Super snelle levering en de kwaliteit is ook weer super, ook nog leuke korting
Dank u wel!
4 v-necks Hong Kong, twee longsleeves Toronto, 3 hoody’s Harvard en een overhemd Bergamo. Allemaal perfect. L/SLF
Bedankt voor uw 10, worden wij blij van!
Levering was vlot. T shirt zit heerlijk..goede stof en prima lengte.
Bedankt!
Prima aankoop 4 stuks T Shirts zitten heerlijk, afwachten na ht wassen
Goed om te horen, veel plezier ervan!
Super kwaliteit en juiste pasmaat
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Shirts zijn goed. Enkel sommige schijnen extreem door. Dat had ik graag terug gezien op de website.
Bedankt voor uw feedback!
Gisteren de hoodies en t-shirts ontvangen. Erg mooie kwaliteit. Gelijk nog een bestelling gedaan voor nog meer truien en een six-pack t-shirts.
Wij zijn heel blij met uw 10!
Vooralsnog tevreden. Ik heb de t-shirts nog te kort om te kijken of ze na een aantal keren gewassen te zijn nog steeds mooi blijven.
Goed om te horen, en mocht er ooit iets zijn neem dan contact op met onze klantenservice!
Precies wat ik zocht voor een redelijke prijs.
Bedankt en veel plezier ervan!
Voor mijn man, 1.94m, zocht ik al langer naar goede shirts die niet omhoog kropen. Deze site heeft het allemaal. De standaart shirts zijn van zware kwaliteit en zitten super. De volgende dag was het al in huis!
Bedankt voor uw mooie beoordeling, dat horen wij graag!
Prachtige t shirts mooie lengte en snelle levering , heel tevreden
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Fijne t-shirts van lekkere stof, perfecte fit en heerlijk lang. En ze worden binnen 2 dagen geleverd, dus top!
Bedankt, en veel plezier van uw shirts!
Ik ben zelf 1.92 lang en dit zijn de eerste t shirts die niet uit m’n broek gaan
Dat horen wij graag, veel plezier ervan!
Heel goed levering op tijd netjes ingepakt en op tijd geleverd prima service
Bedankt, goed om te horen dat u blij bent!
Erg blij met de eerste bestelling, goede kwaliteit t shirts, vlot bezorgd en mooie verpakking.
Team Girav is blij met uw 10, bedankt!
Ik vond het een fijne overzichtelijke website. En de voldoende dag had ik mijn bestelling al thuis.
Bedankt, veel plezier van uw shirts!
Zeer snelle levering.
Bedankt voor uw 10!
Heerlijk, zo'n T-shirt dat gewoon past. Voor mij gemaakt. Vlot en probleemloos geleverd. Ik ga niet meer naar een ander.
Dank u wel voor uw mooie beoordeling, daar worden wij blij van!
Super vest, mooie kleur en uitstekende pasvorm.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Alles snel geleverd en alles makkelijk kunnen vinden op de site
Bedankt voor uw leuke review!
Goede pasvorm en draagcomfort.
Hartelijk dank voor uw leuke beoordeling!
Eindelijk een t-shirt wat de rug bedekt houdt bij bukken !
Hartelijk dank voor uw review!
Perfecte pasvorm, ziet er goed uit. Snel geleverd. Goede service. Kwaliteit moet in de toekomst blijken.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Via een televisie reclame op de website gekeken omdat ik mijn t-shirts te klein vond. Eerst een twee pack Sydney Long Fit T-Shirts aangeschaft en zaten als gegeten. De dag erna gelijk maar een six pack besteld en wederom snel verstuurd.
Wat een leuke review, hartelijk dank!
T shirts zijn bij mij vaak te kort, deze zijn extra lang te bestellen en zitten prima.