Mega blij met m'n shirts, keep up the good work. Ga zeker weer opnieuw bestellen! :-)
Dank voor uw mooie woorden!
Levering snel bevalt goed stuur nog maar zo, 'n set
Dank voor uw 10!
Kwalitatief top en de juiste maat, daardoor goed zittende kleding.
Dank voor uw beoordeling!
Eindelijk een shirt dat past! Mooie kwaliteit en in verhouding tot de prijs.
Dank voor uw 10!
Hele fijn shirts, met prettig aanvoelende stof die ook na vele malen wassen een mooie look blijven behouden
Bedankt voor uw beoordeling!
Mooi materiaal. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Fijn dat je kunt kiezen voor lengte maten.
Wij worden heel blij van uw 10, dank u wel!
Op advies van mijn zoon , dit allemaal gekocht
Bedankt, goed om te horen dat u blij bent met de Girav artikelen!
Duidelijke website, goed met de maatkiezer ! Snelle levering ben erg tevreden
Wij van Team Girav zijn blij met uw 10!
Bedankt, veel plezier van uw shirts!
Shirt zijn goed, bestelling volgens afspraak snel geleverd
Bedankt!
Gezien prijs had ik geen naden aan de zijkant verwacht.
Heel blij met de nieuwe shirts.
Dat horen wij graag, veel plezier van uw shirts!
Via de site de maat bepaald, maar toch de langste versie kozen. Voor mij de goede keuze, als ik mijn armen omhoog doe nu hangt het T-shirt dan echt net over de broeksband. De shirts zijn een mooie stevige kwaliteit stof. De verzending en ontvangst was supersnel. Ik bestel zeker meer shirts in de toekomst.
Bedankt!
pasvorm : Bourgondisch besteld maar ondanks dat zit het vrij strak. Heb geen overdreven buik oid. Kwaliteit: Had een dikkere stof verwacht voor deze prijs. Zit dan te denken aan dezelfde dikte als GMC shirts
Bedankt voor uw feedback en beoordeling: indien de shirts ongedragen zijn mogen ze nog retour en dan zou u de Sydney Heavy eens kunnen proberen. Dit shirt is gemaakt van extra zware katoen (200grams) en bij de artikelen kunt u altijd even de maattabel raadplegen, of neem contact op met onze klantenservice voor advies: [email protected]
Man lief vind ze geweldig
Bedankt! Heel fijn dat uw man er zo blij mee is, veel plezier ervan!
Alles helemaal top.
Top om te horen dat alles top is: hier worden wij van Girav heel blij van!
Snelle en adequate reactie op een vraag van mij. Prima T-shirts en snelle levering. Draag de T-shirts al jaren tot volle tevredenheid.
Bedankt, veel plezier van uw shirts!
Zeker aan aantader
Bedankt!
Bij mijn 1e bestelling waren alle producten te groot. Alles dezelfde dag retour gestuurd. Daarna alles opnieuw besteld in een kleinere maat. Volgende dag alweer in huis! Alles paste super en kwaliteit is ook super goed! Zojuist telefonisch contact gehad hoever de status van retour was. Vriendelijke telefoniste. Alles gecheckt en morgen mijn geld retour!
Dank u wel, fijn om te horen dat u blij met Girav bent!
Ik had ze al eerder ontdekt en gaf ze onlangs ook kado aan mijn lief
Ontzettend leuk om te horen dat Girav u beide goed doet voelen!
Girav t-shirts zijn van goede kwaliteit. En de prijs is goed.
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Goede kwaliteit
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Leker snel en prima verpakt
Bedankt!
Makkelijk te bestellen en keurig verpakt.
Wat goed om te horen, dank u wel voor de 10!
Een vriend wees mij op Girav. Mooie shirts met extra lengtematen. Precies wat ik wil.