Goed tot zeer goed!
Bedankt voor uw beoordeling en veel plezier van uw shirts!
Fijn katoen, na het wassen nog even mooi
Bedankt voor uw mooie beoordeling, zijn wij blij mee!
Fijn materiaal, snelle levering. Netjes verpakt.
Bedankt, goed om te horen!
Twee invisible T-shirts besteld. Zitten als gegoten en het is heel prettig materiaal.
Ik kocht een shirt waarvand de hals meer dan diep genoeg was, zodat je hem aan de onderkant van de hals niet ziet onder een trui, maar wel te smal was, waardoor je links en rechts op de schouders alsnog een stukje shirt zag. Girav stuurde me kosteloos een ander type shirt uit om te proberen of het daarmee wel goed is, uitmuntende service!
Bedankt voor uw beoordeling en feedback. Als u via mail ([email protected]) of telefonisch (020-4721002) contact zou willen opnemen met onze klantenservice dan kunnen wij u wellicht helpen met het vinden van de juiste breedte maat.
Originele beoordeling
De hals is meer dan diep genoeg zodat je hem aan de onderkant van de hals niet ziet onder een trui, maar ze zijn niet breed genoeg, waardoor je links en rechts op de schouders alsnog een stukje shirt ziet
Goede pasvorm super snel geleverd en goed stof ik ben er blij mee alleen jammer dat de 6pak niet kan bestellen met 3 verschillende T shirt.
Bedankt! U kunt een combinatie maken met de 6-pack bestaande uit verschillende modellen 2-packs, neem dan contact op met onze klantenservice ([email protected]). Wij helpen u graag!
Snelle levering, mooie t-shirts, goede kwaliteit
Dank u wel, en veel plezier van uw shirts!
super fijn shirt, vooral lekker lang
Goede kwaliteit, netjes bezorgd
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Sinds laatste twee jaar draag ik ze elke dag nu . De volgende wordt weer een Girav !
Bedankt voor uw mooie beoordeling, dat horen wij graag!
Shirts zijn we erg lang. Ik ben 188 en zou niet snel weer de de extra lange shirts bestellen.
Bedankt.
Goede service, volgende dag in huis en hele mooie kwaliteit
Goed om te horen dat u blij bent met Girav, veel plezier van uw shirts!
De coltrui heeft een uitstekende pasvorm en is van dito kwaliteit! Een hip kledingstuk waar ik echt blij van wordt!
Bedankt, hier worden wij ook heel blij van!
Lengte van het lijf is te kiezen, grandioos
Team Girav is blij met uw 10!
Duidelijke website, maattabel, mooie kwaliteit en snelle levering
Maten van producten correct
Dank u wel, veel plezier van uw shirts!
Ik ben 33 maar dit was oprecht de eerste keer in mijn leven dat ik een trui aantrok die direct de goede lengte had en niet slobberde om mijn lijf. Klinkt als een klassiek promo praatje maat het was ècht zo!
Dank u wel voor uw mooie beoordeling!
Veel keus, snelle levering
Team Girav is blij met uw 10!
Prachtige kwaliteits shirts en zeer snel in huis !!
Bedankt!
mooie shirts en vlug geleverd
Goed om te horen en veel plezier ervan!
Super snelle levering en de kwaliteit is ook weer super, ook nog leuke korting
Dank u wel!
4 v-necks Hong Kong, twee longsleeves Toronto, 3 hoody’s Harvard en een overhemd Bergamo. Allemaal perfect. L/SLF
Bedankt voor uw 10, worden wij blij van!
Levering was vlot. T shirt zit heerlijk..goede stof en prima lengte.
Prima aankoop 4 stuks T Shirts zitten heerlijk, afwachten na ht wassen
Goed om te horen, veel plezier ervan!
Super kwaliteit en juiste pasmaat
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!