De afgelopen maandag diverse kleding besteld en erg tevreden. Goede kwaliteit en draagt heel fijn. Ook de bezorgtijd is heel snel
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Het is een heerlijke trui die goed lang is. Van mij hadden de mouwen niet zo lang hoeven te zijn, maar ik had de trui beslist niet korter gewild. Direct na de eerste keer wassen (wolprogramma, 30 ºC, wolwasmiddel) gewoon liggend op het droogrek laten drogen. Helaas zit de trui nu net wat strakker bij de V-hals en de naden in de oksels zitten ook wat strakker. Van een heerlijke trui is het nu naar een prima trui gegaan, jammer! Toch kan ik het aanbevelen: heerlijk om ook de onderrug bedekt te hebben!
Nette en casual kleding!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Past perfect super kwaliteit en snel geleverd
Hartelijk dank voor uw leuke review!
De shirts zijn perfect en zitten erg goed. Door middel van de maatkiezer de goeie maat kunnen bestellen. Zeker nog een tweede keer bestellen
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Mijn regelmatige bestellingen van t-shirts e.d. Kunnen alleen maar van Girav komen. Deze hebben alle maten in alle kleuren en gewenste lengten. De levering is accuraat en goed te volgen.
Dat horen wij graag, bedankt!
Duidelijke maat advies, snelle levering, keurig verzorgd verpakt, ga zeker vaker bestellen met 3 mannen rond de 2 meter
Bedankt voor uw leuke review!
Besteld in de avond..volgende dag in huis.. Zeer tevreden met de pasvorm en kwaliteit.. Leuke aanbieding 3 stuks 45 euro en geen verzendkosten.. Dank hiervoor ..
Bedankt voor je beoordeling!
Hetzelfde
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Snelle levering en top kwaliteit
Nvt
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Eerste keer, dat ik wat gekocht heb, maar zeer tevreden.
Bedankt voor uw leuke beoordeling!
Niet iets specifieks
Bedankt voor uw review!
Heb jarenlang een kledingzaak gehad met het inmiddels verdwenen merk Blue Willis Door een technische middelbare textielopleiding kan ik zien dat U een prachtig product maakt voor een redelijke prijs! Ik kocht de kensington
Prima kwaliteit
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Shirts lubberen al na 1 keer dragen en wassen. Wel fijne lengte.
Bedankt voor uw review en feedback! Voor klachten kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via [email protected] of via 020-4721002. Naar aanleiding hiervan kunnen wij uw klacht in behandeling nemen en eventueel kijken naar een passende oplossing.
Kwaliteit en topproducten mooie lengte eindelijk kleding die goed past Nu nog broeken en dan is het compleet
Dat horen wij graag, hartelijk dank!
Nu een keer gewassen en ze blijven mooi in de was de volgende bestelling komt binnenkort
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
goed t shirt en ook lang T-shirt
Bedankt voor uw beoordeling!
Deze shirts dragen fijn en blijven lang mooi
Hartelijk dank voor uw review!
goede kwaliteit, perfecte pasvorm, draagt heerlijk.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Snel Correct Mooie kwaliteit Goede pasvorm Wel prijzig voor een t-shirt wat gebruikt wordt voor een onderhemd
Hartelijk dank voor uw review!
Snelle levering een super kwaliteit en goede maatomschrijving
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Kwaliteit goed ,pasvorm uitstekend. Verzending goed geregeld of te wel top met alles
Zie boven
Bedankt voor uw leuke review!