Perfecte pasvorm ook voor de langere man, mooi zacht katoen.
Dank u wel, goed om te horen dat u zo blij bent!
Goede kwaliteit, bestelling mooi op tijd...
Super zo een mooie beoordeling, dank u wel en veel plezier van uw shirts!
Whoop Whoop
Whoop: wij worden hier heel blij van!
Mooie producten, goede pasvorm en nette prijs. Ik had het persoonlijk een nog betere ervaringen gevonden als men voor de verpakking minder plastics had gebruikt.
Bedankt voor uw 10: het plastic van de verpakkingen die wij gebruiken is gerecycled. Helaas kunnen wij het nog niet zonder zakjes versturen, dan wordt het te rommelig.
De kwaliteit kan niet overeen met wat ik er van verwachtte. Het is net of ik een panty draag.
Bedankt voor uw beoordeling en feedback. De Hanoi blinkt uit als zijnde een ultra dun ondershirt en het gaat hier om de vederlichte kwaliteit 'mesh' en het shirt is naadloos. Niet te vergelijken met een gewoon T-shirt. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact op nemen met onze klantenservice: [email protected]
Super vlot de bestelling. T-shirts goede kwaliteit.
Bedankt!
De belofte stevige, krimp vrije langere shirt! Klopt helemaal! Mijn man is erg blij, gaan gauw weer bestellen.
Team Girav wordt heel blij van uw 10: bedankt en veel plezier van uw shirts!
goede pasvorm heel prettig
Hartelijk dank voor uw 10: hier worden wij heel blij van!
...
Bedankt!
heb het actie artikel polo 3 halen 2 betalen aangeschaft. echt 1 shirt retour gestuurd en veranderd in andere kleur. dus 1 retour en 1 opnieuw besteld. wacht dus nu nog op retour van 69.95 maar dat zal neem ik aan vandaag of morgen wel retour geboekt worden
Bedankt voor uw mooie beoordeing, de creditnota is op 6 april jl. in orde gemaakt. Veel plezier van uw polo's!
Shirts zien er prima uit, het gekozen model is vermoedelijk geen blijvertje. Maar er is keus genoeg.
Veel plezier van uw New York shirts: dit is overigens een zogenaamd 'never out of stock' artikel dus altijd op voorraad!
Snelle levering, mooie kwaliteit en goede pasvorm. Maathulp bijbestellen werkt goed
Wat fijn om te horen: veel plezier van uw shirts!
Goed geregeld,maar helaas had de bezorger van post nl zoals al bij meerdere leveringen geen zin om het opgegeven adres af te geven,maar in plaats daarvoor naar een pakket depot te brengen.
Bedankt, en inderdaad jammer dat PostNL het niet direct bij u kon bezorgen.
Goede kwaliteit ! voor een eerlijke prijs.
Bedankt!
De shirts zijn van goede kwaliteit lekker lang mijn man wil niet anders meer
Dank u wel, wat goed om te horen!
Duidelijke website, no nonsense, snelle levering en goede kwaliteit
Dit horen wij graag, bedankt!
Prachtige lange t-shirts! Ook handige was tips!
Bedankt en veel plezier van uw shirts!
Perfecte maat en prachtige kleuren!
Bedankt en veel plezier van uw shirts!
Deze t shirt zitten heel lekker wil ook graag de polo eens proberen
Hier worden wij blij van: dank u wel voor uw mooie beoordeling!
snel geleverd goede kwaliteit T-shirt
Bedankt!
Model iets meer getailleerd dan verwacht.
Bedankt voor uw beoordeling. Voor eventueel advies kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice: [email protected]
hele fijne pasvorm precies zoals ik van u verwacht had.
Bedankt!
mooie en goede t-shirts. kort geleden 2 t-shirts gekocht met een printje erop, top.
Dank u wel voor deze 10!
Super tevreden
Goed om te horen: veel plezier ervan!