Dank voor uw 10!
De shirt zitten goed hals is goed vaak wijkt dat. Geheel tevreden! Bedankt
Bedankt voor uw reactie!
Ben 1.93 normaal gebouwd en dat gaf L/LF, en idd. Het past als gegoten.
Top! Bedankt voor uw beoordeling!
Snel geleverd, goede kwaliteit. Exact zoals verwacht
Heel fijn! Dank voor uw 10!
Snel en efficiënt
Bedankt voor uw reactie!
De kwaliteit, model en stof van de sweaters zijn prima. De kwaliteit en stof van de T-shirts is ook prima, alleesn vinden de heren het model te wijd om de buik/heupen. Dus ik ga een ander model met elastische stof bestellen.
Dank voor uw beoordeling. Mocht u hulp nodig hebben van het vinden van het juiste shirt helpt onze klantenservice u graag.
Past perfect en fijne stof.
Dank voor uw 10!
Levering was snel, maar.... ik kreeg twee pakketten met dezelfde levering voor één bestelling (2 pakketten met 3 t-shirts elk)! Foutje van de administratie. Ik heb daarom gebeld met Girav en volgens afspraak het teveel geleverde pakket (met 3 t-shirts) geretourneerd.
Dank voor uw reactie. Vervelend dat dit is gebeurd, maar fijn dat het nu is opgelost.
Zeer tevreden, er was een verkeerd adres in de bestelling genoteerd. Klantenservice heeft per ommegaande eenzelfde bestelling verstuurd naar het juiste adres. Top service.
Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat het snel is opgelost!
Fiji aanvoelend shirt met prima aansluitende boord.
Na 1e wasbeurt merk bij dragen wel veel vezels op en in de navel streek
Nieuw T shirt met stiksel los bij de oksel en binnen 2 dagen nieuw setje. Dat is pas service.
Fijn dat u goed bent geholpen door onze klantenservice. Dank voor uw beoordeling!
Helaas een weeffoutje in een T-shirt. Aangegeven en al snel kregen we een 2 pack met nieuwe T-shirts! Super service!
Fijn om te horen dat u zo positief bent. Dank!
Gewoon goed!
Dank voor uw 10!
Lekker veel kleuren, goede kwaliteit en de maat was precies goed. En ook nog supersnel bezorgd. Hier ga ik zeker vaker bestellen
Dat horen wij graag! Dank voor uw beoordeling!
Zie hierboven.
Bedankt voor uw reactie!
Het is weer zoals ik me had voorgesteld
Dank voor uw 10!
Ik heb T-shirt besteld en ben gezien de kwaliteit zeer tevreden en heb inmiddels een 2e bestelling en ok deze bestelling was correct en snel geleverd. Daar hou ik van, heel eenvoudig toch?
Dat horen wij graag, bedankt voor uw reactie!
Voor de 1e keer geprobeerd, en de kleding zit gegoten ! Ik weet wel waar ik nu bestel !! Snelle levering...
Leuk om te horen, dank u!
Snelle levering, mooi verpakt, maar t allerbeste ...... de kwaliteit en pasvorm ! Subliem ! Wij komen terug ! En dan de extra lengte ... fantastisch!
Wat een mooie reactie, dankuwel!
Kleuren zijn prachtig, passen naadloos en vallen inderdaad heel mooi. Heb wel moeite om bestellingen afgerond te krijgen op de site, maar krijg daarvoor vriendelijke hulp van de klantenservice.
Dank voor uw reactie. Onze klantenservice helpt u altijd graag verder!
geweldig met de maattabel past precies ik ben zeer tevreden
Dank voor uw 10!
De bestelling was snel binnen. Eindelijk iets dat mijn man langdurig past. Ik hoop dat de website snel functioneler wordt, dan zou ik er zeker meer bestellen.
Dank voor uw beoordeling. Wij zijn steeds bezig om de website te optimaliseren.
Shirt is dik qua stof, wijd qua model, mouwen zijn lang. Amerikaans.
Eindelijk een T-shirt dat voldoende lang is en bij het voorover bukken een blote rug voorkomt! Beschikbaar in veel verschillende kleuren. Het door mij bestelde artikel is vlot en correct geleverd.
Fijn! Bedankt voor uw reactie!