Super blij. Ziet er mooi uit en goede kwaliteit.

Zie boven

Geweldig top

Shirts blijven in vorm krimpen niet . Ben heel te vreden, voor ons nooit meer anders.

Boven verwachting.

Na jaren (30 jaar) zoeken en experimenteren met kleding die net niet past. Heb ik bij Girav de heilige graal gevonden. Eindelijk een merk die kleding heeft die mij goed past. Ik wil nooit meer anders.

Supersnelle levering

Keurig verpakt en bijzonder snel geleverd. Heerlijke fit deze shirts.

Invisible t-shirts goed op maat

Mooie shirts, die ook nog een goede pasvorm hebben. Fijn om onder een overhemd te dragen zonder dat het stoort.

Plezierig in het dragen !

Nicole gaf mij aanwijzingen wat de maat betreft. Toch nog een maat groter gekozen ( XXL) en later zelfs XXXL Bij colbert maat 60 wat schouderbreedte aangaat een juiste keus.

Goede kwaliteit in pasvorm

De maatinstructie van Girav werkt uitstekend. Altijd een goed passend shirt. En nog van goede kwaliteit ook. Dank Girav.

De T-shirts waren snel geleverd, passen perfect en zijn comfortabel.

De maattabel klopt. Heb precies wat ik zocht. Worden in Europa geproduceerd, helemaal goed!

Met korte pootjes en een lang bovenlijf de ideale shirts gevonden

Door de XLF mogelijkheid perfecte shirts gevonden, nu geen bouwvakkers decolleté meer.

Alles snel in goede staat ontvangen. Draag al een hele lange tijd de shirts van Giraffe. Zit heerlijk en lekker lang .

Snelle levering en goede pasvorm van de shirts.

Prima ervaring

Prima ervaring, het vest past perfect en is binnen een dag geleverd.

Goede kwaliteit

Fijne t-shirts van goede kwaliteit

super!!!

Super goede shirts. Voor elk wat wils qua maat.

Mijn man is er dolblij mee!

het is gewoon goed zoals ik het wil

mooie shirts goede kwaliteit perfecte pasvorm mooie kleuren meer hoef ik niet

snelle levering per post. artikelen op adequate wijze verpakt.

Lekker lang op maat

Shirts voor de Bourgondische lange man

Top kwaliteit

Mooie kleuren en top kwaliteit

Goede pasvorm

De pasvorm was goed. Het shirt was ook lang genoeg. Normaal moet ik een maat groter bestellen om in de lengte goed uit te komen. Ook lekker snel geleverd.

Op tijd geleverd en de kwaliteit zoals ik gewend ben.

Gemak en snel.

Meestal als ik wat bestel is het goed. Laatst waren de maten niet goed en je kan je pakket dan makkelijk terug sturen en binnen een paar dagen is je geld gecrediteerd. Lekkere kleding en na een paar keer wassen blijft het mooi. Top!

Goed..!

Alles zit als gegoten, alleen jammer dat ik het 4 dagen voor Koningsdag had gekocht! Op Koningsdag hadden jullie 50% korting..☹️

Prima shirts, snel geleverd

Snel geleverd, keurig verpakt. Prima shirts. We zijn er blij mee.

T-shirts zijn goed

T-shirts zijn prima , wel een beetje aan de prijs, maar is het wel waard. Ik wilde wat meer bestellen, maar ik kwam daarbij uit een postpakket, aangezien hier verder niemand thuis is overdag is het jammer dat er geen mogelijkheid is om het pakket op te halen in mijn omgeving. De pakketten aflevering van PostNL voorgesteld, komt ergens in Vaals /Slenaken uit , dit is niet aan te passen, voor iemand uit Zuid Holland.