Tijdloos top!

Ik bestel al meerdere jaren bij Girav, en afgelopen week ook weer 2 shirt. * Bezorgtijd: Snel. * Verpakking: Super! * Professioneel bedrijf. * Geen dropshipping oplichting. * Kleding: Super kwaliteit. * 2 top shirts voor slechts €45,-? wow! Girav is echt high standard.

Eindelijk iets dat past

2 super mooie overhemden die gewoon passen. Maat M en bij de armen en middel mooi op lengte. En een vest dat ook goed staat en pas aan alle kanten. Heel blij mee!

Prima en snel

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Snel geleverd. Goede kwaliteit

Mooie sjieke joggingbroek

Mooie stof, kleur en pasvorm

Super kwaliteit mooie pasvorm

Duidelijke site,dus makkelijk te bestellen. Perfect verpakt en snelle levering. Goede service dus....tevreden klant!!

Gewoon prachtig

Werkelijk goed.

Top spul!

Veel keuze. Diverse kleuren t-shirts aangeschaft. Doe dit al jaren naar tevredenheid.

Mooie kwaliteit

Zit altijd goed! Mijn man is er erg blij mee

Ideaal voor lange mannen

Heerlijk lang, als je bukt, heb je geen bloten rug.

Geweldig!

Top service na in eerste instantie verkeerde maat bestellen

Helemaal goed

Bestellen is eenvoudig. Levering snel en de overhemden zijn mooi.

Zit heerlijk

Is een vastigheid zit altijd comfortabel

Past goed, zit goed, staat goed

Eindelijk een passende polo op lengte

Zeer goede kwaliteit

We zijn erg tevreden met de T- shirts. Goede pasvorm en mooie kwaliteit. Gaan zeker meer bestellen

Top shirts!

Heb de Sevilla ondershirts in colored cotton besteld. Zitten goed en zijn niet zichtbaar onder een overhemd

Prachtig overhemd

Ben er zeer blij mee mooie kwaliteit en strijkvrij erg fijn

Supersnel geleverd

Snel en prima kwaliteit

Vertrouwde kwaliteit

Girav is voor mij een vertrouwd adres waarbij ik weet dat het betreffende kledingstuk een vaak gedragen stuk zal zijn in tegenstelling tot enkele andere stukken in mijn kledingkast die bij andere aanbieder(s) vandaan komen. Eveneens is de communicatie en levering helemaal top!

Prima shirtjes maar stank

De shirtjes zijn prima en doen wat ze moeten doen. Maar toen ik de verpakking opende stonken ze echt gigantisch erg. Zo erg dat je ze haast wil terug sturen. Toch niet gedaan en ze gewassen. De geur is weg en ze dragen prima. Maar daar zit nog een flinke verbeter kans in

zeer goede kwaliteit

snelle levering beter kan niet

Goed materiaal.

Snelle service.

Passende kwaliteit

Sinds anderhalf jaar Girav ontdekt en afgelopen week kwam ik tot de ontdekking dat inmiddels 90% van de kastinhoud van Girav is. Dikke aanrader in kwalitatieve en perfect passende kleding. En das uitzonderlijk voor een vent van 203 cm en 102 kilo

Super fijne t-shirts pas perfecr

Geweldig mooi product, snel geleverd en keurig verpakt

Uitstekende kwaliteit van zowel het product als de levering.