Ik koop deze shirts altijd voor mijn vader en hij wil geen andere meer :)
Goede pasvorm , juiste lengte en fijne stof. SUPER
Dank voor uw 10!
De t-shirts zijn super goede kwaliteit
Dank voor uw beoordeling!
Mijn man heeft al jaren moeite om shirts te vinden die goed op lengte zijn. Ze zijn altijd te kort of worden te kort na een paar keer wassen. Mijn neefje attendeerde mij op Girav. Ik heb 3 shirts voor mijn man besteld. Met de maatvoering zeer simpel te bepalen. Ze zijn van hele mooie kwaliteit. En de lengte is perfect! Eindelijk geen opkruipende shirts meer. Ik bestel zeker nog meer shirts de komende tijd. Onze zoon is ook enthousiast.
Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling, hier zijn wij blij mee!
Klasse service
Leuk om te horen, dank hiervoor!
Mijn zoon is lang voor zijn leeftijd en smal. Jullie de shirts zijn mooi, van goede kwaliteit en het belangrijkste, ze passen hem perfect. En hij hoeft niet meer mee naar een winkel waar hij een hekel aan heeft en waar t vaak te kort of te breed was allemaal. Hij kiest de kleur en weet dat het goed zal zijn.
Dank voor uw super beoordeling!
Pasvorm is prima, mooie kwaliteit
Bedankt voor uw 10!
Met mijn 2.01 meter waren al mijn shirts en polo’s te kort, nu niet meer. Dit is mijn tweede bestelling en de derde gaat zeker komen!
Dank voor uw beoordeling!
Pasvorm klopt conform opgave, top merk
Dank voor uw 10!
Ik heb een buik(je) en de t-shirts vielen ondanks xxxl meestal te kort. Dat is met Girav niet meer zo. Mijn vrouw zou ze nog als mini rokje kunnen dragen. Haha
Fijn om uw beoordeling te lezen, dank hiervoor!
Mooi verpakt, kleding wat kwaliteit uitstraalt. Blij mee!
Dank voor uw mooie review!
Snel, betrouwbaar en een goede kwaliteit
Dank voor uw 10!
Bestelling binnen 2 dagen in huis. Goede pasvorm en mooie lengte.
Bedankt voor uw beoordeling!
Snelle, keurige service en mooie kwaliteit.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Shirts passen goed en zijn comfortabel. De klantenservice is uiterst vriendelijk er behulpzaam!
Dat horen wij graag. Hartelijk dank!
Geweldige kwaliteit tegen een goede prijs!
Bedankt voor uw leuke review!
Snel geleverd, mooie shirts, mijn man is er zeer blij mee
Eindelijk goeie shirts!
Hartelijk dank voor uw leuke beoordeling!
Snelle levering Keurig verpakt Prima product Staat goed en Zit lekker
Bedankt voor uw mooie review!
Keurig gegaan allemaal.
Ontzettend fijn om te horen! Bedankt
Het is waar.... eindelijk shirts lang genoeg voor mijn man. Geen blote rug meer en kwalitatief ook nog eens heel erg goed! Dik tevreden!
Wij van Team Girav zijn erg blij met uw 10!
Snel geleverd en zeer tevreden over het product
Bedankt voor uw review!
Goede shirts. Mijn man heeft een extra long fit. Dan zit het echt fijn. Een standaard maat shirt past nooit fijn, altijd te kort. Daarom bestel ik elke 2 jaar een aantal shirts.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
De enigste zaak waar ik kleding op juiste lengte krijg .en blokven mooi en altijd passen
Hartelijk dank voor uw leuke review!
Prima kwaliteit, snelle levering. Vooral de ultra thin zijn geweldig voor in de zomer!
Wij van Team Girav zijn erg blij met uw 10!