw door te zetten. Gaf daarbij aan dat 1 item niet geleverd kon worden en vroeg of ik daarvoor een alternatief wilde. Na mijn bevestiging diezelfde dag nog de bestelling eruit en een betaalverzoek ontvangen. 2 dagen later mijn spullen binnen. Wat een geweldige service van Girav.
Beste Paul, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
zijn hele mooie shirts heb ze net ontvangen
Beste Linda, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden met met ons. Prettige dag gewenst!
Fijne kleding, zit heerlijk
Beste Lieke, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden met met ons. Prettige dag gewenst!
Ontzettend blij met de producten van Girav. Ze gaan jarenlang mee. Nooit gedoe over een bestelling, gewoon goed geregeld.
Beste Jurrian, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn te horen dat u zo tevreden met met ons. Prettige dag gewenst!
Mijn man vind de hemden van Girav perfect. Ze zijn goed op lengte en dragen comfortabel. Tijdens het bukken blijft het hemd goed in de broek zitten.
Beste Astrid, bedankt voor de mooie beoordeling en uw 10! Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Geweldig, nooit meer iets anders!
Beste Erik, wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Draag de basic t-shirts nagenoeg dagelijks, nu voor het eerst 2 shirts weggegooid vanwege slijtage (2018 aangeschaft)
Bedankt voor uw review, en super dat de shirts zo lang meegingen!
Mooie en blijvende pasvorm, ook na veel keer wassen.
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Shirts blijven perfect zitten ook na vele keren dragen en wassen
Heel goed om te horen: veel plezier van uw shirts!
Snelle levering van lange perfect zittende kwaliteits shirts.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Hele mooie trui. De pasvorm is perfect, alleen zouden de mouwen voor de M/XLF 1,5 tot 2 cm langer mogen zijn.
Bedankt voor uw beoordeling!
Tot nu toe altijd tevreden met de kleding van Girav.
Heel goed om te horen, veel plezier van uw shirts!
Heerlijke shirts maar niet meer te betalen
Bedankt voor uw beoordeling en jammer dat u het zo ervaart. Wij hebben vaak acties, en u kunt altijd gebruik maken van de 10% korting bij aanschaf van een 6-pack of als u de single packs wilt bestellen, dan is er de actie 3 voor 50!
Producten waren heel snel geleverd. Ik heb er 1 teruggestuurd, maar ook dat ging heel eenvoudig en ik ontving ook nog een mailtje dat ze het in goede orde ontvangen hadden.
Wij zijn blij met uw 10!
Elk product is elke keer van goede kwaliteit en pasvorm. De ene keer dat er iets net niet helemaal goed ging, was de service perfect en heel snel. Ik kom hier altijd terug.
Wij horen graag dat u de service van Girav ook als perfect ervaart!
Snelle en fijne levering
Bedankt en heel veel plezier van de shirts!
Shirt Palermo mooie stof, perfecte pasvorm, strijkvrij.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Mijn man is super tevreden over de polo. Onder een trui staat deze polo met overhemdkraag heel netjes, maar ook met een trui met een hogere kraag valt deze polo er mooi onder. Het kleed een casual outfit een beetje af. Was dus een super cadeau!
Beste Valérie, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat uw man zo blij is met zijn cadeau. Veel plezier ermee!
Hele mooie trui waarvan verhoudingen kloppen
Beste Angelique, bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hele fijne feestdagen!
Ik had ze al een paar keer eerder besteld, dus eigenlijk geen verrassing dat het fijne T-shirts zijn.
Beste Frits, bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier met uw aankoop!