Mooie pasvorm en goede kwaliteit, voldoet aan omschrijving. Ook de lengte van het T-shirt is erg mooi
Bedankt voor uw beoordeling!
ga meer van jullie site bestellen bevat mij prima
Fijne shirts met mooie pasvorm!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Shirts en shorts zijn prima, maar de enorme berg verpakking die over blijft, plastics, karton etc. dat mag wel wat minder
Bedankt voor uw review en feedback!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Goede lengte uitleg maten super goed kwaliteit stof zeer fijn.
Bedankt voor uw beoordeling!
Al meerdere keren T-shirts van Girav gekocht En na verloop van tijd vallen er gaten in de shirts. Dit gebeurd al na 1 jaar. Shirts van andere merken blijven gewoon goed. Pasvorm is goed kwaliteit van materiaal zeer matig (zie ook jullie eigen content m.b.t. oorzaak gaten in kleding)
Perfecte maten, goede kwaliteit, snelle leveringen.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Pasvorm goed en geleverd wat toegezegd was Gewoon goed En aantrekkelijke prijzen
Dank voor uw mooie review!
De shirts zijn van een prima kwaliteit en blIjven ook mooi in de was. Er zouden van mij nog wel wat kleuren bij mogen.
Bedankt voor uw beoordeling. De nieuwe kleuren verwachten wij in maart!
Al jaren heb ik deze shirts
Dank voor uw 10!
Dankzij het maat systeem in een keer het juiste shirt ontvangen
Fijn! Bedankt voor uw review!
Heel vriendelijk geholpen nadat wij wat vergeten waren bij de bestelling. Is door de medewerkster bijgevoegd na telefoontje. Heel snel ontvangen.
Fijn te lezen dat u zo goed bent geholpen, bedankt!
6-pack Sydney besteld. Shirts zijn ok, maar valt wel op dat ze dunner zijn dan mijn vorige bestelling. Kwaliteit lijkt dus wat minder te worden hier, maar de prijs niet…
Bedankt voor uw beoordeling en feedback!
Mooie stof en lekker lang. Zit prima bij mn zoon van bijna 2 meter lang.
Bedankt voor uw leuke beoordeling!
Goede kwaliteit, pas perfect, snelle levering, klantenservice top: na een (kleine) klacht uitstekende reactie. Het allerfijnste vind ik de (regelbare) lengte van de shirts. Geen navelshirtjes meer na 5x wassen maar nog steeds goede lange shirts, of voor onder je overhemd of gewoon los. Ik koop alleen nog maar shirts van Girav, de rest zit inmiddels in de bak voor 2e hands gebruik.
Zeer tevreden, prima t-shirts
Fijn te horen Erik!
Dragen prettig en de kleuren zijn mooi
Hartelijk dank voor uw leuke review!
T-shirts zoals ze bedoeld zijn, heerlijk passend
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Zitten lekker en zijn lekker lang goed voor me werk geen blote rug meer in de kou
Dat horen wij graag, bedankt!
Top geweldig zeer tevreder
Meer gekrompen dan verwacht
Bedankt voor uw review! Vervelend dat het artikel is gekrompen. Voor klachten kunt u het beste terecht bij onze klantenservice via [email protected].
Al jaren deze t shirts van Girav, alleen deze keer lijken ze nog langer heerlijk !!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Goede kwaliteit en zeker n goede service.. Ik was mijn korting vergeten in te vullen .. na 1 mail stuurde ze mij dit bedrag op ...echt ZEER BIJZONDER en goede sevice
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat het gelijk door onze klantenservice werd opgepakt en opgelost!
Snelle service, mooie spullen en betaalbaar.
Dank voor uw beoordeling!