mooie kwaliteit coltruien die lang genoeg zijn.
Ontzettend bedankt voor de beoordeling!
Goede pasvorm, perfecte lengte, snelle levering, prijs/product verhouding uitstekend
Bedankt voor uw leuke review!
Mijn zoon heeft maat 60.Eindelijk goede lengte gevonden
Dat horen wij graag, hartelijk dank!
Prima pasvorm, prima kwaliteit, passende prijs en snelle service.
Wij van team Girav zijn ontzettend blij met uw 10!
Girav levert kwalitatief goede producten en heel veel kleuren en maten, vind dat maar eens ergens anders.
Heerlijke lange hemden
Bedankt voor uw leuke review!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Mooi overhemd van goede stof. Fijne pasvorm en goed maatadvies op de site
Dankjewel voor uw leuke review en de 10!
Betaalbare, lekker zittende shirts. En snel in de bus
Goed maar niet goedkoop
mooie kwaliteit en pasvorm
...
Bedankt voor uw review!
Bestel al een tijdje mijn kleren bij jullie. Begon omdat ik lang ben en de juiste maar shirts kon bestellen bij jullie. Deze waren echt topkwaliteit. Later na kwamen ook truien en overhemden bij. Ook hier was ik weer verbaasd hoe lekker kleding kon zitten. Nu dat ik op mezelf woon moet ik soms wel letten op het geld, maar de kwaliteit van de producten is echt goed, waardoor ze niet snel aan vervanging toe zijn. Afgelopen week heb ik dus weer nieuwe kleren besteld en de kwaliteit lijkt weer beter dan dat het voorheen al was. Had niet verwacht dat dat kon. Dus kort door de bocht ben ik zeer tevreden.
Ontzettend leuke review, bedankt!
Fijne website, makkelijk bestellen, shirts zitten perfect.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Fijne pasvorm met de juiste lengte en goede kwaliteit stof.
Bedankt voor de leuke review!
Kwaliteitsshirts met een geweldige lengte. Zo loop je niet steeds met een deels blote rug. Super kwaliteit
Dat horen wij graag, hartelijk dank!
Ze blijven goed in de was, goed van pasvorm en de service van Giraf is uitstekend
Hartelijk dank voor uw leuke review!
Goede pasvorm,geen bouwvakkerspleet meer engaan erg lang mee.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
De producten hebben een goede kwaliteit.
Hartelijk dank voor uw leuke review en veel plezier van uw shirts!
Fijn dat er nu een zaak is waar je de maten krijgt wat je zoekt en een goede kwaliteit . TOP
Dat horen wij graag, leuk om te lezen!
Mooie t shirts Goede kwaliteit Levering duurde iets langer dan verwacht
Bedankt voor uw review!
Al jaren vaste klant, altijd vriendelijk geholpen en nette levering. Wil nooit meer andere shirts!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Prima zacht en lang shirt
Onwijs bedankt voor uw leuke review!
T-shirt gekocht. Kwaliteit is goed. Snel geleverd. Past goed. Volgende shirts ook weer hier.
Dat horen wij graag, ontzettend bedankt voor de review!
De T-shirt besteld. Lengte is prima, lang genoeg. Kwaliteit lijkt goed. Stof is wel erg dun.