Al div malen gekocht bij giraf het enige negatieve is dat mijn gekochte na een tijd verkleuren ,de kleur vervaagt naar een paar wasbeurten, misschien een aandachtspunt voor giraf. Verders top.
Bedankt voor uw beoordeling en uw feedback! Mocht dit in de toekomst weer gebeuren, kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice.
fijne kwaliteit
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Mooie kwaliteit t-shirts, prima pasvorm.
Wat een complimenten! Bedankt voor uw beoordeling!
Bestellen was makkelijk. De shirts zijn snel geleverd. Goede pasvorm en kwaliteit.
Bedankt voor uw beoordeling en de mooie 10!
Pasvorm is prima, na gebruik van de koophulp op de website de juiste gekocht.
Bedankt voor de mooie beoordeling. We zijn blij dat u de juiste maat heeft kunnen vinden!
Prima en bijzonder snelle service
Bedankt voor uw beoordeling en de mooie 10!
Keurig op tijd geleverd. En mooie kwaliteit shirts.
We zijn blij dat u tevreden bent! Dank voor de mooie beoordeling!
Fijne draagbare kwaliteit coltrui.
Bedankt voor de mooie 10! Hier zijn wij erg blij mee!
Alleen moet je wel goed opletten met bestellen, heb de vorige keer perongeluk standaard besteld en heb ze nu weg moeten gooien omdat ze te kort waren!
Bedankt voor uw beoordeling! Wat jammer dat u het artikel heeft weggegooid. De volgende keer kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice; zij helpen u graag verder met een omruiling.
Na verkeerde maat besteld heel snel opgelost door jullie.
Beste Frans, Bedankt voor uw prachtige review. Hier zijn wij van team Girav trots op!
Stof voelt goed op de huid aan en extra lengte is prima. Prijs/kwaliteit verhouding is goed.
Beste Marco, Een 10. Wat mooi. Bedankt hiervoor.
ik heb 2 sweaters besteld 1 past perfect de 2de is helaas oversized en stuur ik dus retour.
Beste René, Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van de sweater.
Door mijn lengte kan ik alleen bij bepaalde merken terecht, maar 100euro voor een heel fijn overhemd vind ik wel te duur. Voelt alsof je lichaam wordt gestraft omdat het buiten de "normale" maten valt.
Beste Joe, Bedankt voor uw beoordeling. Wij proberen altijd gebruik te maken van hoogwaardige materialen. Mochten sommige artikelen iets duurder zijn dan heeft dit verschillende redenen. De stijging van de kosten voor grondstoffen, transport, arbeid en energie maakt het voor ons onmogelijk om de huidige prijzen te handhaven. De belangrijkste reden is dat we absoluut niet willen inleveren op kwaliteit en pasvorm. Een andere reden is dat wij onze leveranciers eerlijke prijzen willen blijven betalen. En ten slotte, willen we graag ons productieproces duurzamer blijven maken. Onze focus blijft onveranderd op het leveren van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor onze klanten. De prijzen voor alle lengtematen zijn hetzelfde. Een standaard maat heeft dus dezelfde prijs als een LF of XLF. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice.
zeer snelle bezorging, fijne en heel lange T shirts
Beste Jos, Bedankt voor uw prachtige review. Veel plezier van de T-shirts.
Draagvermogen is goed
Beste Catharina, Bedankt voor uw review.
Maar sokken koop ik niet nog een keer, shirts zijn prima.
Berste Wouter, Bedankt voor de review en veel plezier van de T-shirts.
Blij met de uitstekende kwaliteit, vandaar mijn herhaal opdracht.
Beste Robert, Wat een mooie review. En een 10. Daar zijn wij van team Girav trots op!
Ik bestelde op een donderdag en ik verwachtte dat ik mijn bestelling de week erna pas zou krijgen. Maar de volgende dag kreeg ik een bericht dat mijn pakketje al zou binnen komen in de middag. Ik ontving het in goede staat en kwaliteit. Heel blij met mijn nieuwe joggingsbroek!
Beste M.D. Bedankt voor de 10. Veel plezier van de joggingbroek.
Blijft mooi in model zelfs na vele jaren wassen
Beste Alie, Dank u voor uw prachtige review.
Supersnel bezorgd. Beter kan niet.
Beste Jan, Wow een 10. Dank hiervoor.
Bij bestelling "verhoogd boord" anders begrepen als dat bedoeld werd. Begrepen als soort lage turtle neck kraag!! Bleek niet zo te zijn. Verder winkelen dan maar.
Beste Hendrik, Bedankt voor uw beoordeling.
Voor mijn zoon van 2.06 geen "standaard" truien en blouses meer. Ze waren altijd te kort. Met de lengtematen van Girav valt het mooi en het is zeker ook modieus. Een uitkomst!
Beste Jolanda. Bedankt voor uw prachtige review. En wat leuk dat u een fan van Girav bent. Dank voor de 10!
Ik koop al heel wat jaren deze T-shirts voor mijn echtgenoot. Hij is er erg blij mee. Ik vind de kleurtjes ook super.
Beste Joke, Wat fijn dat uw man zo tevreden is met de T-shirts. Hier zijn wij heel blij mee.
ik heb 2 t-shirts London gekocht. Dit alleen omdat er geen shirts type Toronto op voorraad waren wat ik erg vreemd vind. de London kruipt omhoog, onaangenaam. bovendien vind ik de prijs hoog. vandaar de 2 sterren, slecht voorraadbeheer, geen prettig shirt voor een te hoge prijs
Beste Rick, Bedankt voor uw beoordeling en bestelling. Helaas is de Toronto uitlopend. Deze zal niet meer worden aangevuld. Wij krijgen in het najaar andere/nieuwe modellen longsleeves binnen. U kunt uw bestelling met de London (of een deel ervan) met het geleverde retourlabel (gratis) inleveren bij een PostNL punt. U ontvangt een verzendbewijs na afgifte. Wij raden aan om het verzendbewijs te bewaren totdat uw retourzending is verwerkt en het aankoopbedrag is vergoed. De retourzending hoeft niet online gemeld te worden en er hoeft géén retourformulier ingevuld te worden. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en verwerkt, zullen wij voor de terugbetaling zorgen. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag!
Uit ervaring weet ik dat Girav goede kwaliteit kleding levert. De pasvorm is perfect en de kleding blijft lang mooi. Dit keer opnieuw snel geleverd,
Beste René, Wat een prachtige review. Dank hiervoor. Hier zijn wij trots op.