Tussentijds een ander merk geprobeerd, echter kom telkens weer terug bij Girav, blijft mooi vanuit de was, voelt zacht aan, zit perfect .Min puntje ; zijn prijzig, echter als ik zie hoe lang ik er mee doe valt het toch wel mee (prijs)

Heerlijke comfortabele kwaliteit T-shirts.

Shirts met elastaan zijn voor mij persoonlijk de ideale shirts, zitten perfect, voelen heerlijk aan en hebben altijd een juiste pasvorm.

Geduld hebben en er zelf achter aan vangen

Voor de eerste keer besteld bij Girav, helaas duurde het wel 10 dagen voordat het geleverd werdt. Hiervoor zelf contact moeten zoeken per mail, telefoon en WhatsApp. Bestelling gedeeltelijk gehouden, de rest geretourneerd. Ook daar nooit meer wat van gehoord, na 9 dagen zelf maar weer telefonisch contact opgenomen en geïnformeerd vanwege de achteraf Klarna betaling die wel gewoon blijft staan. Toen snel geregeld. Als je dus contact zoekt wordt het pas in orde gemaakt zowel bij levering als retouren. Wat op de website staat in informatie klopt dus niet. Jammer

zitten goed perfecte lengte

Prima shirts zitten goed en ook juiste lengte

Geweldig!

Snelle levering, geweldige kwaliteit!

Super zittende en mooi blijvende T-shirts

Super zittende en mooi blijvende T-shirts

Top kwaliteit zoals gewoonlijk

Prima service en kwaliteit

Tweemaal een hele goede ervaring!

Snelle levering! Mooie kwaliteit en goede pasvorm van de shirts. Echt een aanrader!

goede prijs kwaliteitsverhouding

Volgende keer bestel ik alleen geen extra lang want dat is zelfs te lang voor een man van 1.97

Snel makkelijk bestellen

Mooie maatvoering en kwaliteit

Gewedig

Fijn product en een snellen leveringen

Eindelijk een mooi en lang T-shirt

De shirts zijn fantastisch!

Ik bestel al jaren de shirts van Girav en ben er erg tevreden over. Jammergenoeg moet ik ze door mijn familie laten doorsturen naar Spanje omdat ik daar woon. Dat maakt de shirts extra duur en dat is jammer. Verder geen klachten en ik zal ze blijven bestellen.

Snel geleverd, zitten top!

Gewoon snel (de volgende dag) geleverd. En de shirts zitten heerlijk. Eindelijk voldoende lengte!

Mooie pasvorm, perfect

Verdere toelichting is overboedig met een 10

Misleidend

Ik heb op de site besteld superaanbieding 2 plus 1 gratis ik heb deze aangeklikt krijg ik er vervolgens maar 1 toegestuurd niet echt fraai vind ik

Geweldige shirts

prima t hirts en kwaliteit

prima t hirts en kwaliteit

super kwaliteit

Einde lange onderhemdjes ben echt super blij hier mee, ik zal binnenkort nog wat meer bestellen.

goede kwaliteit

Lengtemaat was te lang. Nu iets korter besteld, ben benieuwd

Fijne, zachte kwaliteit en goed van maat

Ik heb een lange rug en heb maat L gekozen met als lengtemaat van het t-shirt 79 cm. Is misschien iets te lang maar beter dit dan (weer) aan de korte kant. Mooi shirt, heerlijk zacht, mooi boordje.

mooi en goede pasvorm

nu nog afwachten hoe goed de kwaliteit is na langer gebruik

opgelucht

eindelijk een t shirt die past bij mijn lengte. Geen blote buiken/ruggen meer

Zit lekker en lekker lang

Helaas heb ik me wel ingeschreven voor de nieuwsbrief, maar ben vergeten de code voor gratis sokken in te vullen bij mijn volgende bestelling. Las de mail daarover pas nadat ik de bestelling had geplaatst.

Eindelijk een t shirt dat goed zit.

Geweldig t shirt.