Prachtige t shirts, prima lengte
Bordje mag hoger.
Team Girav is heel blij met uw 10!
Perfecte levering, kwaliteit en prijs. Erg blij
Bedankt!
Koop mijn T-shirts, truien en polo's bij Girav voor de goede pasvorm.
Dat horen wij graag, veel plezier van uw Girav kleding!
Mooie kwaliteit van het T-shirt. Komt goed uit de was.
Bedankt, en veel plezier van uw shirts!
Ik besteld 1 shirt Mijn vrouw 6 shirts Zij heeft deze een dag eerder dan ik mijn shirt Bestelde ik hem ook nog eerder Vreemd is dat
Bedankt voor uw beoordeling. En inderdaad vreemd dat de levering verschillend was, mijn excuses.
Een snelle levering
Bedankt voor uw 10!
Dank u wel, hier worden wij blij van!
Mooie kwaliteit en prima pasvorm erg blij mee
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Het zijn mooie poloshirts in mooie kleuren. Eindelijk kleding die niet te kort is voor mijn bovenlijf!
Bedankt voor uw 10!
Ik heb al eens eerder wat tshirts besteld. Paste goed, prijs kwaliteit in orde. Dus ik zag een mail voorbij komen met overhemden en polos. Ik heb van iedere exemplaar er 1 besteld. Ik ben weg van het overhemd. Nadeel, bestel er 2 en ontvang er 3. Maar nergens kan ik lezen hoe ik dan de kleur ed kan aangeven. Of krijg ik dan 3 dezelfde items binnen?
Bedankt voor uw beoordeling. De actie 2+1 was voor de polo's bedoeld. U had dan 3 stuks in uw mandje mogen doen en dan was de 3e gratis. U had hier verschillende polo's kunnen mixen. Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met onze klantenservice: [email protected]
Shirt zit kekker en padt goed
Wij zijn blij met uw beoordeling, veel plezier van uw shirts!
Goede kwaliteit en pasvorm
Bedankt!
De stof is iets te dun en de nekrand lubbert vanaf het eerste gebruik. De lengte is wel goed. Ik blijf daarom bij mijn eerdere merk Alain Red. Mocht u een oplossing hebben voor mijn opmerkingen dan hoor ik dat graag. Want de lengte bevalt me wel.
Bedankt voor uw beoordeling: u zou eens de Sydney Heavy kunnen proberen, die is zwaarder van kwaliteit!
Misschien ook even kijken naar mijn retourzending van 3 te kleineshirts die ik eerder heb teruggestuurd? https://jouw.postnl.nl/track-and-trace/3SCBJW1018935-NL-2973AN Bedrag moet nog terugkomen
Bedankt voor uw 10! De retouren (van de te kleine shirts) zijn op 1 april jl. gecrediteerd. Mocht u hier nog vragen over hebben neem dan contact met ons op via de mail [email protected]
Perfecte shirts, comfortabel, goede pasvorm. Sneller geleverd dan aangegeven.
Hier worden wij heel blij van, dank u wel voor de mooie beoordeling!
Super mooie T-shirt zijn een aanraden om te kopen
Team Girav is blij met uw 10!
eindelijk shirts die lang genoeg zijn en niet na 1 wasbeurt alweer de prullenbak in kunnen ..erg blij mee
Dat is fijn! Dank voor uw beoordeling!
Past goed
Dank voor uw reactie!
Snelle levering en handig dat het pakket door de brievenbus kan.
Dank voor uw 10!
Altijd de juiste maat. Zowel lengte als breedte. Goede kwaliteit
Bedankt voor uw reactie!
Ik koop alle kleding voor mijn man en dit is geweldig!! T-shirts goed op maat en eindelijk lang genoeg!!!
Fijn om te horen, dank hiervoor!
Wacht nog even af hoe ze uit de was komen
Dank voor uw beoordeling!
Maat is perfect, zijn extra lang. Kwaliteit zou van mij iets dikker mogen, maar wellicht ligt dat aan het type (Sao paolo).
Dank voor uw reactie. De Sao Paulo is een light shirt. Wellicht is de Hong Kong of de Barcelona een mooi alternatief voor u.
Omdat ik klussen doe en geen bouwvakkers decolleté wil bij bukken, is dit heerlijk.
Dank voor uw reactie.