Girav levert al een aantal jaren prima basisproducten met perfecte pasvorm voor degenen die niet slagen in de standaardmaatvoering in de confectie. De collectie van Girav wordt steeds uitgebreider. Met de toevoeging van technische polo Bilbao voor sportief gebruik zetten ze weer een belangrijke stap. Ik heb na mijn eerste order voor 3 stuks (interessante promotie van 3 voor 2) er direct nog 3 besteld, zodat ik nu alle kleuren in de kast heb liggen. Functioneel, praktisch, comfortabel en vooral perfect passend. En webshop en logistiek zijn uitstekend ingericht - snel en eenvoudig.
Wat ontzettend leuk om te lezen, hartelijk dank!
De t-shirts zitten erg prettig. Eindelijk na een lange zoektocht de perfecte shirts gevonden bij girav!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Prima kwaliteit shirts en ze zitten prima
Dat horen wij graag, bedankt!
Eindelijk shirts die lang genoeg zijn!!Ben 2.05 meter en dan valt het niet mee goed passende shirts te vinden.Deze shirts van Girav zijn van zeer goede kwaliteit en het feit dat je je lengte kan aanpassen is voor mij ideaal.Maak niet gauw reclame voor iets maar ze hebben in mij een vaste klant erbij!
Wat ontzettend leuk om te lezen, bedankt!
Al jaren plezier van de mooie T-shirt. Na 5jaar nieuwe besteld, maar nog niet versleten. Modellen passen mijn lange dunne man perfect.
Bedankt voor uw leuke review!
Wij van Team Girav zijn erg blij met uw 10!
ik heb deze t-shirts voor mijn vriend gekocht. hele mooie pasvorm, hij vindt ze top.
Dat horen wij graag, bedankt voor uw review!
Het zijn mooie shirts, lekkere stof en goede maat
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Goed, maar de shirts die ik de vorige keer heb besteld zaten iets beter. Maar de shirts zijn nog steeds van een grote kwaliteit
Bedankt voor uw review!
Sokken slwcht
- pasvorm perfect - prijs/kwaliteitverhouding perfect - levering perfect - ontvangst verbaasd en perfect (was verjaardagscadeau)
Bedankt voor uw leuke review!
Nou worden jullie ook blij van het geld dat ik overgemaakt heb. man man het is een shirt ,als jullie mij nu een mooie en jonge slanke meid gestuurd hadden dan kon ik de vraag wel begrijpen.
Bedankt voor uw review!
Eindelijk een merk met lange maten voor normale diktes.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Ze pasten precies goed bij mijn man, handig dat je zelf de maten kan bepalen.
Goede kwaliteit
Dat horen wij graag, bedankt!
Heb nu meerdere keren t-shirts besteld, even je lengte/gewicht en je model/vorm invoeren en je weet welke maat je moet bestellen. Perfecte pasvorm en ze blijven (wasvoorschriften volgend) goed in de was, ook de boordjes.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Besteld en netjes afgeleverd binnen de afgesproken tijd
Bedankt voor uw leuke review!
Bestelling was snel geleverd. Na eerdere goede ervaringen was op nieuw t shirts betrekken van Girav een logische stap. Nooit meer een ander merk!
Dat horen wij graag, hartelijk dank!
Uitstekende kwaliteit met perfecte pasvorm tegen een zeer goede prijs. Ook vlot geleverd!
Bedankt voor uw leuke review!
eindelijk kleding die lang genoeg is
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Eerste keer dat ik bedrukte T-shirts koop. Zijn mooi, ben wel benieuwd hoe donkere straks uit de was komt….
Snelle levering en kleding zit goed
Hartelijk voor uw review!
Goede kwaliteit
Dat horen wij graag, bedankt!
nog net nieuw, dus wil eigenlijk eens zien hoe ze er over een paar maanden uit zien. Maar de eerste indruk is erg goed, mooie stof, goed shirt voor onder het overhemd!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Mooie kwaliteit shirt. De lengte is ook helemaal goed. Snelle service.
Hartstikke bedankt voor uw leuke review!