De coltruien zitten heerlijk en zijn van goede kwaliteit
Bedankt voor de leuke beoordeling!
Mijn man is er blij mee
Dat horen wij graag, bedankt Gerry!
Dit als verrassing voor mijn man gekocht.
Bedankt voor uw leuke review Milly!
het blijft een mooie ervaring om zelfs t shirts te hebben met mooie pasvorm en materiaal!
Dank voor uw 10 en veel plezier van uw shirts!
Post NL had een pakje kwijtgespeeld Maar girav is meteen in actie gekomen met een hele fijne oplossing!
Bedankt, goed om te horen!
Ik bestel hier al jaren mijn t-shirts. De kwaliteit is uitermate goed en het is fijn dat je voor lengtes kan kiezen. Ook na tijden van wassen blijven de t-shirts mooi en krimpen niet.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
De t shirts of longsleeves zijn de aller beste die ik ooit gekocht heb voor mijn man. Zitten goed en blijven mooi. Hij draagt ze al jaren. De service is ook uitstekend van Girav.
Bedankt!
Mooie kwaliteit en super snelle levering
Dank voor uw 10 en veel plezier van uw shirts!
Blijft na lang wassen goed uitzien
Bedankt!
Prima pasvorm, comfortabele stof en snel geleverd!
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Fijne shirts die ik al jaren draag.
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10! Fijn om te horen dat u al jarenlang een tevreden klant bent! :o)
Ok Ben blij met de shirts en de levering
Mooie kwaliteit
Bedankt voor uw beoordeling en uw 10. Wij zijn er blij mee!
Goede levering en optijd
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Fijne shirts, in 3 lengtes beschikbaar. De langste versie is echt langer dan zomaar elders verkrijgbaar. Heel prettig! Ik zou nog graag als aanvulling een ronde hals-shirt zien die wat minder strak om de nek zit.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en uw 10! Daar zijn wij blij mee. Voor T-shirts met een lagere ronde hals zou u eens naar onze Osaka en Jakarta T-shirts kunnen kijken. https://www.girav.nl/catalogsearch/result/?q=osaka https://www.girav.nl/catalogsearch/result/?q=jakarta
Sokken: na 2 dagen dragen gat erin. Zitten wel lekker overigens
Originele beoordeling
Sokken: na 2 dagen dragen gat erin. Zitten wel lekker overigens
Nadat ik de bestelling gedaan had heb ik toch een verkeerde maat besteld. Na een telefoontje heeft de vriendelijke dame de maten aangepast en de volgende dag je bestelling correct ontvangen. Gewoon betrouwbaar en behulpzaam, echt top.
Heel fijn om te horen dat u blij bent met Girav, dank voor uw 10!
Bedankt!
Mooie T-shirts van goede kwaliteit en een perfecte snelle levering.
Bedankt voor uw 10!
Kleding dat lekker past voor lange mensen
Dank voor de mooie beoordeling en uw 10! Wij zijn er blij mee.
Past perfect, goede kwaliteit en snelle levering
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
goede kwaliteit van t-shirts en boxershorts
Bedankt, en heel veel plezier van de shirts en boxershorts!
Eindelijk heb ik een shirt wat heerlijk zit en is. Heerlijk en zacht in dragen, echt geweldig.
Heel fijn dat u zo blij bent, veel plezier ervan!
Eindelijk shirts en poloshirt die lang genoeg zijn en niet krimpen in de droger. Blijven mooi van vorm en kleur.
Dank voor de mooie beoordeling!
Groot en lang genoeg
Dank voor uw 10!