T-shirt ziet er goed uit, mooi gesloten aan de hals, goed van lengte, voelt goed. Voor de rest even afwachten.
Bedankt voor uw mooie woorden!
maat S met Regular Long Fit past perfect bij mijn lichaamsbouw. 1.83m lang en 74 kilo, slank/gespierd postuur.
Bedankt voor uw mooie woorden!
Na lang aarzelen toch shirts besteld. Had het al veel eerder moeten doen. Wat een mooie shirts. Eens zien hoe ze eruit zien na het wassen maar daar heb ik goed vertrouwen in :-) Zitten in ieder geval heerlijk.
Bedankt voor uw mooie woorden!
een maat groter genomen dan dat Giraf aangaf, lengte is goed maar bij schouders toch te strak en dat is niet fijn met bewegen, heb hem al paar keer aangehad omdat ik twijfelde dus terug gaat niet meer maar ik heb normale bouw en dan met een maat groter toch te krap bij schouders
Ik begrijp dat er allerlei kortingscodes rondgaan, maar duidelijkheid of je als koper zonder code nu 'stom' bent geweest kan ik niet snel uitvinden. T shirts zijn perfect! maar dat wisten jullie al. Groetjes, Vincent
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling!
Het shirt is snel geleverd, zit lekker maar de boord sluit niet goed aan. Lubbert bij de randen
voldoet aan alle verwachtingen
Hartelijk bedankt voor beoordeling!
De kleur navy blue viel tegen, ik vond het meer vaal blauw. Verder in orde.
Beste Nellie, Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat u dit treft, onze welgemeende excuses voor het ongemak. U kunt het beste even contact opnemen met onze klantenservice via 020-4721002 of via [email protected]. Dan nemen wij uw klacht gelijk in behandeling.
Mooie kwaliteit. Goede maatvoering.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Goed werkend ordersysteem en prima levering. Initieel ging er iets mis bij de betaling, maar dat is adequaat opgelost door de klantenservice. Niets dan lof voor Girav.
Wat leuk om te lezen, bedankt voor uw review!
Top kwaliteit en maatvoering!
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Uit de reviews die gelezen heb bij jullie wilde ik het zelf proberen. Bestelde de eerste keer twee T shirts Groen 3-XL/XLF. Zo snel de tweede dag had ik ze al in huis. Heerlijk zitten ze ze kruipen niet meer omhoog en de bouwvakkers spleet is niet meer te zien, helaas dames. Daarna kreeg ik de Valentijn aanbieding, en had graag bij de SYDNEY, Stone blue(2 stuks) een rode gehad voor mijn zoon. De telefoniste heeft mij hier mee geholpen, Dank dus aan de meedenkende mensen die daar werken. Elk moment kunnen nu de Nieuwe Shirts geleverd worden. Ik sta al bij de deur met mijn onderhemd over mijn broek tegen de koude. JOHANS vandenbosch
Wij van team Girav zijn erg blij met uw leuke beoordeling!
Ik heb nu eindelijk shirts die naar mijn zin. Kom zeker bij terug.
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
De sydney en bangkok shirts besteld, prima pasvorm en lang, nu nog even kijken hoe de shirts na een paar wasbeurten zitten.
Niet de goedkoopste shirts maar wel kwalitatief hele mooie. Ben er blij mee, vooral het strakke wit en niet de inzakkende hals.
Bedankt voor uw ~mooie beoordeling!
Wel een zoom bij de hals, maar die is ruim genoeg om niet zichtbaar te zijn.
Bedankt en veel plezier van uw shirts!
Ik als moeder zijnde vindt het altijd moeilijk om poloshirt voor je zoon te kopen, vooral omdat ze vaak tekort zijn, maar door een collega, die zij kijk eens bij Girav, die hebben lange maten, zo ben ik bij jullie terecht gekomen en onze zoon vindt ze heerlijk zitten.
Bedankt, wij zijn heel blij met uw 10!
Volgende keer een betere post gaarne.
Dank u wel voor uw 10, worden wij heel blij van!
Binnen 24 uur geleverd. Zojuist uitgepakt en eerste indruk prima kwaliteit. Dankzij maatwijzer de juiste maat. Met de levensduur zit het ongetwijfeld ook goed. Aanrader.
Hier worden wij heel blij van, dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Fijn van die lange hemden. Voor de maat exact gevolgd wat stond aangegeven op de website; echter toch iets aan de krappe kant. Grotere maat besteld.
Bedankt!
Kleur viel een beetje tegen
Bedankt, u kunt altijd contact met onze klantenservice opnemen. Misschien dat wij een oplossing kunnen aanbieden zoals bijvoorbeeld een omruiling voor een andere kleur. Mail naar [email protected] of bel 020-4721002.
Goede pasfoto. Prima kwaliteit!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
zie boven
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Polo besteld waarvan de maten prima zijn nadat ik mijn gegevens had ingevoerd. Ook nog eens snel in huis. Kortom tevreden en zeker voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor de mooie beoordeling, veel plezier van de bestelling!
Mooi materiaal, snelle levering. En armen en rug zijn goed op lengte.
Bedankt voor de positieve beoordeling!