Snelle levering met de kwaliteit en pasvorm die ik van Girav verwachtte!
Fijn! Dank voor uw 10!
sdasdSDawdas
Dank voor uw 10!
Geweldige t shirts mijn vriend is er heel blij mee zijn vorige t shirts waren altijd te kort deze zitten perfect blijf ze zeker aanschaffen Veel kleuren om uit te kiezen. Ook geen verzendkosten en snelle bezorging
Dank voor uw 10!
De shirts zijn van een zeer fijne kwaliteit en passen goed. Er was financieel iets niet goed gegaan. Ook dat hebben ze keurig en snel opgelost. Al met al zeer tevreden.
Dank voor uw beoordeling!
De tool op de website zei wel dat ik een extra long fit moest hebben. (Ik ben 202cm en 85kg) Maar extra long fit was echt te lang, want de onderkant van de shirts kwam tot onder het kruis van m'n broek. Verder helemaal tevreden!
Dank voor uw review!
We hebben de producten nog niet gedragen. Wellicht kunt u het tijdstip voor deze enquête dan wel ervaringen beter wat langer na de aflevering plannen.
Bedankt voor uw beoordeling, hopelijk bevalt het goed!
Goed en snel geholpen, prima kwaliteit
Bedankt voor uw review!
Werd snel geleverd. Stof is lekker dun en voelt zacht aan. Pasvorm is ook perfect.
Dat horen wij graag, bedankt!
Goede kwaliteit tegen een goede prijs en snelle levering!
Bedankt voor uw review!
Ik had 2 shirts besteld. In 1 van de shirts zat een foutje. Daar worst niet moeilijk over gedaan. Goed bewijs doorgestuurd en binnen 1 dag een nieuw shirt. En de oude mocht is zelf weg doen of houden als hobby shirt. Met andere woorden, super snel en goede service.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
De kleding is geweldig, zeer mooie kwaliteit, en prima pasvorm! Super dat we Girav ontdekt hebben!
Bedankt voor uw beoordeling!
Super kwaliteit en service! Snelle levering.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10, bedankt!
Goede pasvorm voor mij Ben alleen vergeten om de korting (1e bestelling) in te vullen opelijk voor de volgende keer
Bedankt voor uw 10 en veel plezier van uw shirts! Mocht u specifieke vragen hebben kunt u altijd contact met onze klantenservice opnemen ([email protected])
goed product en snelle levering
Wij zijn blij met uw beoordeling!
De lengte van de shirts is perfect, echter de mouwen zijn veel te ruim. Ik had ook meer stretch verwacht in de shirts. Vandaar dat ik mijn bestelling geretourneerd heb.
erg fijn voor elke gelegenheid het juiste shirt!
Hier worden wij blij van, bedankt en veel plezier van uw shirts!
xx
Bedankt voor uw beoordeling. Wat jammer dat de sokken er niet bij zaten. U mag aub even contact opnemen met onze klantenservice ([email protected]), wellicht kunnen zij u nog helpen!
Snelle levering. Goed pr. Mooie kleuren.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Bedankt voor uw 9, en veel plezier van uw shirts!
Uitstekende t shirts van zeer goede kwaliteit.
Bedankt! Zijn wij blij mee!!
Altijd problemen met te korte shirts. Ben 1.96cm en best een buikje. Normale shirts lijken bij mij crop-tops, Girav shirts never fail... Thanks
Heel fijn om te horen dat u zo blij bent met Girav. Dat horen wij uiteraard graag. Veel plezier van uw shirts!
Hele goede kwaliteit tshirts met een mooie pasvorm. Heel snel geleverd, heel fijn!
Hartelijk dank voor uw 10 en veel plezier van uw shirts!
Fijne kwaliteit en fijne voor lange mensen
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Net als mijn vorige bestelling ook deze weer netjes in orden. Nu nog even wachten en hopen dat de Poloshirts goedkoper worden. Zijn voor mijn gevoel nog wat prijzig.
Bedankt voor uw review!
Ik geniet iedere dag weer wanneer ik buk dan heb ik niet een blote rug. Ik denk dat ik zowat alle kleuren gekocht heb inmiddels.
Bedankt voor uw leuke review!