Geweldig! Eindelijk shirts die passen!

Mooie kwaliteit en past perfect!

Snelle bezorging

Goede kwaliteit

Goede en snelle service, prima alledaagse t-shirts

Ik zocht t-shirts die prettig zitten. Deze heb ik hier gevonden. Goede uitleg op de site over de maat. Snel geleverd. Ik heb prima tevreden.

Vlotte levering

Duidelijke website, mooie kwaliteit en vlotte levering.

Prachtige T-shirts in mooie kleuren

Ik probeer elk jaar een aantal nieuwe shirts te kopen, echt nodig is het niet want deze shirts zijn na 2 jaar nog steeds mooi, de kleur de vorm en de stof blijft goed. Dikke duim

Top. Goede maat en prijs

Wat zeker belangrijk is, is de snelheid van leveren. Dat was razend snel. Top produkt

Net iets te doorschijnend

Mooie polo’s de Almería’s! Prima voor op de zaak. Zouden wel wat minder doorschijnend mogen zijn, nu twijfel ik soms om er een t-shirt onder te dragen maar dat is weer te warm.

Top shirts

Snelle levering en super kwaliteit

Gewoon goed

Gewoon goed. Wat zou je anders verwachten van een Premium merk T-shirts?

Duidelijk wbt hoe te bestellen kan niet fout gaan.

Duidelijk wbt hoe te bestellen kan niet fout gaan.

Goede service, snelle levering.

1e bestelling gedaan. Volgende dag al in huis. Prima service en kwaliteit.

Super kwaliteit

Hele fijne shirts. Dankzij de extra lengte altijd goed gekleed.

Hele mooi polo's

Hele fijne polos ontvangen! Goede kwaliteit. Zitten heerlijk!

Heel positief

Is de eerste keer dat ik de T-shirts heb gekocht. Bevallen prima, goede kwaliteit en pasvorm. Ga zeker in de toekomst weer bestellen

ik kan weer voor de dag komen !

ik ben een dubbeltje maar ga weer als een kwartje de dag beginnen.

Top, top, top!

Eindelijk shirts die passen.

Fantastische shirts perfecte maat en kwaliteit

Mooie pasvorm, perfect fit

Eindelijk shirts die een lange tijd mooi blijven en een goede lengte hebben. Ik ben fan.

fijne lange

fijne kwaliteit ,en een mooie pasvorm

Perfect passend, snel en goed geleverd voor een goede prijs

Girav levert al een aantal jaren prima basisproducten met perfecte pasvorm voor degenen die niet slagen in de standaardmaatvoering in de confectie. De collectie van Girav wordt steeds uitgebreider. Met de toevoeging van technische polo Bilbao voor sportief gebruik zetten ze weer een belangrijke stap. Ik heb na mijn eerste order voor 3 stuks (interessante promotie van 3 voor 2) er direct nog 3 besteld, zodat ik nu alle kleuren in de kast heb liggen. Functioneel, praktisch, comfortabel en vooral perfect passend. En webshop en logistiek zijn uitstekend ingericht - snel en eenvoudig.

Mooie kwaliteit t-shirs in leuke kleuren

De t-shirts zitten erg prettig. Eindelijk na een lange zoektocht de perfecte shirts gevonden bij girav!

Prima pasvorm en goede lengte

Prima kwaliteit shirts en ze zitten prima

Top shirts

Eindelijk shirts die lang genoeg zijn!!Ben 2.05 meter en dan valt het niet mee goed passende shirts te vinden.Deze shirts van Girav zijn van zeer goede kwaliteit en het feit dat je je lengte kan aanpassen is voor mij ideaal.Maak niet gauw reclame voor iets maar ze hebben in mij een vaste klant erbij!

Goede kwaliteit en lengte

Al jaren plezier van de mooie T-shirt. Na 5jaar nieuwe besteld, maar nog niet versleten. Modellen passen mijn lange dunne man perfect.