mooie kwaliteit, fijn dat het allemaal wat langer valt; snelle levering; komen zeker terug op de website !

Uitstekende pasvorm en idem prijs/kwaliteitverhouding! Ik had Girav eerder moet tegenkomen....

Prima shirts en snelle levering!

Model Bangkok, fijne shirts en snelle levering.

Zeer goed passend!

Goede kwaliteit en perfecte pasvorm!

Snelle levering, goede pasvorm, prijs/kwaliteit prima.

Top kwaliteit shirts en vesten!

Goede kwaliteit

lekker lang

al meerdere keren shirts besteld bij Girac, wordt nooit teleurgesteld, fijne pasvorm, mooi materiaal

superblij

voor het eerst 2 shirts besteld, en erg tevreden

Passende shirts

Eindelijk shirts die goed passen. Ook goede kwaliteit. Ik zou wel graag nog een model hebben met een minder diepe V-hals

GEWELDIG

mooie heldere kleuren, pasvorm ook naar het wassen

Mooie en goede shirts, zoeken naar juiste maat

Goede en mooie shirts Wel nog vaststellen welke maat het beste voor me is. Ervaring met retourneren moet nog volgen.

Mooie kwaliteit

Heel mooie t-shirts, maar de standaard lengte is net iets te lang voor iemand van mijn lengte: 184 cm

Prima shirts voor een prima prijs

Veel keuze m.b.t. lengte, model en kleuren. Goede service, Nette, snelle verzending Kortom: tevreden!

Super eindelijk een 't shirt voor de Bourgondiër

Een shirt met de juiste breedte en lengte.

Perfecte afhandeling van de bestelling.

Past goed de T-shirts. Afwachten hoe de kwaliteit is na een aantal wasbeurten.

Perfect!!!

Prachtige polo en overhemd. Lang en mooie kwaliteit. Ben blij en tevreden

Veel te laat verzonden en bestelling niet compleet

"Op voorraad, zelfde dag verzonden" werd een reeks aan valse beloftes. Toen het geleverd was, ontbrak een gratis promo-item. Vond het erg onhandig dat ik er zelfs 'steeds' achteraan moest, zeker bij een relatief duur premium merk. Dan maar naar een andere webwinkel, trouwe klant kwijt geraakt.

Wennen

Ik heb een ultra light onderhand gekocht en als ik heel eerlijk ben vind ik het eruitzien alsof het nog niet af is. Ik begrijp de redenen waarom het hemd niet met randen is afgewerkt ( dan is het niet ultralight) maar het doet toch heel goedkoop aan. Ook het dragen is wennen, omdat er minder katoen in zit. Misschien dat ik over een paar maanden enthousiaster ben, maar nu is het nog even wennen. Het bestellen en leveren ging super, heel erg vlot, die indruk was zeker positief !

De bestelde artikelen zijn top. De website vind ik matig evenals de klantenservice.

Mijn tweede keer dat ik iets bestelde na goede ervaring eerste keer, qua kwaliteit en pasvorm. Omdat er een vaderdag-promotie was en ik toch iets nodig had, heb ik een nieuwe bestelling gedaan, inclusief de promotievoucher. Deze is echter niet verwerkt in het verdere verloop van de bestelling en ook nergens was meer iets te vinden over hoe dit te corrigeren. Bij een eerdere promotie al eens met de klantenservice contact gehad, waarbij ik een nogal nietszeggend antwoord terug kreeg. Conclusie: materiaal top, klantenservice en website zijn vatbaar voor een verbetering. Naschrift: Naar aanleiding van mijn review is er door Girav contact met mij ogenomen. Ze hebben de promotie-misser gecorrigeerd en toegezegd de opmerkingen ter harte te nemen en dit in hun kwaliteit-verbeteringsproces mee te nemen. Zo hoort het dus.

Precies datgene wat ik zocht

Draagt zeer prettig

Altijd picobello

Heb al verschillende keren shirts besteld zitten altijd prima.

perfect fit!

perfect

Zit fijn

Ik koop deze shirts altijd voor mijn vader en hij wil geen andere meer :)

Super shirts

Goede pasvorm , juiste lengte en fijne stof. SUPER