Prima kwaliteit en surves.
Hartelijk dank voor uw leuke beoordeling!
Snelle levering, en product is top. Ik kan op de maatvoering vertrouwen.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Goede kwaliteit en ze zijn mooi lang, wel zijn ze behoorlijk prijzig.
Bedankt voor uw beoordeling!
mooie degelijke stof, goede pasvorm,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Goede kwaliteit!
Dat horen wij graag, super!
Ik bestel hier altijd de werkshirts voor mijn man. Aan de ene kant zonde want daar zijn de shirts eigenlijk te mooi voor. Maar nu heeft hij tenminste een warme rug en ze gaan heel lang mee, dus ze zijn van hele goede kwaliteit. Levering is ook hartstikke goed en het wordt heel netjes verstuurd. Retourneren weet ik niet, want dat heb ik nog niet gedaan.
Wat fijn om te lezen! Wij zijn onwijs blij met uw review.
Snelle levering en een goed product
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Idd twee dagen later keurig bezorgd. Gaat zo door
Dat gaan wij zeker doen, hartelijk dank!
Bestelling ontvangen zonder problemen, zoals het hoort!
Super bedankt voor uw beoordeling!
Snelle levering en prima producten
Perfecte pasvorm, ben zelf 204 lang. Site geeft duidelijkheid over de maten
Hartstikke bedankt voor uw beoordeling!
Snel bezorgd, prima pasvorm
Hartelijk dank!
Passen uitstekend en gaan lang mee.
Dat horen wij graag, bedankt!
Heb een goede ervaring met Girav. Snelle levering, past me goed. Reeds gedragen.
Hartstikke bedankt voor uw beoordeling!
wederom snelle levering van kwaliteit shirtjes. zit goed. grappige ritssluiting verpakking. leuk detail. aanrader.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Mooie t-shirt's ,alleen jammer maar misschien voor in de toekomst ,zou leuk zijn als jullie meer leuke of stoere prints op de shirts gaan verkopen .
Bedankt voor uw review. In het voorjaar komen er weer nieuwe prints terug in onze collectie!
Past perfect en sluit netjes aan in de nek. Prettige lengte en fijn draagcomfort. Nog geen ervaring na een aantal keer wassen.....
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Prima kwaliteit, mooie kleuren, snelle levering. Perfect!
Super! Wij zijn blij met uw review!
Snelle bezorging Goed verpakt Zeer handige maat bepaler. T shirs zien er goed uit en zitten goed
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Als je bukt blijft je rug bedekt
Dat is fijn! Bedankt voor uw review!
Bestel al jaren de girav shirts, ook voor mijn zoon van 2 mtr. Fijn die extra lengte.
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Echt tevreden top spul pas goed op je lichaam echte aanrader en snel afgeleverd retour is ook geen probleem netjes me geld gestort gekregen
Wij van team Girav zijn erg blij met uw 10!
Goede pasvorm en pracht materiaal.
Bedankt voor uw beoordeling!
Voor mijn postuur: slank, 1.94cm paste een medium long fit shirt perfect. Fijn dat ik geen fladderende XL maten hoef te bestellen om de kleding aan te kunnen. De kwaliteit is goed, ook na het wassen. De levering en service waren top. Hierdoor reken ik erop dat ik vaker bij Girav ga bestellen.
Onwijs bedankt voor uw leuke review!
Nvt