Shirts zitten lekker en zijn van goede kwaliteit, ze gaan jaren mee! Ik draag deze shirts al jaren, ze zijn top voor onder je hemd maar zijn ook goed te dragen als t-shirt.
Bedankt!
Eindelijk weer eens een paar comfortabele trainingsbroeken op de kop getikt
Dat horen wij heel graag, veel plezier ervan!
Goede pasvorm en fijn lang( ook voor een vrouw)
Top, een 10: bedankt!
Erg tevreden met de shirts.
Dat horen wij graag, bedankt voor het delen van de beoordeling!
Mooi op tijd geleverd.
Wij van Team Girav worden heel blij van een 10!
De broek heb ik eerst even gewassen, iets wat ik altijd doe en de maat is goed gebleven, lekker lange pijpen die ik nodig heb. ik heb de L extra extra lang gekozen daar ik al veel te korte pijpen broeken heb. Echter denk ik volgende keer de L Extra te nemen door deze kennis. De broek zit goed passend en comfortabel, dat zeker. Een echte aanrader dus.
Bedankt!
De maatkiezer op de site kan beter. Een maat groter genomen dan geadviseerd en die past maar net. Op zich een kwalitatief goed shirt, lengte goed.
Bedankt voor je beoordeling en feedback. Het is altijd raadzaam om de maattabel ook nog even te raadplegen, dat kan helpen bij het kiezen van de juiste maat!
Heerlijke t-shirts die net even langer zijn en dus niet uit je broek ‘floepen’ Fijne stof en snel geleverd. Blij mee. Aanrader.
Een 10, bedankt!
Goede kwaliteit, perfecte pasvorm.
BEDANKT!
Zeer toegankelijke en gebruiksvriendelijke website, met een breed kledingaanbod voor lange mannen. Vlotte, probleemloze en gratis levering.
Fijn dat u alles als zo toegankelijk ervaren heeft, daar worden wij blij van!
Goed product
Dank!
Eindelijk een winkel waar ik vanwege mijn lange armen en benen terecht kan voor van alles. In dit geval mijn joggings broeken. Altijd hoog water, deze vallen lang zeggen ze dan in een ander winkel, dan moet je xxl pakken die breedte maat heb ik niet nodig. Dit is echt super!!!
Super deze review, daar worden wij blij van. Veel plezier van de Girav items!
Dit had ik veel eerder moeten doen! Heerlijk spul om te dragen.
Bedankt!
Eerste bestelling werd vlot geleverd, mijn zoon vond de LF toch iets te lang en wilde graag ruilen voor SLF. Klantenservice heeft het prima opgelost. Volgende dag al de juiste maat ontvangen. Blij mee!
Dat horen wij graag, bedankt voor de mooie review!
Ik had al eerder Girav Tshirts en ik vind ze geweldig
Wij van Team Girav zijn heel blij met een 10!
Broeken erg simpel en geen lekkere pasvorm. Shirts voor mij veel te lang.
Jammer dat de kleding niet naar wens was, wellicht vooraf de maattabel even checken. Daar staan de juiste maten in.
Mooie kwaliteit t- shirt. Snelle levering
Bedankt, wij zijn blij met een 10!
Heerlijke stof , zacht en lekker lang !!
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met uw aankoop! Veel plezier ermee!
Perfecte maat voor mijn bovengemiddelde lengte
Beste Alex, Bedankt voor uw mooie beoordeling! Fijn dat de pasvorm perfect is voor u. Veel plezier met uw T-shirts! 😊
Fijne kleding voor lange mensen. Prima kwaliteit voor een redelijke prijs.
Beste Kees, Bedankt voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat onze kleding goed bevalt. Veel draagplezier! 😊
Vlotte levering, prima shirts
Beste Teun, Wij van team Girav worden heel blij van uw 10 en uw mooie beoordeling! Veel plezier met uw aankoop en een fijn weekend!
…..
Beste Caspar, Bedankt voor de mooie 10!
Snelle levering goed product!
Beste Henk, Wij van Team Girav zijn heel blij met uw 10! Bedankt!
Supersnel in huis en altijd van hoge kwaliteit. Ik ben vaste klant!
Beste Anja, Wat een mooie complimenten! We zijn blij met u als vaste klant!
Goede kwaliteit. Draagt soepel. Bij het vallen van de avond bijna iedere dag.
Beste Jan-Cees, Bedankt voor uw mooie 10 en heel veel plezier met uw aankoop!