Prima maar ik miste de beloofde gratis sokken bij de eerste bestelling
Bedankt voor uw review! Wat vervelend dat u de sokken niet heeft gekregen bij uw bestelling. Ik raad u aan om even contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected] of telefonisch op nummer: 020-4721002. Zij helpen u graag verder, zodat u de sokken alsnog ontvangt.
Bedankt voor uw review!
Prima kwaliteit!
Leuk om te lezen, bedankt voor uw review!
Mijn eerste bestelling die hemden waren te groit wanneer krijg ik dat teruggestort?
Bedankt voor uw review! Wat vervelend dat u het geld nog niet gecrediteerd heeft gekregen. Ik raad u aan om even contact op te nemen met onze klantenservice via [email protected] of telefonisch op nummer: 020-4721002. Zij helpen u graag verder.
Mooi vallend lang shirt. Niet te oversized...
Goede duurzame kwaliteit
Maat is goed, kwaliteit is goed en de prijs is goed!
Dat horen wij graag, hartelijk dank!
Mooie shirt. Prima ondersteuning van de klantenservice als het bestellen niet soepel verloopt.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
na vele jaren, en veelvuldig wassen nog steeds prima in model en vorm en kwaliteit, dus ik kies altijd voor Girav.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Altijd de reclame van gezien en altijd getwijfeld. Maar sinds kort geen twijfel meer mogelijk. Echt top producten en ga zeker nog eens bestellen.
Leuk leuk, dit horen wij graag!
De shirts blijven goed in vorm, ook na vele keren wassen. De kwaliteit is ook beter en steviger dan van goedkopere concurrenten. Ik ga ook nog een ander soort bestellen. Gewoon top!
Bedankt voor uw leuke review!
Goede pasvorm en kwaliteit
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
ben enorm verrast door de perfecte prijs / kwaliteit verhouding.
Wat onwijs leuk om te lezen, hartelijk dank!
Mooie t-shirts, goeie maat en mooie hals.
Dat horen wij graag, super!
Goede keuze, perfecte kwaliteit.
Bedankt voor uw review!
Makkelijk bestellen, snel bezorgd en prima kwaliteit.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Snel en ongecompliceerd. Als de kwaliteit net zo goed is als mijn laatste T shirt dan is het helemaal goed. En daar ga ik wel vanuit
Wat een leuke review, hartstikke bedankt!
Heb wederom een zeer fijn item ontvangen en mijn kast begint mooi vol te komen met prachtige Girav kleding
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Pasvorm uitstekend, fijne kwalitiet van stof, draagt zeer fijn.
Dit horen wij graag, onwijs bedankt!
Uitstekende kwaliteit, grote diversiteit in pasvormen, uitstekend advies, eenvoudig bestellen en snel geleverd. Klasse !
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Prima prijs/kwaliteit. super snelle levering
Hartelijk dank! Leuke review
Mijn man wil niks anders
Wat onwijs leuk om te lezen, hartelijk dank!
Zoals voorheen altijd goed product
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Goed shirt. Advies was maat L deze was iets te groot. Bij 2 bestelling maat M besteld. Deze maat zit als gegoten. Lengte is goed. Ook na het wassen.
Hartelijk dank voor uw leuke review!
Ik was wel benieuwd of de maat-tabel ook werkelijk de juiste maat en pasvorm aangeeft. Voor mij past het perfect!
Dat horen wij graag, hartelijk dank!