Ik heb van de zomer 2 witte en 2 zwarte t,chirts besteld de zwarte waren naar keer wassen al scheef en de kwaliteit valt ook tegen. Ik heb pas geleden nog een hemd en trui gekocht ik ben benieuwd want die moet ik nog wassen
Dank voor uw reactie. Vervelend om te horen, wij hebben uw een privé bericht gestuurd om de klacht verder te behandelen.
Fijne medewerking van de klantenservice bij mijn vraag over de kortingscode bij mijn bestelling. Verder mooie t-shirts gekregen.
Goed om te horen! Dank voor uw 10!
Ben 211 cm lang en ben blij met de passende hoge kwaliteit producten. Eerst een bestelling gedaan waar de lengte goed was maar de L-etjes te klein. Terug gestuurd en meteen voor een berg aan euros besteld aan XL-etjes ;) Past allemaal perfect! Eindelijk.
Fijn, dank voor uw beoordeling!
De T-shirts van Girav hebben een goede pasvorm. Met 1,97m, lange rug en brede schouders, staan de slimfit T-shirts mij goed. Na 5 jaar intensief twee T-shirts te hebben gedragen, besloten om twee nieuwe te kopen. de vijf jaar oude T-shirts beginnen er nu iets versleten uit te zien.
Dank voor uw beoordeling! Hier worden wij blij van!
Ik draag deze shirts al jaren. Fijne lengte en goede kwaliteit. Laatst een nieuwe bestelling gedaan en dit was snel binnen. Bedankt.
Dank voor uw mooie beoordeling!
Mooie shirts, goede kwaliteit, snelle levering en lekkere korting
Fijn om te horen, dank voor uw 10!
Pasen perfect en lekker lang, zoals beschreven. Daarnaast blijven ze mooi in de was en behouden hun elasticiteit. Kortom, heel tevreden
Dank u wel voor uw 10, zijn wij blij mee!
Ik koop al jaren uitsluitend Girav shirts. Ze blijven lang mooi en ze zitten altijd lekker.
Bedankt!
Topkwaliteit. Eindelijk een shirt dat langer meegaat en ook na tig keer wassen nog dezelfde pasvorm heeft.
Dank u wel voor uw mooie woorden en veel plezier van uw shirts!
Goede pasvorm en goed materiaal
Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10!
Goeie kwaliteit en pasvorm!
Bedankt!
Dit is niet mijn eerste bestelling en zeker ook niet de laatste bij Girav. De service en kwaliteit van de producten zijn uitstekend!
Goed om te horen dat u blij bent met Girav, bedankt voor uw 10!
Goed product, over na gedacht keurig op tijd geleverd
Hartelijk dank voor uw 10!
Basic en degelijk!
Wij zijn super blij met uw beoordeling, bedankt!
Goede keuze , duidelijke site, snelle levering, prima kwaliteit!
Bedankt en veek plezier van uw shirts!
Beter wordt het niet
Tjonge, hier worden wij heel blij van, goed om te horen en veel plezier van uw shirts!
Mooie kwaliteit en dat er gelijk alles bij zit voor retour zenden. Goeie service. Maar ze hoeven niet terug ben dik tevreden
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling!
Fijne t-shirts, al meerdere keren besteld.
Dank u wel, en veel plezier van uw shirts!
Fijne shirts die lang goed blijven
Hier worden wij blij van, dank u wel, goed om te horen!
Geleverd volgens afspraak. Goede kwaliteit.
Super bedankt, en veel plezier van uw shirts!
Heron goed spul en klaar
Bedankt!
Ik draag alleen maar Girav shirts, wil geen andere meer...
Bedankt, goed om te horen en veel plezier van uw shirts!
Eerste keer besteld! Snel geleverd, helaas zat er een andere maat in de verpakking....xl...en de sticker op de verpakking gaf aan xxl......dat had ik ook besteld!!! Super opgelost door Milou....en nu een nog grotere fan van Girav....dan ik al was!!!
Wat leuk en fijn om te horen dat u blij met Girav bent, dat horen wij graag. En veel plezier van uw shirts!
Fijne t-shirts, goede pasvorm, altijd blij mee
Bedankt, en heel veel plezier van uw shirts!
Kwaliteit, juiste maat. Communicatie is uitstekend, op tijd geleverd. Erg tevreden.
Goed om te horen dat u blij met Girav bent!