Had de heavy shirts besteld, alleen schijnen die nog steeds door. Pasvorm is wel perfect, netjes de maat hulp gebruikt. Normaal heb ik een M, deze gaf aan een S. En dat klopt dus!
Bedankt voor uw review!
Top, graag nog meer gevarieerd aanbod
Vlot en correct.
Bedankt voor uw review!
Top, mijn Oma van 96 is super blij met jullie lange shirts!
Wat ontzettend leuk om te lezen, veel plezier ervan!
Snelle levering! Fijn dat de bestelling in de brievenbus kan dus hoeft niet thuis te blijven.
Bedankt voor uw mooie beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Alles prima.
Mooi materiaal. Prima verzorgd
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Heb weer 6 T-shirts besteld, geen witte want deze krimpen licht en de kleuren T-shirts niet. Verder goede pasvorm en zitten plezierig met name op de rug door de lengte.
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Alles klopt. Eindelijk. Voorlopig geen andere polo's of t-shirts meer.
Bedankt!
Zeer snel geleverd, goede kwaliteit, artikelen die niet pasten zijn per direkt gecrediteerd
Wij zijn heel blij met uw 10!
Na een foutieve bestelling van mezelf, geld direct retour gekregen zonder hoeven te mailen, nieuwe juiste maat gekocht. Wat een service!
Bedankt voor uw review en de 10!
Goede lange t shirts waardoor ik geen blote rug meer heb.
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Snel geleverd, goede kwaliteit
Dank voor uw 10!
Blij met m'n aankoop! Ga zeker nog iets bestellen! !
Ach, dat de prijs wat aan de hoge kant is neem ik maar voor lief. De kwaliteit is goed en er wordt snel geleverd
Bedankt!
Super mooie shirt voor onze 4 zoons en mijn man. Ze zijn allemaal erg lang en hebben een slank postuur, ideaal dat je de lengte en breedte zelf kan kiezen! Onze zoons zouden nog wel meer prints willen zien, zodat ze er meer kunnen bestellen.
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Snelle levering, producten voldoen volledig
Bedankt en veel plezier van uw shirts!
Prima kwaliteit shirts en perfect dat je de lengte kan bepalen
Bedankt voor uw beoordeling!
maatje XL was te groot, dag na retourneren geld terug gestort en ondertussen maar L besteld. Past perfect en draagt cool !
Dit horen wij graag, bedankt en veel plezier van uw shirts!
Ik ben heel tevreden met jullie Shirts top echt goede kwaliteit en zit echt goed op het lichaam
Hier worden wij blij van! Dank voor uw 10!
De aangekochte hemdjes zitten erg lekker
Dank voor uw beoordeling!
Mooi wit en goed maat en pasvorm.
Wij zijn blij met uw 10!
Prijs kwaliteitverhouding is zoals je mag verwachten. Blijft ook mooi als t gewassen is. Vervormd niet en verkleurd niet. Je moet wel kunnen wassen uiteraard. Zoals bij alle witte was doe ik wat soda erbij. Blijft alles mooi helder wit. Zwarte shirts voor t wassen even in azijnwater tegen t verkleuren.
Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling! Fijn!
Prachtige kwaliteit, mooie lengte, ben benieuwd of ze goed blijven in de was, maar verwacht het wel!
Bedankt voor uw 10!
Bij dit product blijft de kraag mooi
Wij zijn heel blij met uw beoordeling, veel plezier van uw shirts!