Snel en goed!
Dank voor uw 10!
De t-shirts zijn perfect, eerst 2 besteld daarna mog eens 4, lekker lang en goede pasvorm. Klantenservice ook heel goed, de betaling lukte in eerste instantie niet maar Nicole heeft het netjes geregeld, kreeg er ook nog gratis sneakersokken bij nadat ik mijn gegevens heb aangevuld.
Bedankt voor uw 10! Fijn dat u ook goed werd geholpen door onze klantenservice!
Mooie kleding, goede kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling!
Zit prettig extra lang zou het ook wel in donker groen willen
Dank! Wij nemen uw kleur suggestie mee!
Ik was al zeer blij met de shirts nu de onderbroek uitgetest en boven verwachting zitten ook goed( alleen ze vallen groot) dus een maatje kleiner de volgende en die komen er zeker
Dank voor de beoordeling!
Wat fijn dat er hemden en t-shirts zijn die lang genoeg zijn om mijn rug warm te houden ..
Bedankt voor uw 10!
Eindelijk joggingbroeken die lang genoeg zijn en truien waar ik geen 3 maten groter hoef te bestellen zodat ze lang genoeg zijn. Ik ben fan!
Fijn om te horen, dank voor de beoordeling!
eindelijk shirts die lang genoeg zijn
U blij, wij blij! Dank!
Fijne t-shirts en snelle bezorging
Dank voor uw 10!
Na de was is het nog niet gekrompen, hoop dat het zo blijft.
Bedankt voor uw beoordeling!
Zowel als T-shirt als onderschirt onder een overhemd te gebruiken.
Dank voor uw 10!
Keurig op tijd ontvangen, alleen hadden we extra lang besteld en dat is wel erg lang. Volgende keer de gewone maat bestellen.
Dank voor uw beoordeling. Voor maatadvies mag u ons ook altijd even mailen: [email protected] of bellen tijdens kantoor uren: 020-4721002
Bestelde product: Goede kwaliteit pullover met de juiste pasvorm. Over Girav: Snelle levering, ook voor kerst! Duidelijke maattabel waardoor makkelijk de goede maat te bestellen is.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Gewoon prima
Dank voor uw 10!
Goed product ben er tevreden over !
Dank voor uw beoordeling!
Mooi strak,getailleerd shirt, valt erg goed met mijn 1.96 mtr
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Prima van lengte
Dank voor de mooie reactie!
Ondanks de grote drukte rond de kerst, toch in staat volgens afspraak te leveren. De hoge kwaliteit van eerdere levering is “gewoon” gecontinueerd! Hulde wanneer je dat kunt volhouden.
Wat een mooie beoordeling, bedankt!!
Allen andere T-shirts die ik tot nu toe uitgeprobeerd heb kruipen tijdens het dragen omhoog en dan gaat je broek pijn doen dit was het eerste shirt dat blijft zitten en ik kan u weer probleemloos de hele dag een spijkerbroek dragen. : )
Wat fijn om te horen, hier doen we het voor!
In 1 woord GEWELDIG
Dank voor de mooie beoordeling, veel plezier van uw bestelling!
goede kwaliteit
Ondanks dat ik wit apart was, zijn de shirts snel vaal en grijs… nog tips Nek is de rek er ook snel uit.. maar door de lengte van het shirt komen we altijd hier uit
Prima shirts die niet elk jaar van naam veranderen, dus ik kan lekker eenvoudig en snel bestellen wat me het beste bevalt. En prima kwaliteit plus pasvorm dus mijn vrouw is er ook blij mee :-)
Wat fijn om te horen, veel plezier van de shirts!
Goede pasvorm, vooral lang vior i dr rug. Zowrl als onder als boven klefing te gebruiken. Goed ademende stof en wasbaarheid.
Boxer wat aan de ruime kant i.r.t. mijn lichaamsbouw -vol slank- en gewicht -91 kg- Daarnaast ontbreekt er in de Girav line up een boxer voorzien van gulp. Waarom zijn er zo weinig merken die deze variant niet voeren in hun pakket?
Beste Ruud, Bedankt voor uw beoordeling en opmerkingen. Ik ga dit zeker doorgeven aan onze inkoopafdeling en wellicht dat hier in de toekomst verandering in wordt gebracht. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat uiteraard graag!