Ik bestel mijn onder shirts altijd bij Girav!

Super fijne ondershirts (Hong- kong en Barcelona) ook omdat mijn shirts door de lengte nooit meer uit mijn broek gaan!

Mooie kwaliteit

Goed passend en zit als gegoten

mooie T-shirts en snel geleverd

Een ruime keuze in maten. De kwaliteit van de T shirts is voor zover nu vast te stellen prima.

Zijn lekker lang

De shirts zijn lang. Blijven goed van lengte.

Super tevreden

Goede pasvorm en perfecte lengte, Super tevreden Gr Tineke Folkertsma

De extra lengte is perfect!

De extra lengte van het Boston sportshirt is ideaal. Het shirt zou nog beter zijn, als deze er ook in een slimfit model zou zijn. Breedtemaat S is net aan de krappe kant, maar breedtemaat M is echt te wijd. De S is voor mij de beste van de twee. (190 cm / 80 kg) Het hele bestelproces bij Girav is erg goed. Duidelijke communicatie en snelle verzending.

Ideaal, ik ga er meer bestellen

Fijne stof om in te sporten, ademt goed. Lengte perfect voor langere mensen

top

top, 10 jaar eerder moeten weten

Top kwaliteit

Snelle levering, fijne kwaliteit, ben erg tevreden

Verassend goed

Ik was blij verrast toen mijn t-shirts arriveerden. Ze passen precies, de stof is van zeer goede kwaliteit. Je kunt op de site je maat berekenen, en dit klopt precies. De prijs is op het randje, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug.

Zéér goed!

Snelle en goede levering

Shirts zijn voor mij perfect en passen perfect dat komt mede door de goede maat adviezen, voor mij zijn jullie TOP!

Kwalitatief mooi product.

Door 'lange versie' van het t-shirt en mijn postuur kan ik, ondanks mijn lengte, volstaan met de de maat medium. Snelle levering, afspraken zijn nagekomen. Snelle terugbetaling van de geretourneerde producten moet nog blijken .......

Snelle levering,super service

Foutje gemaakt bij bestelling,werft direct na telefonisch contact opgelost. Super

Zeer fijn geholpen.

Zoals altijd: top

Zeer snelle levering en top kwaliteit zoals altijd!

top.

geweldig

Zeer goed passende t-shirts en mooie kleuren

Goede service en snelle kosteloze verzending. De shirts zitten altijd goed, mits je de juiste maat besteld. Ik ben er erg blij mee.

Híer kan je alle maten vinden.

Goed voor mensen die lang zijn.

Super kwaliteit

Lekker lang en prima pasvorm

Snelle service en perfecte T shirts

Snelle bezorging en kwalitatief goede T-shirts

Zeer tevreden. Mooi Product. Uitstraling en service voelen vertrouwt.

TOP

Iets duurder maar veel beter

Ik koop deze t-shirts voor mijn lange wederhelft die er erg tevreden over is en pas als er gaten in vallen (en dat duurt lang) worden ze poetsdoeken. Ze zijn niet goedkoop maar ze blijven mooi, gaan echt lang mee en zijn frustratieloos! Ik heb vroeger zoveel t-shirts voor hem gekocht die toch krompen, dat is pas duurkoop!

Prima kwaliteit

1e keer besteld, maattabel aangehouden, past prima,